Отговори
# 1 440
Ооооо много мрачна стана темата. Аз съм сигурна, че Марио го направи това с цел, за да му е по-лесно на него, ако тя го мрази. Има още цели 8 епизода, а и сме сигурни, че тщдрамата този сезон ще е при Ина и Тасев, така че всичко ще им се нареди на Зорница и Марио. Blush Малко по-позитивно. Grinning

# 1 441
  • Разпиляна във въображението
Ама аз съм позитивна. Двойката си се обича.

# 1 442

Ооооо много мрачна стана темата. Аз съм сигурна, че Марио го направи това с цел, за да му е по-лесно на него, ако тя го мрази. Има още цели 8 епизода, а и сме сигурни, че тщдрамата този сезон ще е при Ина и Тасев, така че всичко ще им се нареди на Зорница и Марио. Blush Малко по-позитивно. Grinning

Димитрова, тук трябва един психолог да се появи, че не е добре работата. JoyТака сме се вкарали във филма и драмата, че не знам... Уж само сериал, измислица, а ние тука все едно сме го преживели лично.
Само дето Зорница няма да го намрази, тя не може да мрази никого. Прекалено е добра и много го обича, та затова ще му прости.

# 1 443
  • София
А, не съм мрачна вече, мина ми Simple Smile.  По-добре сега да го изживеем, а не в 51 епизод Simple Smile.

Даже си събирам мислите, за да подхвана Войнова и Тони Ковачев, че и двамцата са ми черни.

# 1 444
Следващият епизод ще се коментира секси бельото на Войнова Simple Smile Това с напиването и преспиването не с когото трябва вече сме го гледали. Може ли да ни го спестят? Петърчо да е заспал като цапнат с дърво?

# 1 445
Ооо, аз съм съвсем позитивна, даже чувствам облекчение, очакваше се, че ще се смърлят нещата, защото и двамата бяха пощадени досега и беше ясно, че ще ги залеят с гадости. Оттук нататък по-гадно не че не може да стане, ама по-разделени не могат да бъдат, ще почнат да се оправят.

Дайте да подхващаме Тони и Албена, че много съм им набрала Smiling Imp

# 1 446
Следващият епизод ще се коментира секси бельото на Войнова Simple Smile Това с напиването и преспиването не с когото трябва вече сме го гледали. Може ли да ни го спестят? Петърчо да е заспал като цапнат с дърво?

Е, сега е момента да не му стане !

# 1 447
И аз това си мислех, да е прекалено пиян да стане нещо, но дори целувки или някакви други нежности ще са ми прекалено много, дори без секс.

# 1 448
Предварително се развеселявам  като си представя  секс-срещата на малката лигла и татенцето :
Тя  ще се прави на свенлива  по дантели и жартиери , а той едва ще си държи очите отворени /за самолета да не говорим - няма писта / , ще каже  само едно лека нощ и  ...айде , пак ще събираме шипки , защото  дамата е отхвърлена като жена .

# 1 449
Толкова драма ни изсипаха с Зорница и Марио през целия сезон, той не спираше да я наранява с държанието си и думите си през цялото време в името на щастието на брат си. Вчера беше само черешката. Зорница наистина мина през ада за него. И ако господа сценаристите са решили да ги съберат, както си мисля, че ще стане Марио как ще компенсира всичко през следващия сезон не знам, как се изкупува такава вина. Той е много виновен за мен отряза и сърцето със скалпел и го хвърли в кофата. И къде му е критичната точка простете той си е същата майка орлица Тони се нацупи и бам дай всички да страдаме, кога ще се осъзнае, че човек живее най вече за себе си и за любовта си. Не я виждам тази негова критична точка как ще се случи.

# 1 450

Е, сега е момента да не му стане !
Хахаха това и аз си го помислих, че ще му се обади еректилната дисфункция пак. GrinningАма, за да се случи това пак ще минем през гнусна сцена и ще ми стане лошо. Joy

# 1 451
Каквото съм мислила за Албена вече съм го написала - психически нестабилна, с раздвоение на личността. Едната част от нея е нагло, арогантно същество, мрази бременна жена и въздиша по мъж, който е бивш приятел на майка й и има същата трапчинка като нейната /вижда се ясно, дори може би има сянка в нея, ако Петър стои на слънце/! Ще бъде голям майтап, ако след като се разбере, че са баща и дъщеря се сетят, че имат същата дупка на лицето.  Другата й част събира шишарки, несигурна е, пуска майтапи.

И в един момент е настроена флиртаджийски и в следващата секунда става тъжна и се сеща, че постоянно мислила за "онзи". Честно момиче, вземи посети болничния психолог. Той има добра успеваемост - Вяра се оправи Simple Smile

# 1 452
Фотев използва Стаменова, а тя не се усеща.
"Вярвам на мъжката дума и на женските очи! Вие какво сте - мъж или жена?"
Не знам на кой от целия филм поведението му отговаря на пола му. Марио е п*тка, Зорница - мъж като мислене, Мазов е майка - орлица, Галя има по -големи топки от Петър ...

# 1 453
Вчера изпуснах дебата тук, затова се извинявам, ако вече сте го гледали. Клипчето е от снимачната площадка, от фейса на Марта Вачкова :
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=226825444566673& … d=205717893344095

# 1 454
Харесват ми много коменатрите ви и как отговаряте запалено, наистина вече ги чувставаме сякаш ги познаваме лично Grinning  Само 8 епизода... А  после какво ще гледаме...

Общи условия

Активация на акаунт