Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните симптоми на бременността, включително ранните признаци?
Какви са някои съвети за бременни жени?
Какви са някои от препоръките за лекарско наблюдение по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните симптоми на бременността, включително ранните признаци?
Обичайните симптоми на бременността включват болезнени и подути гърди, умора, придърпване и болки в корема, често чувство на сънливост, повишен апетит, подут корем и чести посещения на тоалетната. Важно е да се отбележи, че симптомите на бременността могат да варират значително от жена до жена. Обичайните симптоми на бременност включват умора, ранно заспиване, отвращение към кафе, повишено вагинално течение, болезнени гърди, промени в настроението, повишен апетит , обилно воднисто течение и бяло вагинално течение. Тези симптоми обикновено са безвредни и не трябва да предизвикват безпокойство. Симптомите на ранна бременност включват гадене, подут корем, усещания за упъване и боцканe в корема, обилно кафяво зацапване или кървене, чувствителни гърди и повишен апетит.
-
Какви са някои съвети за бременни жени?
-
Какви са някои от препоръките за лекарско наблюдение по време на бременност?
-
Как се изчисляват гестационните седмици по време на бременност?
-
Кога може да се чуе сърцето на ембриона по време на бременността?
BeSafe предпазен автомобилен колан за бременни Pregnant ако искате вижте го , аз мога да кажа , че е прекрасен и не ми стяга на коремчето

Огладнявам много бързо и ако не ям малко повече време започва да ми се гади. И аз се скарах със сладкото откакто съм бременна, а определено бях пристрастена. Солено и кисело, както и тестяно адски ми се ядат. Не ям повече отпреди, дори може би по-малко, но по-често. Имам 1-2 сладкиша изядени ту от някоя почерпка, ту от друго, но определено не ми се ядат. Но пък тестени закуски мога да хапвам често, а не трябва. Месо не искам и да видя, а мляко ям по много (но и преди си беше така). Гледам да хапвам много плодове, а и сега с тези дини и пъпеши е рай. По цял ден съм на работа и макар че съм на бюро като се прибера се чувствам страшно изморена. Нямам сили да си измия дори чиниите. Досега бях свалила около 2кг., но последно като се теглих бях тръгнала нагоре с 0.5кг, а може и да са били моментни, тъй като все така рядко ходя до тоалетна. Умората и ранното заспиване не отминават, дано скоро да се разделя с тях. Решила съм да си купя кантар, за да следя положението, да не взема да го изпусна от контрол.