Отговори
# 630
Хареса ми поне, че Тони се е вразумил и го няма налудничавия вманиачен поглед.
Прав е да се сърди, много хубаво й го каза на Зорница. Но в случая и Марио трябва да обира пешкира.

Инчето пък точно при Пешко ли отиде да се преглежда?!? М

# 631
Естествено, че й е сърдит, то си е нормално. Ще си се посърдят, поне няма да я натиска повече, ама вярвате ли ми, все още заставам на тръни, като седят на една пейка, че ще реши да я целува Joy

Едно голямо браво за Марио, че най-сетне си призна, че е обикновен човек, на когото му е позволено да греши.
За ужас на целомъдрените обаче, Марио таман да наобича Зорница на тъмно в спалнята, и пак ги секнаха Joy

# 632
Тони се върна много зъл и язвителен . Ще им прави  гадории , като свири на тънката струна на брат си . Марио гледаше като хипнотизиран , когато влязоха и го видяха .
Сега е време да е  по-твърд и да го пусне сам да си пасе .
Нямам добро очакване за следващите  няколко  епизода  ooooh! Тони пак ще ме дразни  на max   Crossing Arms
Имаме още 5-6 страници от темата .

# 633
Ииии време е анатемата във фейсбук за Зорница да започне. Joy Вече имаше някой друг коментар, просто няма начин.

Според мен Марио всичко си знае за целувката на Тони със Зорница. По-скоро май Евгения нещо си въобрази или е недоразбрала. Марио е много спокоен, а ако Зорница му беше спестила това и чак сега му го беше казала едва ли щеше да я целува по коридора така.
Оф, това беше кофти сцена. Предположих, че ще е вътре и ще ги изненада. А те пък какво се правят, че нищо не е станало? Тони може да е бил заблуден, ама сляп не е. Бях убедена, че не знаят със сигурност, че ги е разкрил и така се оказа.

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 21:30 от yanitsa.s

# 634
Ели, темата вече ни е седмична Simple Smile
Все едно Тони какъв е - картите са на масата, а Марио е влюбен до лудост, един месец е бил щастлив със Зорница и за нищо на света няма да я пусне.

# 635
Яница, беше малко обидно, че се правеха все едно няма нищо. Ама да речен, че не са знаели как да реагират.

Е що бе, секс в спалнята не бешв ли разрешен? Сега за какяо я хейтят?

Мвждудругото лудостта в очие на Тони вече я нямаше

# 636
Москита той Марио като гледам май много пъти си я е обичал вече в спалнята на тъмно.Като го гледам и критичната точка си е минал даже,как говореше пред вратата за Тони,а преди какво беше.
Мен обаче ме сви корема от разговора с Жени,не беше случаен.Ще си посърба малко попарата Зори задето не е казала на Марио.Няма затова да я остави,но ще се убиди,че не му е казала,не за  друго.
Яница според мен тя изобщо още не му е казала на Марио,само си разсъждаваше,че сигурно е разбрал.Бас ловя,че ще има скандал,заради мълчанието и.Ще страда,че го е крила от него.

# 637
  • София
Ели, Мириел е златна, имаме си седмична тема.

Добре де, и сега какво.
Тони не го искам въртящ номера. Марио не го виждам да остави Зорница. Тя ли ще им оправя взаимоотношенията.

# 638
Ели, Мириел е златна, имаме си седмична тема.

Добре де, и сега какво.
Тони не го искам въртящ номера. Марио не го виждам да остави Зорница. Тя ли ще им оправя взаимоотношенията.

Какви номера може да им върти, принположение, че картите са на масата?

Ми Зорница е най-зрялата от тях.....

Абе кога видяхте, че Ина е забременялата? Някой го спомена

# 639
Дона, то е шок, те току що осъзнаха, че Тони знае и той пък там. Не могат да влязат и да кажат от вратата извинявай.

Евгения според мен си мисли, че между Зорница и Тони е имало нещо повече, отколкото е имало. Или пък имаше предвид, че са излъгали Тони. Божа работа, ще разберем. Но си залагам главата, че Зорница и Марио ще устоят.

Дона, в промото Ина беше на преглед при Захариев.

# 640
Драмата до края на сезона ще е между братята. То се вижда, Тони никак не е преодолял всичко и тепърва ще има да се сърди. И ако правилно запомних, май точно за това, че са го лъгали и са го правили на глупак не може да им прости. Това всички тук го познахме и е нормално. Няма какво да им се сърди, че се обичат, ама останалото е гадно. Надявам се това да не разруши връзката на Зорница и Марио, а напротив тя да му бъде утеха. Накрая все пак ще се сдобрят.

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 21:22 от yanitsa.s

# 641
Разрив между Марио и Зорница е малко вероятно да има. Не вярвам той да се откаже, а и Тони вече е наясно, че няма шансове.

Mosquita, мерси! Толкоз го видях Joy

# 642
Яница, между кои двамата - между Марио и Зорница или между Марио и Тони?

# 643
Евгения мисля, че говореше на Зорница за пътуването. Явно си мисли, че е и с Тони са имали нещо по-така. И е права принципно - логично е, че щом Тони планира да я изненада с пътуване, вече са се свалили. От къде да знае, че Тони върви по стъпките на Ваня.
А Марио като видя, че Зорница не знае нищо за пътуването, се досети за какво иде реч, познава брат си и знае на какво е способен.   

# 644
Евгения сигурно си мисли,че е имало нещо повече,обаче Зорница си погледна гузно,защото не му е казала за целувката.И за да е по голяма драмата тя няма да му каже,Тони ще го изблещи в яда си,а Марио ще му каже Тони спри да фантазираш.После ще и каже какви глупости дрънка брат му и тя хър мър,не може да го лъже в очите ще си каже.И ето ви драма за поне 3 епизода-ти ме предаде криеш от мен как мога да ти вярвам.И заслужена.Сигурна съм,че ако му беше казала тогава той дори нямаше да се разсърди.

Общи условия

Активация на акаунт