Отговори
# 1 635
  • Там,където се събуждам щастлива.
Марта Вачкова е утре гост в “Събуди се”!

# 1 636
  • София
Калинка, и аз видях реклама, че Марта ще е гост в Събуди се.
Ако някой гледа, споделете после, дали няма да изтърве някоя любопитна новина Simple Smile и за края на този и за следващия сезон.
Аз днес гледах Юана Буковска, ами класна жена е и с такова уважение говореше за колегите и работата в Откраднат живот.

# 1 637
Най -после гледах вчерашния епизод ..😎
Хора, Марио не беше груб, ами супер отчаян..а и Зорница не се трогна от думите му Ти си отрова, разстрои се, когато той каза, че това е краят.
На промото с Тони беше толкова тъжен, аха да заплаче.
И аз с него 😢

# 1 638
Яница, отново е 1 час, но рекламното време от 20 до 22 ще е с тази тарифа.
Явно ще се мре.
А ако някой се чуди, защо биха изкарали Ковачев, ами да прочете фейса. Изумена съм от вулгарния език, използван в социална мрежа и то от жени по адрес на актьора и героя му.  Но явно аз съм глупава, защото си го причинявам и ги чета.
не ги чета(боли ме от грозните им думи срещу любимият ми актьор), но ходя да ги дразня понякога относно Гущерчето😁

# 1 639
Да плче той аз трудно ще му го простя за нея не знам. Ако беше пропуснал това с отровата и секса другите глупости по щях да ги понеса. На мен ми прозвучаха като лека жена си и си ме обсебила физически, не емоционално. То ясно, че не го мисли, но беше гадно, че си позволи да и ги каже. Трябва малко жалост и към нея да вкара, не само към Тони.

# 1 640
Изчетох ви.Много се възмущавате от вулгарните фенки от фейса,но тук има потребителки,които не използват по различен език по адрес на Вергов.Във фейса е за Вергов,ама тук за Павлов същото-той е идеален, съвършен и т.н.
Няма съвършени хора,не мислите ли ?!

# 1 641
Изчетох ви.Много се възмущавате от вулгарните фенки от фейса,но тук има потребителки,които не използват по различен език по адрес на Вергов.Във фейса е за Вергов,ама тук за Павлов същото-той е идеален, съвършен и т.н.
каквото и да съм казала за Прехваления не може да се сравни с всичката отврат, която идиотките от фейса изсипаха върху Велислав Павлов. И още повече боли, когато знаеш, че той чете там и сто процента е попаднал на коментарите им. А Прехвалвния не чете тук. А и аз каквото имах да му казвам, му го казах лично 😎 на Прехваления.

# 1 642
Най -после гледах вчерашния епизод ..😎
Хора, Марио не беше груб, ами супер отчаян..а и Зорница не се трогна от думите му Ти си отрова, разстрои се, когато той каза, че това е краят.
На промото с Тони беше толкова тъжен, аха да заплаче.
И аз с него 😢

Аз и грубост видях. И физическа, и в думите му. Особено груб с нея беше когато й хвана ръцете след като тя понечи да го погали и когато изведнъж я изблъска към шкафчетата. Думите вече сме ги изкоментирали 200 пъти, това с отровата и секса беше много грозно и според мен до момента в който не й го каза това, тя не се трогна толкова, но тия думи я жегнаха и тя ядосано му отвърна, че времето в криене по ъглите стига за толкова. Като й каза, че това е края вече съвсем я срина. Пък това блъскане по шкафа беше черешката на тортата.

# 1 643
Яница, отново е 1 час, но рекламното време от 20 до 22 ще е с тази тарифа.
Росита, мисля, че ще е по-дълъг епизод. Hяма друго предаване от 21 ч. Hell's Kitchen е до 28.05.

# 1 644
Лош Марио, много лош, това ще да е от екстра тестостеронът, който тече във вените му 😁😎
Я вижте какво има да ви каже Батко тук 😁😎
https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/839294449590475/

София Кузева, извадка от нейното интервю:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 00:40 от HumbleBumble

# 1 645
Във фейса има 4-5 потребителки, вече по имена ги знам, които вместо да изписват вежди, бодат очи. Cтрашно дасадни, всеки път пишат едно и също, изреждат се всичките една след друга и правят изключително грозни сравнения.

# 1 646
Хъмбъл, това искам да го каже за следващия сезон. Grinning

Злати, и аз ги знам, запомнила съм ги вече. Винаги и навсякъде пишат заедно, подкрепят се жените. Joy

# 1 647
Реакцията ти е като на жена отблъсната от мъж,хаха !Лично си засегната.
Като си му казала всичко лично,защо продължаваш да тровиш темата с глупостите си.

# 1 648
Аз не заемам страна по оста Вергов-Павлов, защото харесвам и двамата много като актьори Simple Smile. Жалко е, че се стига до груби думи и от двете страни. Изключително различни са като игра един от друг, но по-добър начин различни. Бих се радвала да ги видя в общ проект, но не и в този, че ще настане война, a аз ще фалирам  с количествата вино дето ще изпия Joy.

Думите на Марио бяха целенасочени да я наранят, тя да го намрази и да се отдръпне от него, за да не го прави той, защото не вярва във възможностите си да го направи сам и със нежността, която прояви Зори, когато отиде при него прегръщайки го, зякаш знаеше, че инак няма да успее да го направи. Той не знае как да се справи едновременно с обичта си към Тони и любовта си към жената, която открадна сърцето му. Това е нещо ново, непознато и леко плашещо за него, затова реши да се завърне към добре познатото - брат му на първо място, без място за любимата жена. Трябва да осъзнае, че може тези чувствата към двамата да не се конкурират, а да живеят успоредно без да се засенчват и сблъскват.

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 00:45 от maichetoo0o

# 1 649
  • Там,където се събуждам щастлива.

Това не е така, защото коментарите тук са били за Банков и героят му.  Коментарите във Фейса са за физически характеристики на Велислав.
Най-грозното е, че са отправени от жени, които са майки, далеч от някаква по-открояваща се красота и минимално разбиране от актьорско изкуство!

Общи условия

Активация на акаунт