Отговори
# 495
Не ми се иска между Калин и Мишева да се заформи нещо любовно. Стига му на Калин. Да се възстановява и да се радва на късмета и сладката си кукличка, благодарение на която се подобри. Мишева, така като гледам в промото не е безразлична към него, но нека да си остане така страдаща. Смущава ме, че Мазов се изказа за нея като за  мъжемелачка, но пак не ми се вярва да бъде напориста. Да ги влюбат с Тони. Много ще си отиват. Не я искам тази Албена. Не е за Тони.

# 496
  • София
Хаха Мелани, и аз това си мислех. Мишева с Тони. Тя ще го вкара в релси.
Визуално обаче Тонката седи по-добре с Албена., но тя трябва да се поправи.

# 497
След снощи снахата рязко изгуби позиции и вече никой не я иска за нашето (в момента буквално) изгубено момче Grinning

# 498
Хаха Мелани, и аз това си мислех. Мишева с Тони. Тя ще го вкара в релси.
Визуално обаче Тонката седи по-добре с Албена., но тя трябва да се поправи.

След снощи снахата рязко изгуби позиции и вече никой не я иска за нашето (в момента буквално) изгубено момче Grinning

От снощи си ближа раните тихичко, но тук не мога да не се включа вече.
Още от началото нещо ме дърпаше назад с тази Войнова, имах си едно наум, ама си казах - въобразяваш си, очевдино тя ще е снахата. еми на, права се оказах да се съмнявам. Сега и аз не му я давам. С Мишева ще са страхотен тандем в професионално отношение. визуално не си ходят, да не говорим, че тя в сериала играе доста по-възрастна от него.

А Евгения довечера да не умува много с отпуската на Тони - надявамс е, че не е забравила колко време покрива Наталия пред Банков, кяоот също се беше запиляла и никой не знаеше къде е. А при нея даже не се занеше и защо. Щом за един може, знаачи и за друг ще може да го направи.
А ако Стаменвоа стане директор, тя ще изчака завръщането на блудния син ( Wink ), защото го харесва и първа видя потенциала в него. Захариев би го изритал на секундата.

# 499
Марта Вачкова е качила тази снимка с този текст : Снимките на Откраднат живот са към своя край. А на нас ни е все по/ хубаво да сме заедно.
Чудни сте, момичета!

В коментар под нея я питат дали ще има нов сезон. Отговорът ѝ е "Надяваме се"

# 500
Доне, аз имам идея как да спасят задника на отсъстващия Тони!
Марио отива при Ина и казва - шефке, виж сега, трябва да ми помогнеш, Тони отсъства, а трябва да го покрием. Мъжът ти ми е благодарен, задето спасих семейството му, а ти си ми благодарна, задето те покривам, така че, моля да няма последствия за блудния син Grinning

Много се радвам на снимката на Марта, защото това означава, че финалните епизоди отново ще бъдат заснети от Зорница София Heart

# 501
Доне, аз имам идея как да спасят задника на отсъстващия Тони!
Марио отива при Ина и казва - шефке, виж сега, трябва да ми помогнеш, Тони отсъства, а трябва да го покрием. Мъжът ти ми е благодарен, задето спасих семейството му, а ти си ми благодарна, задето те покривам, така че, моля да няма последствия за блудния син Grinning

Много се радвам на снимката на Марта, защото това означава, че финалните епизоди отново ще бъдат заснети от Зорница София Heart

Това е много хубава идея, харесва ми.
Според мен запазването на мястото му не е такъв проблем, само Евгения го прави голям. И Ина ще застане на страната на Тони, и Стаменова. Както казах, веднъж вече го направиха тоя номер, така че няма да открие топлата вода Евгения, да не се прави на много праволинейна баш сега.

# 502
  • Разпиляна във въображението
Едно е да списва някаква информация и да я подписва с чуждо име, друго е Евгения да ходи и да разчита рентгенови снимки и да прави диагнози, нали?

# 503
Едно е да списва някаква информация и да я подписва с чуждо име, друго е Евгения да ходи и да разчита рентгенови снимки и да прави диагнози, нали?

Е, четири сезона все някак се оправяха без рентгенолог, ще оцелеят още няколко месеца.

# 504
  • Разпиляна във въображението
Казвам, че не е лесно за покриване както беше случая с Наталия. Марио да му пусне неплатен и готово.

# 505
  • София, България
Не подценявайте толкова ПР професията, не е толкова лесно колкото изглежда...

# 506
Бе ще измислят нещо, много ясно, че няма да го уволнят. А може и да се появи точно като му изтече отпускът. Пък може и да го назначат наново, не е чак толкова страшно Grinning Освен това, наистина Фотев дължи услуга на Марио. Може да се възползва от това. Въпреки че аз се надявам, че Тони сам ще се справи с тази ситуация. Време е да спре да разчита на брат си и е време брат му да спре да ходи по него и да го покрива. Не защото не заслужава да бъде спасен, а защото заслужава да бъде независим и да порасне.

# 507
Бе ще измислят нещо, много ясно, че няма да го уволнят. А може и да се появи точно като му изтече отпускът. Пък може и да го назначат наново, не е чак толкова страшно Grinning Освен това, наистина Фотев дължи услуга на Марио. Може да се възползва от това. Въпреки че аз се надявам, че Тони сам ще се справи с тази ситуация. Време е да спре да разчита на брат си и е време брат му да спре да ходи по него и да го покрива. Не защото не заслужава да бъде спасен, а защото заслужава да бъде независим и да порасне.

Както казах, не е голяма драма, Евгения я прави такава в промото. А и това, кеото каза Мириел - за неплатения отпуск - си е вариант.
Ще го видят един ден да се разхожда по коридора и ще им увиснат ченетата Grinning
И да, голям човек е, може да се оправи сам.

# 508
  • София
Дона, моля те не се губи така Simple Smile
Тонката ще се върне в точното време. Ще отиде при Стаменова, която вече е директор на Св, Кирил и ще иска тя да му помогне със специализацията. Междувременно, отварянето на модерно и иновативно отделение по неврохирургия е една от основните концепции на новата шефка за развитие на болницата - скъпи, редки, трудни операции.  Повикани са светилата на българската неврохирургия - Мишева е сред тях. Тони започва специализация.
Ей така ги виждам аз нещата.
С Бате и Кака обаче как ще се оправи още ми е мъгла.

Следващия сезон да се влюбва. Сега не е готов.

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 15:41 от rosita_ta

# 509
Росита, ще се оправи и с тях. С болка, с няколко разговора, с малко сълзи от страна и на тримата и с прошка. Време е да разбере, че брат му също е човек и също има слабости и прави грешки, а не е Супер  Марио, с каквато мисъл е живял целия си съзнателен живот.
Освен това, когато види, че има любов, ще приеме реалността.

Общи условия

Активация на акаунт