Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 54 616
  • 818
  •   1
Отговори
# 510
  • Тра-ла-ла
Както винаги твоите цветове са яки Heart Eyes. Но аз търся нещо по-различно. Не толкова ярко, ачик-ачик цветно. Не знам как да го формулирам Grinning

На Монтибело боя ли ползваш? Гледам, че имат разнообразни цветови решения. Не съм срещала марката по офф и онлайн магазини.

# 511
Сега червеното е на RR. Но лилавото си беше монтебело. Магазини Селена ги имат, ако имаш наблизо.

# 512
  • София
Джулайке, то има и други цветове.

От Хрома- серията или от едни черни е? И хваща ли върху тъмна коса Laughing Мен лично ме устройва трудно да се маха

# 513
Джулайке, то има и други цветове.

От Хрома- серията или от едни черни е? И хваща ли върху тъмна коса Laughing Мен лично ме устройва трудно да се маха

Обичам да си говоря с хора, които са наясно ❤

Хрома беше червеното. Лилавото имат само оцветител ама то е як оцветител!

# 514
  • София
И аз Hug Мога да говоря за коса с дни Joy
Добре значи, ще потърся оцветителя, за да го наслоявам, щом хваща добре. Записвам си го в списъка за пробване.

Впрочем, на мен най- хубавото червено ми се е получавало със слагане на жълтеникаво русо в корените, то става едно л@йняно (косата ми явно е изтъняла, преди не хващаше) върху него с червенко хващаше много добре. Ама това са си 2 процедури и много време отнема.

# 515
Аз обичам всичко да стане от раз. Ей тва лилаво ми се опъна да стане сиво от раз, неговата кожа!

# 516
  • София
То и аз съм от нетърпеливите.
Значи, ей тука видях, че към оцветителя добавят и друго. Ама дали е окислител (въпреки че пише, че са за директно боядисване) или разредител, не мога да видя. Но наистина изглежда много наситено.
https://youtu.be/hY0BY_yNdR0?t=68

# 517
Здравейте! Може би не трябва да питам тук,но съм нова и не знам как стоят нещата. Моля ако някой знае как да стана от червена-кестенява,да сподели 😁 много много ще съм благодарна. 🤗

П.С Не съм се боядисвала повече от месец..

# 518
То и аз съм от нетърпеливите.
Значи, ей тука видях, че към оцветителя добавят и друго. Ама дали е окислител (въпреки че пише, че са за директно боядисване) или разредител, не мога да видя. Но наистина изглежда много наситено.
https://youtu.be/hY0BY_yNdR0?t=68

Става и за директно боядисване. Писах на моята фризьорка и каза, че като ми се е наситил цвета не е слагала окислител.

# 519
Момичета, харесала съм този цвят, някой с мнение дали става същия като показания

# 520
Страхотен изглежда цвета. ! Не съм го пробвала.

# 521
  • София
Аз днес получих Color ing-a. Ще видим кога ще се намажа.
Tanch, за каква дължина стига боята с окислителя? Струва ми се доста голямо количество.

# 522
Моята беше до средата на гърба и ми стигаше, хем сама се боядисвам.

# 523
  • София
Афинаж от страницата във фб ли се поръчваха? Или ги има някъде във физически магазин?

# 524
Из сайтовете е плъзнала една странно евтина професионална Лонда. И като казвам "плъзнала", не искам да звучи като "фалшива". По-скоро мисля, че чистят наличности и Лонда ще бъде обновена като Вела (както знаете Лонда и Вела е едно и също). Та ако има фенове на Лонда, може да се възползват. Hands V

Общи условия

Активация на акаунт