Отговори
# 1 485
За мен има два варианта-остават разделени и поне половин сезон се гонят един друг. Което ще е тъпо, щото цял сезон вече го гледахме това. Или ги събират и после почват драми със здравето на брат му.
Идването на Банков не знам какво може да постигне. Зорница и двата сезона ни я показаха като постоянна и категорична в чувствата си, тя обича Марио и не вярвам да почне да изпада в дилеми.

# 1 486
  • София
Всъщност Захариев защо се скара с жена си, че изтървах нещо?

# 1 487
Зорница толкова надълбоко ще си навре носа в случващото се с Ина и бебето, че историите на нея, Борис и Ина ще потекат паралелно. Зори ще си спретне едно бясно разхождане по ръба, от което на супер Марио ще му гръмнат нервите.

# 1 488
  • Разпиляна във въображението
Защото Петър й заяви, докато преглеждаше пациентка, да си събира нещата, защото напускат. После я последва в операционната да й заяви същото - че напускат. Не я попита. В крайна сметка тя е една бременна жена, току-що постигнала пост зав. отделение, а той иска тя да го последва без да си каже мнението. От друга страна иска тя да е солидарна с него.

# 1 489
Нещо подразних фенките на Вергов и ми бе отговорено И понеже ми се струва, че сте против връщането му в болницата- ще се наложи да го преживеете. Идва си, в момента снима последните епизоди. А в 6 ще участва активно.
И те лично го снимат, предполагам Grinning
Ай стига са ни плашили, нека се върне да го видим какво толкова.
А ако съдя по снимките от коктейла, където имаше балони с надпис 52, снимките трябва да са приключили.

# 1 490
  • София
Надявам се сценаристите да не залитнат в посока Банков иска Зорница, Марио иска Зорница, тя отново кахърна. Това с триъгълника го гледахме в този сезон. Ако може следващия да е нещо друго.
А и винаги има вариант, в който В. Павлов или Д. Димитрова да  искат да излязат от сериала.

Sea.sea Галя отказа да напусне болницата с него.

Очаквах Банков да се появи последните 1-2 епизода, но 6 с активно участие ме изненадва. А ние се чудим как за 8 епизода ще се справят с развитието на историите  с Болницата, защото историята със Стаменова тепърва започва,  игричките на Фотев и бременноста на Ина, връзката и с Боби, Марио с Тони, Марио със Зорница.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 15:00 от rosita_ta

# 1 491
Критичната точка на Албена ще е като разбере, че Петър и е баща, а тя си пада по него, това е по силен шамар дори от този на Тони, който понесе като разбра за брат си и Зори.

Важно е кой ще остава и кой не, за да знаят как да завъртят нещата, а могат просто да оставят отворен финал за тези, които са под въпрос. Силно се надявам никой да не напуска, всички нови се вписаха страхотно и би било жалко някой да го няма.

# 1 492
Аз съм твърдо убедена, че ако Вергов се върне ще има образ, който вече няма да има нищо общо със Зорница. Ще има два епизода да си разчовъркат старите рани и дотук. Затова и аз бих се радвала да се върне, даже и сега. Само да се позавърти около Зорито и гледайте критична точка и половина за Марио, и в новия сезон вече да си играе голяма клечка, лошо момче и тн с удоволствие ще го гледам.

# 1 493
Аз съм твърдо убедена, че ако Вергов се върне ще има образ, който вече няма да има нищо общо със Зорница. Ще има два епизода да си разчовъркат старите рани и дотук. Затова и аз бих се радвала да се върне, даже и сега. Само да се позавърти около Зорито и гледайте критична точка и половина за Марио, и в новия сезон вече да си играе голяма клечка, лошо момче и тн с удоволствие ще го гледам.
И аз съм на това мнение Simple Smile
Диана и Велислав не виждам за какво трябва да искат да излизат от сериала. И двамата са предимно филмови актьори, така че това им е работата, защо да се отказват от нея. Каквито и други ангажименти да имат, могат да се съчетаят, не е като да са ангажирани с постоянни театрални постановки,та да не могат да си нагласят програмата.

