Отговори
# 990
Ако се съгласи да го върнат в никакъв случай няма да е заради Зорница, той Вергов не би се съгласил на такава простотия. Ще го играе някаква важна клечка. Обаче мен ме съмнява изобщо да се съгласи. Аз и за този сезон си мислех да вземат да го върнат за последните два епизода да отърве болницата от Фотев с някоя страшна схема, да дръпне един прощален разговор със Зорито и да си се връща в Германия да си чака другия сезон. Даже с Марио могат заедно да го изпратят до летището.

# 991
  • Там,където се събуждам щастлива.
Този начин на изказване на благодарност на Вергов показва пълно неуважение към публиката и гласувалите за него (някаква анкета ли е имало или жури? )! Дошъл си с червени кецове, добре, но поне поне остави този леко просташки изказ за друго място! Какво значи “Няма да благодаря на никого!”? Много насериозно се е взел!

# 992
Ако се съгласи да го върнат в никакъв случай няма да е заради Зорница, той Вергов не би се съгласил на такава простотия. Ще го играе някаква важна клечка. Обаче мен ме съмнява изобщо да се съгласи. Аз и за този сезон си мислех да вземат да го върнат за последните два епизода да отърве болницата от Фотев с някоя страшна схема, да дръпне един прощален разговор със Зорито и да си се връща в Германия да си чака другия сезон. Даже с Марио могат заедно да го изпратят до летището.
Ми то тогава къде е интригата? И историята им със Зорница ще е без никакъв смисъл тогава. Какво, ще си щъкат по коридорите и ще се поздравяват все едно нищо не е било ли? Joy Тя ще си е с Марио, пък той може даже нова любов да завъди хахах. Те ако искаха да играе само важна клечка, щеше да си тръгне така от самото начало и никакви любови нямаше да му натрисат.

# 993
Тони е голям егоист, но Батко е виновен, той го е научил така. Да получава винаги, каквото иска и да избие света, ако не е по неговите желания. 🙄

Време е да идва Банков, за да разнообразят на Батко малко грижите, че става скучно  😁

# 994
Тони е голям егоист, но Батко е виновен, той го е научил така. Да получава винаги, каквото иска и да избие света, ако не е по неговите желания. 🙄
Тони е пораснал, ама друг път. Точно като малко дете тропна с краче и се фръцна. Това, което искам, е Марио да си върне обичайната твърдост, да го остави порасналия да си играе и да си гледа живота с Огнянова. Надявам се, че няма да ходи епизод след епизод като бито куче след недостъпния си брат.
И Тони - разочаровал го бил. А ти колко пъти си го разочаровал и той колко пъти ти е обърнал гръб така, както ти го направи?

# 995
Тони е пораснал, ама друг път. Точно като малко дете тропна с краче и се фръцна. Това, което искам, е Марио да си върне обичайната твърдост, да го остави порасналия да си играе и да си гледа живота с Огнянова. Надявам се, че няма да ходи епизод след епизод като бито куче след недостъпния си брат.
И Тони - разочаровал го бил. А ти колко пъти си го разочаровал и той колко пъти ти е обърнал гръб така, както ти го направи?
БАУУ, да не чуват фейс моралистките, че ще ни анатемосат. То, че сме грешни, грешни сме ама от повече... айде няма нужда. Joy

# 996
Стилянова ме вбеси за пореден път.
Какво е това изнудване, тя за лекарска етика не е ли чувала ?
Няма ли кой да ѝ свие сърмите един път и на нея ?

Жал ми е за Марио, чувството за вина, което изпитва е ужасно. Къде беше Зорница да го утеши и да му припомни, че  любовта е над всичко ?

# 997
Този начин на изказване на благодарност на Вергов показва пълно неуважение към публиката и гласувалите за него (някаква анкета ли е имало или жури? )!
Kalinka, имаше анкета в сайта на Nova за любим филм, сериал и актьори. Благодарение на зрителския вот е наградата, нямаше жури.
Kато се замисля, той не е от актьорите, които биха се задържали дълго. Всички останали или нямат ангажименти в театъра или имат по максимум 2-3 участия месечно, което не пречи да се съвмести с натоварения снимачен процес. Така че, предполагам, тепърва ще вървят преговори с него, но ако това не е последен сезон, по някое време може отново да има обрати и да се чудят как да го изкарат.

# 998

Жал ми е за Марио, чувството за вина, което изпитва е ужасно. Къде беше Зорница да го утеши и да му припомни, че  любовта е над всичко ?
Очаквах брат му като се врътна и го остави сам тя да изскочи отнякъде ама уви.

# 999
Вера, сигурно е наоколо, няма да го остави сам, много ясно. Аз даже очаквах Тони като си тръгна, Зорница да се появи отнякъде, ама нали трябва да засилят усещането колко страда Марио...
Все пак се радвам, че Марио като видя, че малкия не ще да говори, не продължи да упорства.
Не знам защо, но адски, ама адски ме яд на поведението на Тони.

Яница, то на нас празно място не ни остана от жигосване Joy
Мен друг въпрос обаче ме мъчи от снощи. Сега, ще дойде рождения ми ден, и аз какво ще правя, като няма една читава снимка на Марио и Зорница, която да си сложа на тортата? Cry

# 1 000

Жал ми е за Марио, чувството за вина, което изпитва е ужасно. Къде беше Зорница да го утеши и да му припомни, че  любовта е над всичко ?
Очаквах брат му като се врътна и го остави сам тя да изскочи отнякъде ама уви.

Е, нали не очаквате, че го е оставила? Тв е там, просто не ни я дадоха. Със сигурност е до него и си ближат раните заедно

Mosquita, каква снимка на Марио и Зорница те гони?
Банков и Огнянова! Само такива правят Joy

# 1 001
Стилянова вече копае под дъното с това за изнудването. Даже откачалката Врабчев си мълчи за аборта на Зорница. Зорито ще го утеши Марио, аз и друго си мислех, дали докато гледа колко нещастен е той, няма да вземе да откачи от бяс и да свие сърмичките на Тони както само тя си знае, като му разясни как стоят нещата в  живота. Даже и предлагам да започне с това, че е спала с Марио в първия ден когато са се запознали и той не е отмъкнал от Тони, момиченцето дето той пръв си е харесал. А като му натрие носа подобаващо порасналото уж детенце да отприпка при брат си и да говори с него.

# 1 002
Ахахаха, Зайко, харесваш ми, втвърдяваме позицията Sunglasses

Аз вчера видях, че Тони е по-търпелив с Огнянова и по-сърдит на брат си. Така че очаквам тя да успее да говори с него отново.

# 1 003
  • Разпиляна във въображението
Стилянова може и да е прекалила, а Фотеви не са? Искаха да спират операции, да купуват евтини консумативи и накрая какво - хеликоптерна площадка? Те изнудват и им се връща със същото. Фотев ще завлече всички, такова ми е усещането. Дано да не е вярно.  От друга страна дано точно изнудването принуди Ина да действа.

# 1 004
  • Варна
Аз съм на сватбена вълна Grinning любимата ми двойка се жени и от спойлерите ще е страхотен епизод, та тук драмите хич не са ми важни в момента Bowtie
Теорията? В кой епизод? Аз още чакам субтитрите на 23-ти.

Общи условия

Активация на акаунт