Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 53 701
  • 818
  •   1
Отговори
# 555
  • Тра-ла-ла
Май не съм ги ползвала. Нямат интересни предложения в моите гами. Според мен показаният цвят е микс.

# 556
Това с боядисването на мръсна коса беше преди години, когато имаше 2-3 вида бои и всички бяха супер агресивни. Сега положението е друго, поне така са ми обяснявали фризьори - нямало значение мръсна ли е косата, или чиста.
Джулая, може  следващия път да пробваш с различен % в корените и по дължините.

# 557
  • Тра-ла-ла
Не е от % окислител. Просто боята на места не е хванала. Под бледите кичури тук там е хванало повече.

# 558
  • София
Микс е цветът, да. Проверих и мaй даже не е само Лакме Peace

# 559
  • София
Не мога да си редактирам предното мнение, че е старо.

Веднъж една боя ми стигна за половината и беше лошичко, щото на другия ден рано сутринта имах полет. Та, от тогава- шкафа на забвението. С резерви за черни времена Joy
Скрит текст:

# 560
  • София
И аз имам такъв шкаф. Grinning
Да питам, някой ползвал ли е това? Какво ли ще стане ако сложа от него в червена боя?

# 561
  • София
Почти нищо. Но ако го сложиш, след като се боядисаш, ще придаде подтон със сигурност.

# 562
  • София
Тоест, след боята? На същото измиване или?

# 563
  • София
Да питам, някой ползвал ли е това? Какво ли ще стане ако сложа от него в червена боя?

Това няма махане. Идея нямам каква химия има вътре, но се маха само с обезцветяване, не пада само.

# 564
  • София

Това няма махане. Идея нямам каква химия има вътре, но се маха само с обезцветяване, не пада само.
Как си го ползвала?
Аз слагах от червеното в боята си и даже бързичко си падаше.

# 565
Не се слага в боята!!! Наистина лекедисва МНОГО (пазете дрехи, кърпи, чело, уши, пръсти, нокти)!!!

# 566
  • София
Тоест, след боята? На същото измиване или?
Няма значение, както искаш. И на следващо ще хване.

# 567
  • София

Как си го ползвала?
Аз слагах от червеното в боята си и даже бързичко си падаше.
Ползвала съм червеното, не в боя, ами самостоятелно.
За да го махна, трябваше да обезцветя косата.

# 568
  • Тра-ла-ла
УжаЗ. Добре, че не послушах продавачката да си взема това чудо...

# 569
  • София
Ами при мен си пада като боя. Но съм го слагала в такава, не съм го ползвала самостоятелно. И нищо не ми е цапало.

Общи условия

Активация на акаунт