# 1 494
Еми и на мен ми се струва малко, но просто не мисля, че има хляб в тая история за още един сезон. Многострадална Зорница сезон 3,не мисля. А и си мисля, че като за последни епизоди наистина нещата по всички фронтове ще тръгнат с бясна скорост, за да ни подготвят за финала.

Специално за Марио и Зорница видяхме, че може и за близо 10-тина епизода да се карат по не знам си колко пъти, да се обичат после, Марио да се отдръпва и след това пак да са заедно. Да не говорим колко епизода изобщо ги нямаше напоследък. В началото на сезона пак за толкова епизоди долу горе минахме от неприязън към влюбване. Имат още 8 епизода, т.е. време колкото щеш, стига да са го решили ще стане.

Зорница толкова надълбоко ще си навре носа в случващото се с Ина и бебето, че историите на нея, Борис и Ина ще потекат паралелно. Зори ще си спретне едно бясно разхождане по ръба, от което на супер Марио ще му гръмнат нервите.

Много лично ще го приеме това с бебето на Ина. Като цяло на нея това й е много слабо място в този сезон. Не задържа своето, падна й се пациентка с дилема - детето или тя, сега и това. Ще се опита в името на нейното неродено дете, да спаси това на Ина. А на Марио съм 100 % сигурна, че ще му се изправят косите като я види по какъв тънък лед ходи.

Тия фенки направо ме убиват вече с тази тяхна мания по Вергов. Сигурно те са му снимали сцените и знаят хахахах.
Москита, той коктейла беше за 50тия рожден ден на Милошев. А доколкото разбрах от пост на Дария във фейсбук единият екип т.е. този в когото е тя, е приключил снимки.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 15:12 от yanitsa.s

# 1 495
Честно, искам Банков да се върне. Не искам да им стане нещо на онези фенки. Ще го преживеят тежко.

# 1 496
Всъщност Захариев защо се скара с жена си, че изтървах нещо?
Защото е свикнал както с Виолетка някой все да го побутва .

# 1 497
Оооо, ще се справят сценаристите да разрешат всички неща или поне част от тях, може би една или две от тях да оставят за 6-ти сезон. А ако направят тези 8 епизода стегнати без пълнежи, гледайте как и нови неща ще завъртят  Joy

Ако започне да го загазва Зори поради драмата с Фотеви-Тасев той да се притесни и тя да не го отнесе  или пък Боби да иска помощ от Марио за проблема, да са по неволя Зори и Марио екип, да спасят другите грешници от закопаване на Витоша Grinning

# 1 498
Сега си представете следните кадри.
Паркира се мотор. Боже, Тони пак се е изръсил с пари за двуколесно. Каската се сваля и отдолу Банков
Някои фенки припадат от кеф - мечтите им са се сбъднали. Други фенки посръбват - доволни са, защото са били убедени, че ще се прибере. Тези, антифенките на Банков, т.е. аз /например/, извъртаме очи и си казваме "Пак ли ти бе?"

# 1 499
Сега си представете следните кадри.
Паркира се мотор. Боже, Тони пак се е изръсил с пари за двуколесно. Каската се сваля и отдолу Банков
Някои фенки припадат от кеф - мечтите им са се сбъднали. Други фенки посръбват - доволни са, защото са били убедени, че ще се прибере. Тези, антифенките на Банков, т.е. аз /например/, извъртаме очи и си казваме "Пак ли ти бе?"
Само, че за да е по-драматично, напрегнато и въздействащо действието, свалянето на каската ще е дадено на забавен каданс, да може да се чудим какво се случва. Joy Аз ще съм от тия дето си извъртат поглед и казват "Пак ли ти бе?", ама надали само с това ще мина.

Общи условия

Активация на акаунт