Отговори
# 660
Rosita, Ина не случайно каза на Борис, че тяхното е само секс. Тя е наясно с положението си и не е наивна.
Их, не съм в София, иначе бих дошла. Филмът си струва.

Ели, да, може да е така.

# 661
Айде, във фейса анатемосаха и Марио вече. Joy Много лош брат ееей. Joy

Ели, той как се усети да премери обувките на крака ѝ??!?!!!!!?! И тя защо купува обувки ей така, които не са нейния номер? Дори да е нещо взето в бързината за камуфлаж...пак. Винаги инстинктивно казваш своя номер?

Тя си го каза като говореше по телефона, явно с продавачката, обаче нямаше и поиска какъвто има само и само да излезе с нещо.

# 662
  • София
Ели, каква синина. Това съм го пропуснала,

Марио лош брат, пък Банков добър съпруг. Айде моля, аман от криворазбран морал

# 663
Айде, във фейса анатемосаха и Марио вече. Joy Много лош брат ееей. Joy

Ели, той как се усети да премери обувките на крака ѝ??!?!!!!!?! И тя защо купува обувки ей така, които не са нейния номер? Дори да е нещо взето в бързината за камуфлаж...пак. Винаги инстинктивно казваш своя номер?

Тя си го каза, обаче нямаше и поиска какъвто има само и само да излезе с нещо.

Боже, и това не съм го видяла Joy

Хахаххахах, тия във Фейса ще ме уморят. Приемаме ли Марио в отбора на грешниците?

Друг вариант - два балансирани шамара от Банков преди лягане Wink

# 664
И аз се изплаших от Фотев с обувките, за Ина не знам...
той вижда, че тя е различна и се опитва да разбере какво става. Все още не се досеща каква е причината за промяната в нея, може би се мисли за толкова властен, че не му хрумва такава волност и смелост от страна на Ина. Но е въпрос на време да я хване в крачка.

Тъжно ми стана за Ина при разговора им с Тасев. Тя много добре познава мъжа си и знае, че благополучен изход от тази ситиация няма. Единствения вариант е да прекрати всичко, докато не са ги хванали. А това може да стане само ако отблъсне Борис, защото осъзнава, че се зародиха повече чувства, отколкото е необходимо и при двамата.
Затова и наговори на Боби, че за нея той е само секс и развлечение. Сълзите й обаче казваха друго.

# 665
  • София
Някъде дават ли тези награди на Нова? Интересно ще е дали ще намекнат нещо за 6-ти сезон

# 666
Някъде дават ли тези награди на Нова? Интересно ще е дали ще намекнат нещо за 6-ти сезон

Май не....лайфът на Вергов беше 2 мин

Сега дадоха мини промо - Фотев казва на Сраменова - вярвам на мъжката дума и на женските очи. Ти кое си?
Да го качвам ли?

# 667
  • Варна
Аз не разбрах имаше ли скок във времето и колко беше той?

# 668
  • София
Имаше, от един месец.

Дона, ако ти се занимава го качи.
Жалко, че не го излъчват. Все си мисля, че вече трябва да кажа ще има ли нов сезон или спират до тук.

# 669
  • София
Явно е имало, но колко е винаги е мистерия. 😁
Сцената с презентацията на новата болница ми се стори много нелепа. Като започнем от Стаменова с тази къса, черна рокля и стигнем до това, че никъде нямаше цифри . Само кое отделение къде ще се позиционира. Те сега не могат да излязат на плюс, пък като доналее милионите не знам.
Това с Калин също малко ... От количката, тръгна с бастуна.

# 670
Аз се надявам да кажат дали ще има 6 сезон на репортажа за края на този сезон, както предният сезон. Той трябва да е тия дни щом са на последните 2 серии. Нищо чудно уикенда да ни изненадат.

# 671
  • София
Е, хайде гледайте преди да хвърляте обвинения.
Ясно и с големи букви пишеше След един месец. Дори и аз дето недовиждам успях да го прочета

# 672
Обаче Зорница и Марио ме разбиха, ще го хранят Тони, на него му иде да ги удуши, обаче те като майки, гладен ли си, да ти сготвя.... Сладури. Май и на двамата трудно им функционират мозъците вече. А Марио нов човек, точно го каза като се е усетил да беше казал, а не да бяга като децата, не че те са невинни. Той и Марио не отрече, че е виновен.

# 673
Имаше скок във времето, както казва Роси, ясно хо бяха написали ✌

Както и доклада на Стаменова - цяла папка беше подготвила на Фотев с финансова информация за други водещи болници в България и на Балканите, които бъдат ориентир относно разходите и печалбата✌

# 674
Краткото промо за утре:

https://youtu.be/8hsX01cQY7s

Сега ми направи впечатление, че Стаменова много кокетно гледа нещо.... да не й се услади мутренския живот Joy

Общи условия

Активация на акаунт