Отговори
# 345
И да не му е казала Зорница все тая. Като си завъртя телефона хем показа, че нищо не крие, хем все едно го питаше докога ние ще се натискаме, а брат ти ще си мисли че има шанс с мен. Марио много добре знае, че в главата на Тони това не е само позвъняване, а поредния отчаян опит да се добере до нея.

# 346
Злати, и на мен така ми се стори, изглеждаха странно тихи и Марио каза, че това не може да продължава.

Момичета, Тони като е бил наркоман и се е борил с дрогата, като нещата са ставали много зле, е слагал една маратонка на масата - знак за брат му, че е много зле, не издържа и иска да се махне.

# 347
И аз мисля, че тя му е разказала случката, затова той се реши да каже на Тони. Щеше да е яко да го видим този разговор.
А за маратонката -  Тони е оставял маратонка всеки път като е му е било зле и е искал да се махне и да не бъде намерен.

# 348
  • Ню Йорк
Викате Тони е мъжкото Ванче и не сте далеч от истината. Човек дали е с психическо заболяване или зависим горе долу няма разлика. Психиката му е объркана и не разсъждава реално. Та и затова така се държат и двамата.

# 349
Да, сега тази драма се разреши и Банков ще цъфне- ето ви нова драма  Scream

# 350
  • София
Ще гледам пак. Просто няма как.
А представяте ли си Генадиева да прати Марио на Нос Хорн (как му хрумна това на Тони не знам, забавно е), а той да е заминал за Гренландия, или където там беше. Ще е епично просто.

Да идва. Няма лошо. Ще харесвам Ковачев още повече.

# 351
Принцесо, мен накрая верно взе да ме плаши. Толкова да ти се замъгли преценката, че след като жената избяга от стаята, да я водиш на края на света?... Е на това му казвам критична точка аз.

Бооже, Банков с какво може да привлече Зорница, която в момента буквално се къпе в любов? Sunglasses

# 352
Жесток епизод, бравоооо, нищо общо с петъчния.
Това с гурото и разните тинтири-минтири, не ми бяха много интересни, но ги преживях.

Зори, Ина, Марио и Боби - убийствена сцена, безценен диалог между двете двойки Joy, голям смях, може би последно така се смях на сцената с Банков и Калин, и фигурното пързаляне Joy

Тони откъде му дойде тази идея, не знам просто. Остави Евгения в абсолютен ступор. Заболя го много, при гледката на брат си и жената, в която е влюбен в подобна интимна сцена. Хем ми е радостно, че най-после се приключи с криенето, хем ми е тъжно за начина, по който разбра, но пък беше напълно недвусмислено защо Зорница не иска да е с него.

Стаменова, ей тая жена ще вкара всички инати и темерути в болница малко в релси, това с Фотев е доста интересно, очаквам продължение тук.

Калин, предполагах, че ако Ана е в опасност и той може да проходи и бях права, време беше, прекрасна сцена от Димо Simple Smile
Петър,......... само това ще кажа, не заслужава нищо повече.

А Тасев и Марио, от вратата за краката са щом стане въпрос за Ина и Зори, веднага намериха къде да си гугукат Grinning

# 353
Като видях промото след края на епизода, се убедих, че анонсът е объркан и не Марио, а Тони заминава надалеч в преломен момент. Аз не виждам какъв преломен момент може да е това за Марио. Той си го каза пред Зорница, че се чувства като предател и това трябва да приключи, и затова ще каже на Тони. За мен позвъняването от Тони беше грубо казано "преломен" момент - тогава вече Марио не издържа и се реши. А за напускането на Тони  си мисля, че е преекспонирано доста и са имали предвид, че той напуска за малко т.е. взима си отпуск. Марио в промото беше със Зорница, значи не се е отказал от нея и не смята да заминава никъде и да я оставя. Тия двамата според мен ще останат заедно и цялата драма ще дойде между Марио и Тони, като последният, след като се върне може би няма да успее да прости толкова лесно лъжата на Марио, но понеже братската любов е голяма ще се оправят бързо. Само не знам дали Марио се е досетил, че Тони знае вече.

Галя днес много ми хареса. Пешко пред нея излезе абсолютен тъпак, а тя го постави на място. Накрая ми се струва, че ще го остави и ще замине. Кой може да му търпи глупостите на това мекотело Петър.

Май Фотев вече ще започне да спипва Ина, а тя пък съвсем смела става - и по хотели тръгна. Да видим сега как ще се оправдае пред мъжа си, който знае, че не е била на шопинг.

# 354
Марио никога няма да остави Зорница, няма и за какво да го направи. Simple Smile

Мъчно ми е, че Тони така ги видя (ама как в един момент се дръпнаха един от друг да е сигурно, че ще ги разпознае Grinning ), но тази агония трябваше да спре. Ако не ги беше видял, вече го виждах как завлича Зорница без тя да може гък да каже Grinning

За Галя ми стана много болно днес. Но ми хареса това, което каза за Виолета.

# 355
Разбира се, че Марио разбра, че Тони знае. Той за нищо друго не би си бил шута така рязко и безкомпромисно.

# 356
Може ли сега след като Марио знае, че Тони знае, да разбере и кой му помогна и да видим как чупи главата на Врабчев, както нежно му обеща Joy

# 357
Врабчев е време да литне вече.. Няма какво повече да го спира Марио Smirk

# 358
Врабчев даже ми беше забавен с грубото погазване на правилата на Банков от страна на Зорница. Страшен смях. А една дама от фб пише, че Огнянова била много лека, който не бил пожелал, той не я бил целунал.

# 359
Ааа, казахте Врабчев, като се усмихваше на покрива ми приличаше точно на Гринч с лукавата си усмивка, душевен оргазъм получи като разбра, че може да прецака едновременно Марио и Зори, един куршум, два заека :

Общи условия

Активация на акаунт