Отговори
# 1 650
Реакцията ти е като на жена отблъсната от мъж,хаха !Лично си засегната.
Като си му казала всичко лично,защо продължаваш да тровиш темата с глупостите си.
ти си тази, която трови тук, с досадния си, наставнически тон.

# 1 651
Някои тук са на мнение, че Зорница щяла да продължи да се бори и да прости, защото го обича и че тя ще оправи нещата. Аз обаче не смятам, че ще е така. Тя беше наранена, обидена и изоставена от човека за когото мина през ада. От тук нататък я виждам, да закопае любовта си и сърцето и да се изпълни с ярост към него. И когато въпросният индивид се опита пак да се доближи до нея, защото това ще стане да се повтори сцената от началото, когато беше решил, че трябва да я мине повторно. Ще го отблъсне жестоко и ще го срази с думи. После вече ще ги докарат до ситуация, в която ще ги съберат и тя ще му прости, защото наистина го обича, но не вярвам да му се получи от раз. Трябва да се научи, че не може да я размотава нон стоп. Тя и на Банков преди го каза-аз тоя филм съм го играла вече остани имам нужда от теб, иди си не трябва да сме заедно, като визираше връзката си с женения мъж. Е мисля, че вече трябва да си е научила урока и да не омеква от едно извинявай.

# 1 652
Някои тук са на мнение, че Зорница щяла да продължи да се бори и да прости, защото го обича и че тя ще оправи нещата. Аз обаче не смятам, че ще е така. Тя беше наранена, обидена и изоставена от човека за когото мина през ада. От тук нататък я виждам, да закопае любовта си и сърцето и да се изпълни с ярост към него. И когато въпросният индивид се опита пак да се доближи до нея, защото това ще стане да се повтори сцената от началото, когато беше решил, че трябва да я мине повторно. Ще го отблъсне жестоко и ще го срази с думи. После вече ще ги докарат до ситуация, в която ще ги съберат и тя ще му прости, защото наистина го обича, но не вярвам да му се получи от раз. Трябва да се научи, че не може да я размотава нон стоп. Тя и на Банков преди го каза-аз тоя филм съм го играла вече остани имам нужда от теб, иди си не трябва да сме заедно, като визираше връзката си с женения мъж. Е мисля, че вече трябва да си е научила урока и да не омеква от едно извинявай.
аз, все така, виждам Марио сам накрая, на цялата тази история.

# 1 653
  • София
Много досадно и глупаво е, когато се смесват екранни образи и актьори. Еле пък някой да вземе да въздиша по екранен герой и да плюе друг актьор. Няма какво да се сравняват Вергов и Павлов. И двамата изиграха чудесно ролите си - така както е по сценарий.

# 1 654
София Кузева, извадка от нейното интервю:
Скрит текст:
А това е извадка от изказване на Татяна Лолова:  Joy
Скрит текст:
Но сега пак да ви кажа, че нашите филми са великолепни! Гледах „Вездесъщият“ – щях да се побъркам. Накрая текат надписите, салонът е препълнен, всички са развълнувани и аз викам: „Кой е този? Кой е този актьор? Кое е това чудовище? Кое е това същество? Как може аз толкова години да работя в театъра и киното и да не го познавам? Ами кой е тоя Илиян Джевелеков? Кой е тоя Матей Константинов? Ами кой е тоя актьор???“. И до мен стои едно момче и казва: „Ами, аз съм“. Аз го погледнах и викам: „Кой си ти, бе? Как ще си ти? Я погледни на екрана – погледни този Аполон!“. Аз много обичам Робърт де Ниро и Ал Пачино. Аз цял живот чакам Мартин Скорсезе да ме режисира, а той бил тук и се казвал Илиян Джевелеков и въобще не ме е взел да ме режисира, но пък е направил страхотен филм.

И този до мен вика, че той бил героят. Викам: „Как се казваш ти?“. Велислав Павлов. Че кой ще те запомни с това име, бе? И се оказва, че това момче, което играе невероятно, и то в компанията на другата част от актьорите, които са прекрасни – с това момче 12 години ние делим една гримьорна в Театър „199“. Аз играя там от 15, той от 12 години – и не го познавам. Значи колко неща ни чакат още!

