Отговори
# 1 455
Единствената ми надежда в момента е това, което писахте- Зорница се забърква с Ина и Фотев, иска да помогне за бягството, Ина се спасява, но Зорница по погрешка попада в засада, Марио разбира от Тасев и се втурва да я спасява.
Друг начин не виждам Зорница да му прости за тези думи, освен ако не му дължи живота си.

# 1 456
Аз пък искам Батко ранен и Тони, ронещ сълзи, над него 😎😁

# 1 457
Зайко, критичната точка на Марио няма да е брат му, а ще дойде, когато осъзнае какво е загубил, защото е тулуп. Grinning

# 1 458
  • Разпиляна във въображението
Хайде няма нужда да реве над него. Батко ще е с ожулени кокалчета и Зорница ще му ги почиства, ще подухва, за да не му щипе и ще се гледат мило. За какво ми онзи мрънкач да ги гледа.

# 1 459
Единствената ми надежда в момента е това, което писахте- Зорница се забърква с Ина и Фотев, иска да помогне за бягството, Ина се спасява, но Зорница по погрешка попада в засада, Марио разбира от Тасев и се втурва да я спасява.
Друг начин не виждам Зорница да му прости за тези думи, освен ако не му дължи живота си.

А аз не виждам друг начин Марио да осъзнае стореното от това да има опасност да я загуби. Ще разбере, че само смъртта може да му я отнеме, той няма как да я отблъсне и да я забрави, защото тя е първата жена в която се е влюбил, измъкна го от черупката му и го промени. С нея той видя щастието и разбра какво е любов, различна от братската. Такава досега не е изпитвал, а му е нужна.

# 1 460
Снощи като видях Албенка по гащи и на мен първата мисъл ми беше дано Пешко не вдигне самолета. Но после се замислих - дори и да не успее, самия факт, че са стигнали до там е достатъчно гнусен.
В крайна сметка се надявам промото да е заблуждаващо и всъщност Албена да е сама или с някой друг в хотела. Не ми се гледат такива извратености, честно!

# 1 461
Аз си мисля, че Пешо ще спи с Албенка, и, когато разберат, че са баща и дъщеря, Бенка при Ванчето, а Пеше ще се самоубие😀

# 1 462
Дам чакат я тежки времена Зорница в оставащите епизоди или смърта дебне отнякъде или Банков, за мен това са двете единствени неща, които могат да накарат това говедо Марио да осъзнае, че я губи и ще умре без нея. За бурно сдобряване не си и мечтая вече да не остана с пръст в устата.

# 1 463
Наистина е адски гнусна сцената с Петър и Албена, 2 седмици не може да го прочете това писмо, а Албена " много страда" .

# 1 464
И аз си мисля, че нещо грандиозно трябва да стане, та двамата да се съберат отново. Надявам се, че това ще е причината и че тази причина ще е достатъчно сериозна. Не искам да гледам пак Зорница да тича по коридорите да му се моли, нагледах се на това миналия сезон. Пък даже и му се извини на Банков, че не го е подкрепила.. Айде стига. Време е и тя да ги помачка малко, поне да си заслужи названието мъжемелачка Grin

От толкова рев и драма снощи съвсем забравих и аз да изкоментирам Албенка. Колко долна да си, че да искаш да спиш с женен мъж, докато той е пиян? Тая от задръстена шипка стана егати кукуто. А колко гадно би било за гледане това цялото нещо, даже и нищо да не правят, няма и даже да коментирам Mask

# 1 465
Няма да преспят Петър и Албена, обаче малко вече прекалиха с тях и взе да става гнусно. По рано трябваше да я разрешат тази истороя.

# 1 466
Така, подхващам Тони, Марио вече го метнахме на кладата и го оставяме да се пече Joy
Думите му пред Войнова ме втрещиха. Месец и кусур по-късно той продължава да живее в някакъв измислен свят, в който някой му е отнел нещо, което всъщност никога не е имал. Каква любов, какви надежди, какви мечти, за бога?! Имаше една торба с илюзии и самозаблуди, които продължава да поддържа.

Албена е отвратителна! Даже фактът, че Петър й е баща не е причина да мисля така, защото тя не го знае. Ама човекът е женен и чака дете, бе, как срам няма?!
Да не говорим за гадното й отношение към Марио, е това никога няма да й го простя на фона на всичко, което той направи за нея. Как изобщо си позволява да му говори така?!

# 1 467

Оо,тя прощава много бързо.Това е единственият й недостатък.А аз искам да я видим по- твърда,по-хард,да го отблъсне,малко и нея да я погонят. Такава обида не трябва да се преглъща лесно.Я,го виж ти тоя Марио!Тя да не е играчка,иди ми-дойди ми. Не я познавал,еми като не иска да я опознае.А думите му за секса направо си ми прозвучаха като "ти си лека жена"! Много съм му ядосана!А  тя ако му прости лесно,ще се ядосам и на нея!
А пък и поводът за този обрат във взаимоотношенията им - недомислица на сценаристите.Купили си мотор,малеее ,как може?Все едно се е сдобил с атомна бомба...
Сега се надявам Тонката като излезе от абстиненцията,която го  е обзела ,да прозре,че е причинил страдание и на двамата и да направи нещо доблестно,с което да върне кака в ръцете на батко.

# 1 468
  • София
Съгласна съм с Москита, критичната точка на Марио не е Тони. До сега ясно ни го показаха, той е детето, сина, борбата за живота му. Марио е в тоя филм от години, видял е всичко. Критичната му точка ще е Зорница и такава буря ще го връхлети, че ще се чуди откъде му е дошло. Очаквам да изживее голямо сътресение, което ще преобърне целия му свят.

Имам още 2 стаи да мина с прахусмокачката и подхващам тези нестабилните келеши. Без извинение.

# 1 469
Ооо, аз съм съвсем позитивна, даже чувствам облекчение, очакваше се, че ще се смърлят нещата, защото и двамата бяха пощадени досега и беше ясно, че ще ги залеят с гадости. Оттук нататък по-гадно не че не може да стане, ама по-разделени не могат да бъдат, ще почнат да се оправят.

Дайте да подхващаме Тони и Албена, че много съм им набрала Smiling Imp

Ами то да ти кажа и аз от една страна съм позитивно настроена, щото неслучайно ги разделят сега. Събирането им е коз за финала и ще е силно. Иначе какво щяхме да гледаме, ако си бяха заедно? Един Тони който се гневи и прави глупости и брат му който е унил и се е вкиснал заради него, ама пак са си заедно с нея. За Зорница каква драма щеше да има?  Ми...никаква. Видяхме я вчера в какво настроение влезе при него и започна да му говори, тя не е обременена с това колкото е Марио. Интересен ще ми е пътят който Марио ще извърви докато стигне до нея пак.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 13:50 от yanitsa.s

Общи условия

Активация на акаунт