Отговори
# 165
Зайко, абсолютно, и аз съм на това мнение и смятам, че Тони наистина трябва да замине. Да се откъсне от цялата тая лудост и да си намести чакрите.
Марио е във връзка със Зорница и въпреки това, във всеки един момент, в който тя му каже спри, спира. Когато отиде да говори с него след разговора с Евгения, той тръгна да я погали, тя му каза да спре, спря на секундата. Никога не съм го видяла да е настоятелен и да не чува какво му говори.

# 166
  • Ню Йорк
Ми то в този сериал половината не действат логично и са си за лечение, ама иначе ще е скучно Wink 

# 167
Марио много добре чува, какво му говори Зорница, даже и да не му говори пак я разбира. Затова не мога и да допусна, че би си развалил отношенията с нея заради целувката, даже по скоро би и се извинил, за това какво нахално магаре е брат му. Зорница ако искаше Тони да я целува сто пъти до сега да се беше случило.

# 168
  • София
Благодарности за новата тема. Simple Smile

Аз искам само повече суров реализъм, а не зрели хора на по 30 години да се държат като бетер пубертети. Някакво натискане по коридори, тавани, покриви, линейки, пред пациентите си обсъждат личните драми. Абсурдни неща са това и винаги са ме дразнили.

# 169
  • София
Тони е едно емоционално незряло момче, не е луд Simple Smile. Умник е и има потенциал, но не се е научил да уважава чувствата и желанията на другите. Марио си е отгледал един завършен егоист.
По тази причина за Тони е жизнено важно да се махне и да остане сам, да преосмисли нещата и да се сблъска с действителността, но истинската, а не тази филтрирана от брат му.

Марио е пълна противоположност, научил се е да разчита всеки знак и казана дума. Той толкова дълго се е грижил и е треперил за брат си, че няма как да е другояче. А и в цялата му природа е да се грижи. Такъв е като лекар - хем хаплив и остър на моменти, но със зъби и нокти се бори за пациентите си. Същия е и със Зорница.

Диаволо, и аз, но нека да не е суров тоя реализъм. Живота не е само драма и страдание. Няма нищо лошо в това да ни покажат хубави истории, споделени любови, героите да се щастливи. Ясно е, че не може да е само щастие и рози, но и драмата на моменти идва повече.

# 170
  • Ню Йорк

Аз искам само повече суров реализъм, а не зрели хора на по 30 години да се държат като бетер пубертети. Някакво натискане по коридори, тавани, покриви, линейки, пред пациентите си обсъждат личните драми. Абсурдни неща са това и винаги са ме дразнили.

Внимавай, че мен за подобно изказване щяха да ме линчуват тук  Hug

# 171
  • София
Оо, Росита нямам нищо против любовта и романтиката ама както казва Калинчо, ''Айдеее малко такаа по-сериозно'' Wink Например вземи ги Фотева и Тасев. Отиват да се целуват/натискат в линейката?!?!  Shocked А там може да ги види всеки. А знаем кой е Фотев... Това с никаква любов и страст не мога да си го обясня. И за тази работа си има хотели и стаи със спалня, ако толкова им се иска на вън може и в гората, ама в болницата пред всички... Абсурд. Марио и той. ''Страшна'' тайна пази пред брат си и трепери пред него. Ами пази се тогава. Или му кажи цялата истина като мъж или не се целувай и натискай със Зорница пред очите на всички. И какво очаква, че вечно ще минава между капките и Тони няма да ги види? Доколкото знам и той работи в тази болница...
Това е детински сценарий за мен. Може пак да е красиво и драматично, но не толкова наивно и банално.

# 172
Eто и интервюто с В.Бинев (Гала е ужасна. Mоже ли така да прекъсва гостите си. Изобщо не доизслушва, човекът говори, тя през него го надвиква, eдва я изтърпях докрай.)

Благодаря! Много е странно да гледаш Иво Фотев с дънки и кожено яке и един тскъв благ, благ Joy Чак тръпки да те побият Joy

# 173
  • София
Диаволо, сценаристите сякаш ги е страх да извадят героите от тая пуста болница. Жалко е това, защото доста добри сцени се получиха - Тасев и лекцията за тютюнопушенето, разговора на Захариев с Албена, гостуването на Генадиеви.
Обяснявам си го само с икономии и липса на бюджет за снимки навън или промяна на декорите.
Иначе сценаристите на моменти измислят наистина плоски сюжети. Но ние с нежните и наивни души пак си се палим и вживяваме Simple Smile

# 174
Влизам, и не мога да повярвам, че сте само до 12та страница😁

# 175
Глътнахме си граматиката от анонса Joy

# 176

Още изстудяваме алкохола за довечера Wink

# 177

.
Внимавай, че мен за подобно изказване щяха да ме линчуват тук  Hug
дяволчо има предвид героите във филма, не нас тийните и тетките тук 😁😂

# 178
# 179
Въпросът е накъде гледа Иво Фотев - към Витоша или към Панчарево? Joy

Общи условия

Активация на акаунт