# 1 655
София Кузева, извадка от нейното интервю:
Скрит текст:
А това е извадка от изказване на Татяна Лолова:  Joy
Скрит текст:
Но сега пак да ви кажа, че нашите филми са великолепни! Гледах „Вездесъщият“ – щях да се побъркам. Накрая текат надписите, салонът е препълнен, всички са развълнувани и аз викам: „Кой е този? Кой е този актьор? Кое е това чудовище? Кое е това същество? Как може аз толкова години да работя в театъра и киното и да не го познавам? Ами кой е тоя Илиян Джевелеков? Кой е тоя Матей Константинов? Ами кой е тоя актьор???“. И до мен стои едно момче и казва: „Ами, аз съм“. Аз го погледнах и викам: „Кой си ти, бе? Как ще си ти? Я погледни на екрана – погледни този Аполон!“. Аз много обичам Робърт де Ниро и Ал Пачино. Аз цял живот чакам Мартин Скорсезе да ме режисира, а той бил тук и се казвал Илиян Джевелеков и въобще не ме е взел да ме режисира, но пък е направил страхотен филм.

И този до мен вика, че той бил героят. Викам: „Как се казваш ти?“. Велислав Павлов. Че кой ще те запомни с това име, бе? И се оказва, че това момче, което играе невероятно, и то в компанията на другата част от актьорите, които са прекрасни – с това момче 12 години ние делим една гримьорна в Театър „199“. Аз играя там от 15, той от 12 години – и не го познавам. Значи колко неща ни чакат още!
животът изглежда прекрасен, когато човек се събуди от дългата кома, нали 😁😎

# 1 656
  • София
Злати, благодаря, много ми е трудно да се ориентирам от тази таблица. Ако е два часа, ще е супер. Ще ни компенсират за 4 дни мъка.

Много се надявам, че в коментарите си не обиждам актьорите, ако е така, нека веднага някой ме сръчка да се поправя и да се изказвам само за героите. Имам си предпочитания, не ги крия, но надявам се не съм си позволила да обиждам реални хора.

Иначе Вездесъщият е уникален филм и напълно съм съгласна с мнението на София Кузова, Велислав прави една от най-силните роли в БГ киното. Няма как да излезеш от салона равнодушен и една от основните причините за това са невероятната игра на Павлов.

# 1 657
  • Там,където се събуждам щастлива.
Първо четох вашите коментари и очаквах ужасна сцена с вулгарен и груб Марио. Сега изгледах епизода и видях само един безпомощен мъж, който в момента не вижда изход от ситуацията, която му забърква егоцентричният брат! И, когато хората са безпомощни, казват думи, които са пълни с омраза и горчилка, но за които дълбоко съжаляват, когато се освестят. Ако Зорница е умна, ще го проумее това.
Все повече съм убедена, че нещо ще стане с нея и Марио ще трябва да я спасява. И тогава ще дойде просветлението!
А и Тони ще закъса със здравето, за да мине през катарзис, за да осъзнае какво са истинските взаимоотношения, прошката и възможността да загърбиш егото си и да се зарадваш, че някой твой близък е щастлив, а не е твой слуга!

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 03:21 от Kalinka

# 1 658
Калинка и аз мисля, че това беше израз на неговата безпомощност, на яда му, че изпитва безумна любов към нея, но не намира начин да останат заедно. Аз искрено желая да се стигне до ситуация, в която той да застане пред Тони и да му заяви обичам те, но обичам и нея и ще бъдем заедно на цената на всичко, ако желаеш не ми говори и да бъде с Зорница защото се е преборил с себе си, а не защото супер егоистичния Тони по някое време ще си даде благословията. А Тончо да си изживее катарзиса и да им прости, че в другия сезон не бих понесла да го гледам, ако ще се държи като сега. Да му очовечат образа и ще го гледам с кеф, ако подкрепя хората, които го обичат и почне да гледа реалността в очите.

