Отговори
# 480
Не ми се иска пак да задълбават към историята с Мишева... мислех, че е приключен този въпрос.
Надявам се, че нейните емоции са породени от тъгата по брат й и това, че на него не е успяла да помогне.

# 481
Целували са се за мен не е точния израз. Тончо я натисна на сила, затова не виждам какво толкова има да се казва все едно тя го искаше и е било приятно. За мен това не е никаква интимна близост, всички го изкарват все едно трябва да си признава за някаква нейна грешка, аз не мисля така.

Да, факт,че Тони я натисна,но тя го провокира с това " Липсваш ми" и след това от моя гледна точка му отвърна и чак след това се отдръпна. Ако не искаш да се целуваш с някой не си отваряш устата , както беше написал някой в преден пост Laughing

# 482
Целували са се за мен не е точния израз. Тончо я натисна на сила, затова не виждам какво толкова има да се казва все едно тя го искаше и е било приятно. За мен това не е никаква интимна близост, всички го изкарват все едно трябва да си признава за някаква нейна грешка, аз не мисля така.

Да, факт,че Тони я натисна,но тя го провокира с това " Липсваш ми" и след това от моя гледна точка му отвърна и чак след това се отдръпна. Ако не искаш да се целуваш с някой не си отваряш устата Laughing

Ако не искаш да се целуваш с някого, му казваш и той е длъжен да уважи това. Тя му каза доста категорично. Оттам нататък всичко останало са трактовки на тема "отвори ли уста, затвори ли и защо не се разпищя" Grinning

# 483
  • София
Сега Тони да не тръгне да се самоубива, не ми изглеждаш в час изобщо. Марио да го предпочете пред Зорница от страх да не го изгуби и да се мъчи горкия от угризения.
Надявам се Петър по-бързо да научи, че Албена му е дъщеря, за да не вземе да спи с нея. А тя като разбере, ще ми бъде интересно каква ще и е реакцията. Sick

# 484
  • Разпиляна във въображението
"Целувката" е важна част от това, което се случи. Защото ако тя не беше отишла при него с "Липсваш ми" и не си беше отишла с "Значи така ще бъде" /а тези думи така и не намериха обяснение/, Тони нямаше съвсем да изперка и да купува билети за пътешествия и да започне да си въобразява глупостите, които наговори на Генадиева. Така че информацията за случката е важна как се стигна до всичко това.

# 485
Изгледах краткото промо 5-6 пъти,снощния епизод още веднъж и не спрях да се усмихвам,като хлапе получило дъъълго чакан подарък...почнах да се чудя дали не съм за лечение Thinking

# 486
"Целувката" е важна част от това, което се случи. Защото ако тя не беше отишла при него с "Липсваш ми" и не си беше отишла с "Значи така ще бъде" /а тези думи така и не намериха обяснение/, Тони нямаше съвсем да изперка и да купува билети за пътешествия и да започне да си въобразява глупостите, които наговори на Генадиева. Така че информацията за случката е важна как се стигна до всичко това.

Абсолютно съм съгласна, точно това имах в предвид.

# 487
То по същата логика може да се каже, и че ако имаш чувства към някой не му казваш "недей", не си кривиш главата и не бягаш от стаята с гръм и трясък.
Цялата ситуация е абсурдна просто.
Истината е, че в неговите очи той трябваше да получи смесени сигнали.  Едни думи а други действия. Нормалната реакция в такава ситуация е да поканиш човека на кафе или кино за да си изясните чувствата.

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 12:59 от Melany444

# 488
С цялата ситуация успяха да добутат Тони до критичната точка и едновременно с това така да направят, че нашето чувство на съжаление към това, че е предаден от брат си, да отстъпи леко на облекчение, че се приключи агонията.

# 489
  • Ню Йорк
За съжаление ми се струва, че Мишева е яко хлътнала по Калин. Много ще е кофти, ако му се натисне и Наталия ги види. Хич не ми се иска да развият такава линия. Достатъчно сривове имаше в техните отношения.

Пешко си беше боклук от самото начало и уж се беше променил покрай Галя, ама поговорката за вълка и козината явно за него важи с пълна сила. А хич не се учудвам на поведението на Войнова, достойна щерка на баща си.

# 490
Най-сетне ми се отвори време  и аз да се изкажа за снощната серия. Много добра! Динамична, интересна, наситена с много и вълнуващи сцени, любов! Хареса ми!
Не мисллех, че е възможно да ме развълнува нещо различно от любовта на Зори и Марио, но да, случи се! Калин! Прекрасен беше Димо!Много добър актьор! Цялата ситуация с малката сладурана Ани повечето тук я предвиждахме и не беше изненада, но сцената беше прекрасна и вълнуваща.
Тончо хубаво замина ще му се отрази много добре. Само да не направи някоя глупост и да се върне към предишните се „занимания“. В цялата ситуация с него и двойката си мислех, че Морио най-много от това се страхува. Поне така си мислех.
Марио и Зорница – прекрасни, сладки, влюбени, особено Марио е нов човек! А Зори е много различна сега – свободна, спокойна, уверена. Мрачният Германец и да се довлече все тая. Не обиждам Вергов, напротив много го харесвам! В „Мисия Лондон“ е страхотен симпатяга.
Стоименова - нямам особено добро отношение към нея. Когато се появи на екрана, винаги си спомням, каква кучка беше със собственото се дете, за което не се е грижила. Нищо и никакви несполучия в живота й не са оправдание да бъде такава с детето си.Това никога няма да й го „простя“ и да бъда добре разположена към нея. Много ми е неприятна самодоволната й и угодническа усмивка на терасата. Не е само защото шефчето хареса нейните предложения за развитие на болницата. И тя не е много наясно с предложената концепция – светила, велики операции, но не иска подаяния. Тя ли ще плаща? С Фотев е малко вероятно да заформят интимни отношения, но ще видим. Но, ако стане директор със сигурност ще бъде по добра от Петре.
А пък за това нещо Пешо нямам думи. Тъкмо в петък се успокоих, че му е дошъл умът в главата. Какво да кажа отвратително, гадно чиченце коцкар. С майката бил интимен сега мерак за дъщерята. Дъно е този човек. И това дребно девойче, което загуби майка си преди дни, къде е хукнало?

