Отговори
# 1 665
И аз предлагам да спрем да ги конкурираме тези двамата хубавци.
Искам да се извиня на всички,в случай че съм нарушила добрия тон(малко се поувлякох в защитата на Павлов),съжалявам.
Според програмата идната седмица ще гледаме 4еп.,следващата само 3 и на 29 май финален двоен ,така ли да разбирам?

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 09:26 от e_d_n_a

# 1 666
  • София
Ами да, явно е така.
Злати даде един ликк с програмата на нова за Май и според нея финала е на 29.05 - двоен епизод.

Дами, аз изхвърчам на детски РД , пишете ако Марта Вачкова каже нещо интересно за сериала, че не знам дали днес ще ми остане време да я гледам.

# 1 667
Аз също съм отвратена от поведението на Тони, как може да има толкова много егоизъм на едно място? Не знам какво трябва да се случи, за да почне да вижда реалността, защото тази способност изобщо я няма в него. Както каза самия той вре си носа там където някой вярва, обича, мечтае и носи само страдание на брат си. Неблагодарно говедо. Не заслужава ничия любов.

# 1 668
Аз също съм отвратена от поведението на Тони, как може да има толкова много егоизъм на едно място? Не знам какво трябва да се случи, за да почне да вижда реалността, защото тази способност изобщо я няма в него. Както каза самия той вре си носа там където някой вярва, обича, мечтае и носи само страдание на брат си. Неблагодарно говедо. Не заслужава ничия любов.
Трябва му един хубав бой на това недорасло момченце та да се вразуми най- после и да осъзнае , че светът не се върти около него !

# 1 669
Зайко, писала си, че Зорница ще се изпълни с ярост - абсурд. Добрината и великодушието  на Зорница са безгранични. За някои това е слабост, за мен е израз на невероятна сила да можеш да видиш отвъд привидното и да не се поддадеш на изкушението да се разсърдиш, озлобиш...вероятно ще се дистанцира, но ще продължи да го обича.

А на Тони такава реакция бих простила, ако е разбрал вчера. Месец по-късно е вече израз единствено на ужасен егоизъм и отмъстителност.

Росита, аз пък направих обратното - изгледах сцената и после върнах на момента, в който той казваше „обичам, обожавам, оглупявам”. И просто си дадох сметка, че той лъже. Лъже в единия от двата случая. Помня десетките пъти, в които я галеше с такава нежност и любов, когато я подкрепяше, успокояваше и беше до нея, и ми става ясно кога излъга - последния път. Просто направи саможертва. Много е драматичен, милия. Десет часа, супресорите, съсипва се с двеста...може би сега като остане сам, ще има възможност да помисли и да се поотърси от този драматизъм.

# 1 670
И според мен в последния епизод излъга. Лъже нея, лъже и себе си, че може да се отдръпне. Давам му един епизод да се прави на ощипана госппжица. Grinning

# 1 671
Обаче искам Зорница да крещи, ако евентуално нашето момче се сети да иска прошка. Искам да излее всичко върху него, да я видим бясна и неудържима. Искам да му каже, че е лъжец, защото той ѝ каза ” обещавам ти”.

# 1 672
А дали ще остане сам Тончо. Ние всички сме решили, че той повече няма да се върне при Марио, обаче поведението му е толкова нелогично и откачено, че аз няма да се учудя, ако той реши че след като батко се е разделил с Зорница си е постигнал неговото и да си се прибере вкъщи. Изобщо няма да ме учуди. Драмата ще е за Марио как ще живее там и как ще спи в леглого, в което до вчера е бил със Зорница. Това не се забравя. Вече ги виждам как Тонката е щаслив, че си е вкъщи и си спинка сладко сладко, става през ноща и гледа как брат му виси като кукувица през ноща буден и сам неможещ да заспи от болка и страдание. И там някъде нашия любим Тончо бива връхлетян от прозрението, че той не е център на вселената. Някой трябва да обясни на това същество, че любовта е толкова много да обичаш някой, че да си готов да жертваш всичко в името на щастието му, дори това да значи просто да го оставиш на мира. В този смисъл Тони никога не е обичал Зорница. Марио не спря да повтаря брат ми те обича, но това не е истина, той никога не я е обичал. Всичко е породено от егоизъм  не от обич.

