Отговори
# 390
Захариев един път постъпи като мъж, когато отряза Албена. А днес вече взе да се оправдава за това  ooooh!

# 391
Росита, благодаря!

Пешко, освен, че е пълна скръб, много ме издразни в разговора с Войнова как посочи към Галя. Не съжалява за това, че щеше да изневери,а че жена му го хвана.

В началото съчувствах на Войнова, но сега искам Галя да й свие сърмите както тя си може!

# 392

Тоя килим от рози за Жекова ли е, как мислите?

# 393
Докато гледах сцената с Калин и беба, при всяко нейно поклащане настрани се улавях, че се хващам за дръжките на стола, за да стана.
Уникална сцена, браво на тази сладурка.
Сигурна съм, че оттук нататък ще е не просто принцесата на татко, а господарка на целият им свят !

# 394
  • София
Тея сценаристи явно са яхнали романтичната вълна. Много красиво е това с розите.
Тасев ще е постлал килим от Рози за Ина, нали Марта снима основно с Наум и Ирина. А и за Ина най ми подхожда такъв жест.

# 395
  • София
Да не са му постлали на него 😁

# 396
  • София
Хахаха, да. Пътя към Ада е постлан с добри намерения, в сериала това са рози.

# 397
Дона, много благодаря  Flowers Cherry Blossom
Много са готини тези двамата! Зорница пак ще я линчуват, че се мляска по коридорите Joy
Aaaa вече може да си я заведе у тях. Grinning Искам да видя една истински романтична сцена между тях. Стига с тия коридори, линейки, коли и т.н. Даже си представям драмата - Тони като се върне, влиза и заварва Зорница с Марио, а те двамата в пълно щастие. Grinning

Докато гледах сцената с Калин и беба, при всяко нейно поклащане настрани се улавях, че се хващам за дръжките на стола, за да стана.
Уникална сцена, браво на тази сладурка.
Сигурна съм, че оттук нататък ще е не просто принцесата на татко, а господарка на целият им свят !

Вера, същата бях! Ако у дома можеха да ми видят физиономиите, които правех щяха да ме вземат за луда. Grinning Просто и аз преживях тази сцена, много ми въздейства.
Сега ако позволят Калин да залитне по Мишева ще е просто върха, подигравка направо. Не може нещо толкова малко в сравнение с всичко, през което са преминали да ги раздели. Това в промото хич не ми хареса.

# 398
  • София
Момичета ползващи ФБ, дали са публикували в страницата на сериала думите на Генадиева, когато беше при Тони?
Ако ги има, ще ги копирате ли тук?

# 399

Роси, заповядай :
- Обмислям нос Хорн. Края на Света. Там където се събират всички морета. Края на Света.
- Нос Хорн не е края на Света. Това е лигавата версия. Най-северната точка на Дания - Скаген. Там се събират Северно и Балтийско море, но всъщност никога не се събират, защото плътността на водата е различна. Не сте виждали такова нещо. Това е края на Света. Истинския.“  

# 400
И аз при при всяко поклащане на Ана настрани се впрягах. Даже си мислех дали има някой от екипа на една ръка разстояние от бебето, да може бързо да реагира  Laughing
Дона, благодаря за промото. Добре, че си ти, вече не ми се налага да дебна рекламите  Hug Много сладки, но не се радвайте. Зорница е с тъмния екип  Mr. Green (шегичка)

# 401
Аз пък се зачудих дали няма да разкарат Захариев заедно с Галя. Защото какви ше ги чини в болницата без нея, всички сюжерни линии около него се изчерпаха.

# 402
  • София
Вера, супер си. Не било Гренландия, а Дания Simple Smile.

Прекрасни думи на Евгения с толкова много подтекст. В този момент ми дожаля за Тони. Но само за 10 секунди, че доста прекали.

Хах, И аз бях така при сцената с Калин и само си мислех, стани, стани, стани.

Злати, тя май не е с униформа, или викаш много ми се иска 💕 💕

# 403
Страхотни думи на Евгения! Истинският замисъл беше скрит и само тя го знаеше, но бяха много на място.

А сцената с прохождането на Калин ме накара да забравя всичко останало от епизода, беше най-силното нещо, което се случи. 
Драмата с Тони мислех, че ще е голяма, че той ще полудее и ще го преживее тежко и емоционално. Но не, той честно казано май прие нещата спокойно (поне външно) и не задълба в излишни драматизации. Тук мога да кажа, че постъпи зряло - видя ги, тихо и кротко изчезна далеч от линейката, без да прави сцени и реши, че е най-добре да се махне за известно време, за да прочисти съзнанието си.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 22:54 от yanitsa.s

# 404
И аз не мога да разбера от промото Марио и Зори дали са с униформи и в болницата ли са. Марио ми се струва, че не е.

Общи условия

Активация на акаунт