За пореден път благодарности към Мириел за прекрасните теми и на Майчето за чудните гифчета!

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 13:50 от *Melanie*

# 491
След поетите ендорфини вече съм по-позитивна. Не може Калин да залитне. След толкова неща и монолози, които ни показаха негови този сезон, не мисля, че така ще го съсипят. Просто ще има още един нещастловлюбен в края на сезона - Мишето. Blush

# 492
  • София
Според мен много плоско беше развитието след смъртта на майката. Войнова все едно нищо не е станало, да не говорим за абсурдното за мен, че беше гримирана дори в деня на животозастрашаващата операция на майка си. Дори за момент не я видях да страда, както би било редно, а онази сцена, когато Петър я измъкна от тях да и показва някакви силни усещания с бързите скорости беше доста тъпа.
Аз и до днес не мога да разбера с какво Марио е длъжен на Тони? Може би не е достатъчно, че цял живот търпи пороците и инфантилитета му, пожертвал си е младостта да се прави на баща и майка за брат си, че  и да  му отстъпва жената, която обича?

# 493
Според мен много плоско беше развитието след смъртта на майката. Войнова все едно нищо не е станало, да не говорим за абсурдното за мен, че беше гримирана дори в деня на животозастрашаващата операция на майка си. Дори за момент не я видях да страда, както би било редно, а онази сцена, когато Петър я измъкна от тях да и показва някакви силни усещания с бързите скорости беше доста тъпа.
Аз и до днес не мога да разбера с какво Марио е длъжен на Тони? Може би не е достатъчно, че цял живот търпи пороците и инфантилитета му, пожертвал си е младостта да се прави на баща и майка за брат си, че  и да  му отстъпва жената, която обича?

Може би Войнова се хвана като удавник за Петър и се опитва по някакъв начин да измести фокуса си от смъртта на майка ѝ, затова така изведнъж се хвърли да става "момичето, което развали семейството". Но въпреки това е нейното поведение е недопустимо и неприятно, а на Петър си е направо отвратително.

Марио се чувства виновен за това, че е изпратил родителите си на тази екскурзия и те са загинали заради него. Той си го каза. И затова цял живот изкупува тази вина, въпреки че Тони му каза, че не го вини. Той Тони му е простил, но Марио не може сам на себе си да прости.
Иначе това с отстъпването на жената, която обича, самият Марио видя, че не се получава. Да не говорим колко ми е обидно на мен идеята въобще за това отстъпване, защото Зорница не е предмет, все пак.

# 494
  • София
Ей, пак ли я разпъваме тая грешна никаквица Зорница?!
Ако Огнянова искаше да върти номера, имаше прекрасни възможности за това и със сигурност щеше да се възползва. Характера и мотивите и за злополучната среща с Тони ги обсъдихме на дълго и широко и героинята отнесе доста критика. В едно обаче съм убедена, че е споделила с Марио. Писах и снощи, сега пак, той нямаше да реагира така само заради едно позвъняване.  Ми Ковачев е напълно наясно какво изпитва брат му към Огнянова, че я кани на опера, та едно звънене по телефона не би трябвало да го изненада. Случилото се с Тони и Зорница обаче е наистина прекалено и на Марио му стана ясно, че единствения начин този абсурд да спре е като сподели.

Захариев си отнесе доста хейт снощи. Ми не знам, извинявам се, но не мога няколко страници поред да се чудя дали ще отвори онова тъпо писмо. Ясно е, че ще го направи, както е ясно че егото му ще бъде жестоко наранено, когато Фотев го изрита от директорския пост. Буквално го искам да се влачи пред Галя, новият му шеф.

Изгледах промото и продължавам да мисля, че Калин няма да има интимни отношения с Мишева. По скоро ще е прекалено еуфоричен, отново тя ще е нужния другар и душеприказчик. Това ще подразни Наталия и ще се скарат. Не вярвам, а и не мога да си представя да го вкарат в някаква любовна драма. Ми той тъкмо проходи.

Тони е зачезнал, да не е отишъл в Тибет Smiling Imp

Допълвам се, че докато пиша сте изписали няколко поста.
Още в началото майката на Войнова каза, че Албена е много неуверена и несигурна. Това, тъгата от загубата на майка и поведението на Зхараиев според мен я накараха да си въобрази, че той има някакви чувства към нея. Според мен, ако Пешо се държеше на положение, тя щеше да миряса, но тоя я покани на театър да довършват незапочнати неща. Нямам думи просто.

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 14:03 от rosita_ta

Общи условия

Активация на акаунт