Отговори
# 1 500
Аз съм твърдо убедена, че ако Вергов се върне ще има образ, който вече няма да има нищо общо със Зорница. Ще има два епизода да си разчовъркат старите рани и дотук. Затова и аз бих се радвала да се върне, даже и сега. Само да се позавърти около Зорито и гледайте критична точка и половина за Марио, и в новия сезон вече да си играе голяма клечка, лошо момче и тн с удоволствие ще го гледам.
C това горе долу се припокрива и моето мнение. Hо си мисля, че в момента не снима, то и снимките най-много до ден-два би трябвало да приключат (ако не са и приключили вече). A и ме съмнява критичната точка за Зорница да е появата на Банков. За шести сезон, при връчването на наградите на Hова, казва, че щял да участва. Hо дали ще е активно или не, никой нищо не е потвърдил. Това са свободни съчинения на фенките.

# 1 501
Като казахте Банков - вчера много се смях Калин като каза на Захариев „нали знаете, че вие бяхте най-лошия директор” Joy

# 1 502
  • Кърджали
Замислих се - ако върнат Банков, дали сценаристите може да възкресят и Виолета? Те показаха че могат такива неща. Страшни бяха заедно

# 1 503
харесвам и Вергов, и героя му Банков и бих се радвала, ако се върне. Но не го виждам нито в триъгълник с Марио и Зорница, нито като служител на Фотев.
Та какво биха правили с него не знам.

# 1 504
  • Разпиляна във въображението
Ще наеме Мишева да вдигне жена му на крака.

# 1 505
И Мишева ще се влюби в Банков. А жена му като скочи на крака, ще го изостави.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 16:11 от Mosquita

# 1 506
Или той ще изостави Mишева  Mr. Green, защото дълга преди всичко  Laughing

# 1 507
И аз много се смях на това за лошия директое. И затова си мислех след Захариев и сега Стаменова, дали Фотев няма да получи остра нужда от истински директор и ето ти петминутно сваляне на каска. Ама аз наистина си мисля, че въпреки всичко Вергов е страхотен и могат да му изградят много готин образ в сериала. За мен би било истинско щастие да гледам в следващия сезон всички герой Банков, Марио, Тони, Зори даже и тази с шипките само малко да се центрира. С уговорката Марио с Зорница, Тони пораснал Банков предимно биг доктор и шеф, в приятелски отношения със Зорница и му търсим яка мадама, дето да го врътка на малкия си пръст за разнообразие и той да лее сълзи и сополи пред Зорито. За целта да вкарат някоя много готина актриса и вижте как ще ни омекнат сърцата и ще ни станат нова любима двойка.

# 1 508
И Мишева ще се влюби в Банков. А цена му като скочи на крака, ще го изостави.
А може и там да имаме един любовен триъгълник. Grinning

Зайко, може Банков като лее сълзи пред Зорница за новата мадама, тя да му плясне два шамара...за баланс. Joy

# 1 509
  • Разпиляна във въображението
Банков ще трябва да е победител - момичето да е негово, работата да е негова. Така че бръмне ли мотора считайте, че Зорница е вече няколко крачки в негова посока.

# 1 510

И Мишева само ще се преструва, че я рехабилитира, а всъщност ще й вреди 😬😀

Образът на Банков като директор беше много хубав - принципен, честен, видяхме за една градинка какво стана. Не си представям как ще върти далаверите на Фотев.
Ама то и със Стаменова беше така, пък сега ей къде отиде......

# 1 511
  • София
Хах, Ей сега по телевизията мина реклама озвучена от Вергов, бауу

Викате, Банков готин директор, разговорлив, учтив, примерен съпруг, добър приятел с Марио и Зорница, щото само с нея малко ще е странно. Май забравихте какъв епизод ни спретнаха снощи сценаристите. Това няма как да се случи просто. Ще вкарат толкова драма и трагедия, че свят ще ни се завие, на мен поне със сигурност.

Имам си теория и за героите и за актьорите, споделяла съм я и чакам да видя дали ще стане така.
Мириел - така смятам и аз.

# 1 512
Фотев няма да върти далавери той ще се покае за васичко като изгуби Ина и ще стане честен бизнесмен. Или пък супер Банков идва да спаси болницата от Фотев с някоя жестока врътка го принуждава да я продаде и я купува от него. Ех мечти.. И разбирасе Зорница става шефка на урологията като извинение за ошамарването, така като се ръфат с шефа на спешното поне ще са равностойни.

# 1 513

И Мишева само ще се преструва, че я рехабилитира, а всъщност ще й вреди 😬😀
..

Хахах Мишева ще бъде изправена пред дилема - да изправи пациентка (жената на любимия) на крака или да си пристъпи принципите на лекар и дето викаш ти да й вреди, че да не може да стане и да почне да й пречи в любовта. Ето чисто нова сюжетна линия за 6-ти сезон. Пращайте сценария на Милошев. Joy Аама Мишева няма ли да му дойде малко нисичка на Банков? ThinkingJoy

# 1 514
Въобще не си представям Банков и Зори да работят и да си пият кафето все едно нищо не е станало. Въпреки, че си простиха накрая, това си остава една голяма пропаст между тях - голямата лъжа и загубеното бебе.

Е вие Мишева изкарахте демон, тя че Наталия е права и здрава не тръгна да сваля Калин, сега да трепе нарочно някого Joy

Общи условия

Активация на акаунт