# 1 659
Искате ли за разнообразие да спрем с темата по оста Вергов-Павлов? Разчоплихме ги от край до край, отгоре до долу и т.н. Само си причиняване някакви негативни емоции. Hug

Калинка, аз я изгледах два-три пъти тая сцена и отвъд думите видях един мъж, изпълнен с огромна болка, чувство за вина и решимост да жертва щастието си и една жена, която беше загрижена за него и в крайна сметка беше повече наранена от думите му „свърших с теб”, отколкото от „ти си отрова”.

# 1 660
И аз предлагам да спрем да ги конкурираме тези двамата хубавци.
Всеки си има своите предимства и недостатъци.
След като изгледах сцената няколко пъти, започнах адски да се нервирам на Тони.
Абе на този човек дължиш живота си , бе !
Марио му подарява нов живот, а той го приема като досадна грижа, като окови.
Искал свобода, искал свой живот.
Е да, ама ти не можеш и живота си да опазиш- хапчетата не си пие, мотор ще ми кара, филии ще си пържи.
Безотговорен безсрамно.

# 1 661
Сега май хванах друго промо - същата сцена в къщата на Фотеви с куфарите, само вместо Иво да се обажда на Огнянова, течеше монолог на Ина.
За съжаление обаче вкъщи беше джангър и не успях да чуя какво казва или аз съм се заблудила и си е старото промо?!
Някой ако го е видял също да каже!

# 1 662
Къде следите кога ще дават Вездесъщия? Ще пишете ли в темата кога са следващите прожекции?

# 1 663
На мен ми е безумна идеята, че Марио му е откраднал любовта. Ами той никога нищо не е имал с Зорница и сега заради едните разбити илюзии голямо тръшкане. Всъщност вярното е че той през цялото време се опитва да вземе любовта на брат си. Той е крадеца, не брат му. Крайно време е за го разбере.

# 1 664
  • София
Москита 👍🏻

Шока, който изживях когато гледах серията за мен беше разтърсващ. Може би защото първоначално не разбрах как от "Ти си моята любима грешка, която искам да повтарям всеки ден" се стигна до " ти си отрова", " свърших с теб" .
Бях решила да не я гледам повторно Поправих се. Същите думи, същите жестове, но видях и друго. Имаше толкова безнадеждност и обреченост в думите на Ковачев. "10 часа за другите е време за вечеря....... За мен 10 часа е времето, в което брат ми си пие супресорите." Дадох си сметка колко много значат тези думи. Имаше толкова болка, вина, яд  и безнадеждност. Видях човек, който трябва да избере между това да бъде щастлив и живота на брат си. Как се прави този избор.
В момента съм бясна на Тони. Обвиняваме Ковачев, защо не събра сили да му каже, а всъщност си мисля, че ако го беше направил, малкият щеше да реагира по същия начин. Марио, не кри само  от страх да не страда Тони. Той познава брат си, знае как реагира и какви глупости прави и според мен го беше страх да не се случи това, което в момента се случва - малкия брат с 200 към самоунищожението. А Тони се оказа един пълен егоист и неблагодарен човек, невиждащ  по-далеч от собствените си нужди и желания. Дължеше поне един разговор на брат си. Но не, много умело и с цел се държи по този начин, наказва брат си за това, че е взел жената му и отново е пръв. Но и през ум не му минава да си зададе въпроса, дали наистина е имал тази жена, тя отвърнала ли е по някакъв начин на чувствата му.
Изключително неприятно ми е цялото поведение на Тони, начина по който говори за брат си пред Войновас Неблагодарност и озлобление. Чудя се доколко реално си е давал сметка какво Марио е направил за него, и че и той е бил не по- малко осакатен и страдащ от случилото се с родителите им и борбата, която е трябвало да води.

Ванилия, това промо гледах, същото е само малко  по разширено от това в края на епизода. Със Зорница в началото на входа на болницата и думите на Ина.

Аз вчера гледах филма в Дона ма киното. Трябва да се следи програмата им.

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 09:02 от rosita_ta

Общи условия

Активация на акаунт