Боя за коса / Клуб на червенокосите 4

• 54 620
  • 818
  •   1
Отговори
# 465
  • София
А да, извинявай, пропуснала съм. На мен ми е тъмна тя.

# 466
Може да погледнеш Колестон-а, имат доста лилавеещи.
Скрит текст:

# 467
  • София
Може да погледнеш Колестон-а, имат доста лилавеещи.
Скрит текст:

Боядисвах се с 55/65. Много тъмно ми стана, не ми хареса.

# 468

Това се получи между 55/65 И 77/44 на вела...Ами не съм мн доволна иска ми се даепо лилава и малко по тъмна. Явно нещо не съм преценила правилно. Двете бои не ми стигнаха има места съм сякаш на кичури. Какво да сложа да стане по тъмна и по патладжанена?

Това Искам да стане?!

# 469
Погледни това

Не трябва да има 4 в номера след точката, защото е медно ( оранжево). Трябва да има 5 ( виолетово, махагон) и 6 ( червено).

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 08:26 от tanch

# 470
Погледни това

Не трябва да има 4 в номера след точката, защото е медно ( оранжево). Трябва да има 5 ( виолетово, махагон) и 6 ( червено).
Много благодаря за инфото, а това което си публикувала на коя фирма са или просто са информативно?

# 471

Много благодаря за инфото, а това което си публикувала на коя фирма са или просто са информативно?
Няма значение на коя фирма е боята, предполагам е на Матрикс, просто при показаната марка обозначават цветовете с букви. Дали е буква, или цифра, цветът е един и същ. Дали ще е 3VR, или 3.56, числото след точката значи едно и също - виолетово червено.

# 472
Скрит текст:

Това се получи между 55/65 И 77/44 на вела...Ами не съм мн доволна иска ми се даепо лилава и малко по тъмна. Явно нещо не съм преценила правилно. Двете бои не ми стигнаха има места съм сякаш на кичури. Какво да сложа да стане по тъмна и по патладжанена?

Това Искам да стане?!
Щом искаш по-тъмно и патладжанено ти трябва само 55/65. Иначе, новия Колестон МЕ+ ли ползва?

# 473
  • София
На мен цветът много ми харесва. Разбирам, че търсиш нещо друго, но просто исках да отбележа.

# 474
  • Popovo
Аз пък се наситих на 55/65.Не искам вече виолетови нюанси.В момента съм направо ужасна, като мартенска изсветляла лисица. 😂Така искам да се намеря един цвят, да се харесам с него и да престана да търся"перфектният" за мен цвят.Дайте идея за някоя тъмно, ама много тъмно червена боя, която сте изпробвали, без лилави оттенъци. И да отбележа, че съм около 40 % побеляла.

# 475
Аз пък се наситих на 55/65.Не искам вече виолетови нюанси.В момента съм направо ужасна, като мартенска изсветляла лисица. 😂Така искам да се намеря един цвят, да се харесам с него и да престана да търся"перфектният" за мен цвят.Дайте идея за някоя тъмно, ама много тъмно червена боя, която сте изпробвали, без лилави оттенъци. И да отбележа, че съм около 40 % побеляла.
Може ли да сложиш една снимка на резултат с 55/65? И на каква основа е нанасян.

# 476
  • Popovo
Пускала съм в една от темите.Ще се опитам да я намеря и ще ти я пратя на лични.Основата ми е кестенява.Всъщност беше кестен,  сега е прошарена и ми трудно също да уеднаквя цветът в корените и дължините.

# 477
  • София
Ох, и аз все искам да намеря Боята с главно "Б", но не ми се получава... Grinning

# 478
  • Popovo
Може ли да сложиш една снимка на резултат с 55/65? И на каква основа е нанасян.
Намерих си поста със снимките. Ето го
https://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1035120.msg37546604#msg37546604

# 479
Здравейте. От доста време се боядисвам в салон с 6.666.Но сега искам да опитам вкъщи с професионална боя.Имате ли впечатления от тази боя: 
По специално 6.66 или 7.66
Искам да постигна виолетов оттенък като този:
Дали ще стане с тази боя?

Общи условия

Активация на акаунт