Отговори
# 375
Марио е почнал да се поошлайфа Joy Зорница направо се разтопи като и го каза, и го възнагради заслужено с целувка Heart Eyes

То ние се разтопихме, а на Зорница не знам какво ѝ е ♥♥♥
Аз бих летяла на нейно място ♥

# 376
А какво е излъгал Петър за сина си?

# 377
А какво е излъгал Петър за сина си?
Че е болен и затова се изниза от срещата с Фотев, а отиде към театъра.

# 378
Хубаво де, знам, че маратонката на масата всичко си казва, ама възможно ли е Марио все още да не знае, че Тони ги е видял, та да е толкова щастлив? Все си мисля, че ако знае, че Тони е разбрал и затова е заминал, мира няма да има и ще е в постоянно мислене къде е и дали няма да си направи нещо. А той в момента ми изглежда като човек, който не го интересува особено, че брат му вече знае или няма идея, и лети в облаците.

# 379
Ох, този Захариев, бе. Как може да е такъв задник...

# 380
Краткото промо за който не успя да го види

https://www.youtube.com/watch?v=np0df2lh0fk&feature=youtu.be

Брех, тоя знае какво да каже....

# 381
  • София
Много беше грозна лъжата на Петър за сина му.  Направо ми идва да му извия наглия врат.
За мен беше показателно колко държи на поста си като директор на Болницата. Беше му по важно да отиде с Албена и да довърши незапочнатото. Фотев го премери и му издаде присъдата. Сега а Пешо ще се гърчи пред Галя. Пфу, недостойно и отвратително държание.

Дона, супер си. Благодаря.

# 382
Е много са сладки. Heart
Яница, навързали са нещата Марио и Зорница, едва ли тънат в неведение.
Затова я нарича и грешка.
Просто Марио е толкова влюбен, че е готов всичко да си плати, само да бъде с нея.

# 383

Кака засмука Батко като вендуза. Срама няма тая жена. 🤔

(Шегичка 😁)

# 384
Марио вече не е такова дръвце, Зори успя с нежната си ръчица да приглади съчките му, а той да е готов да и свали и небето, и звездите ако се наложи, за да я накара дори само да се усмихне Heart Eyes

# 385
Дона, много благодаря  Flowers Cherry Blossom
Много са готини тези двамата! Зорница пак ще я линчуват, че се мляска по коридорите Joy
Би трябвало Марио да се е досетил защо Тони е заминал. Иначе каква би била причината да си тръгне така изведнъж.

# 386
Е много са сладки. Heart
Яница, навързали са нещата Марио и Зорница, едва ли тънат в неведение.
Затова я нарича и грешка.
Просто Марио е толкова влюбен, че е готов всичко да си плати, само да бъде с нея.

Може и Врабчев да се заяде пак и да ги светне, че Тони ги е видял заради него. Очаквам тогава вече Марио да му нацепи канчето стабилно и подобаващо.  Joy А и те май се усетиха, че има някой около линейката. В края на сцената се  поогледаха и поослушаха малко. Обаче толкова нежно го целуваше Зорница. Heart Eyes Ще припадна от кеф. Joy

# 387
# 388
  • София
Батко е толкова влюбен, че вече нито може, нито иска да е далеч от нея. А и май дар слово му дойде, нали не е по тази част.
Да видим сега гнева Тониев как ще се стовари върху тях. Било е момчето при някои Гренландски викинги и се е научил да бъде суров и жесток войн.

# 389

Кака засмука Батко като вендуза. Срама няма тая жена. 🤔

(Шегичка 😁)
Що ли я разбирам и даже ѝ завиждам ?

Общи условия

Активация на акаунт