# 1 673
  • Другата България
В момента съм бясна на Тони. Обвиняваме Ковачев, защо не събра сили да му каже, а всъщност си мисля, че ако го беше направил, малкият щеше да реагира по същия начин. Марио, не кри само  от страх да не страда Тони. Той познава брат си, знае как реагира и какви глупости прави и според мен го беше страх да не се случи това, което в момента се случва - малкия брат с 200 към самоунищожението. А Тони се оказа един пълен егоист и неблагодарен човек, невиждащ  по-далеч от собствените си нужди и желания. Дължеше поне един разговор на брат си. Но не, много умело и с цел се държи по този начин, наказва брат си за това, че е взел жената му и отново е пръв. Но и през ум не му минава да си зададе въпроса, дали наистина е имал тази жена, тя отвърнала ли е по някакъв начин на чувствата му.
Изключително неприятно ми е цялото поведение на Тони, начина по който говори за брат си пред Войновас Неблагодарност и озлобление. Чудя се доколко реално си е давал сметка какво Марио е направил за него, и че и той е бил не по- малко осакатен и страдащ от случилото се с родителите им и борбата, която е трябвало да води.
С една дума - инфантил. smile3521 Егоист и неблагодарник тоже.
Но виж, с това за самоунищожението не съм съгласна. Какво нередно и самоунищожително има в това голям мъж, хванал живота си в ръце, имащ солидна и доходна професия, да живее сам на квартира и да си купи мотор? Thinking И да си пие сам лекарствата, които пие от години? Какво - някой трябва да му държи ръчичката за всичко и във всичко? И ако евентуално реши да си доведе жена /както когато беше решил да води Зорница/ да предупреждава брат си да закъснява или да не се прибира, за да не го притесни? Това е несериозно и абсолютно тъпо, с извинение. От страна на героя имам предвид - и на двамата.

# 1 674
  • София
Тони е типичен 30 годишен българин, живееш при родителите си. Инфантилен, разглезен, смятащ, че всички са му длъжни с нещо и проявяващ типични признаци на късна форма на пуберитет -
на призива от типа "вземи си лекарствата и яж според разпоредбите на лекаря" , отговорът е "няма пък".  Разликата е, че в ролята на родителите стои брат му. Изключително дразнещ персонаж.

# 1 675
  • Другата България
Именно, затова и се учудвам на реакцията на Марио - изтрещя изведнъж и реши, че не иска повече "отрова", а да се върне при глезльото, който много повече му трови живота с капризи и егоизъм.

# 1 676
Именно, затова и се учудвам на реакцията на Марио - изтрещя изведнъж и реши, че не иска повече "отрова", а да се върне при глезльото, който много повече му трови живота с капризи и егоизъм.
Особено на фона на цялостното поведение на Марио и решимостта му да се бори за тая любов, това решение да се предаде ми е направо непонятно.

Гледах Марта по Нова, нищо интересно не каза. Единствено, че са ни подготвили много интересни неща за финал и че в момента, в който се зарадваме за Марта ще заплачем заедно с нея.

# 1 677
С тази пътека от рози, направо си представям как Васко и върти поредния номер. И тези кадри около гората с Коко не са случайни. Ще има драма.
Като се замисля явно желанията от балоните ще се сбъднат, ама не по правилният начин. Калин остана, заради злополуката. Марта ще има поредните проблеми с Васко. А за Кръстева направо се плаша, какво може да са измислили с нейното желание.

# 1 678
  • София
Може ли да припомните какви бяха желанията, че на мен ми се губи този момент. Или пък в кой епизод бяха, за да го изгледам отново.

# 1 679
Аз нещо не съм разбрала клипа на Марта Вачкова е гората. Как разбрахте, че става въпрос за Коко? На мен ми се вижда Марио с двуцветния суитчер? Или греша?

Общи условия

Активация на акаунт