Отговори
# 1 620
Даже като двоен епизод го виждам Simple Smile

Аз се обърках. Нали уж на 25.05 - петък е финала.
Дайте линкове моля.
Така беше, но има промяна. Hа 25.05 няма да има епизод, а във вторник, 29.05 ще е финала. Тук са файловете:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 22:50 от Zlati***

# 1 621
  • София
Вместо 52 епизод ще има открито студио с фенове, да им се даде възможност лично да се хванат за косите и да си донесат тортите:laughing:

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 23:19 от АРТЕМИС

# 1 622
  • София
Ихаа, ще е екшън. Дано ние не сме се пропили от мъка.

Ми не разбрах. Принцесо дай линк от сайта на нова, че аз нищо не намерих. Но наистина в Уикипедия са 51 епизодите, но там много не е сигурна информацията

# 1 623
  • София
Злати, видях. Благодаря ти
Е супер просто, какво стана от 24 до 29 ще се пропием верно.
Дона да подхваща сценария за сезон 6 втора част и да наблегне на намирането на черни дробове за групата инфантилни тетки.

Ей, извинявам се за двойния пост, не обърнах внимание, че и предишния е мой.

# 1 624
  • Ню Йорк
Ето https://tvnovellas.blogspot.bg/2018/05/24-nova.html

Но то не било сайта на нова.

# 1 625
  • София
Явно списващите от този сайт не се дочели, че финала го местят на 29. Поне според графика на нова ще е тогава.
Само мога да си представя какво ще стане тук, голям кеф.

# 1 626
  • Там,където се събуждам щастлива.
Това е направено, за да ни вкарат всичките в реанимацията на Св. Кирил!  Ще ни откраднат живота  от 24 до 29!

# 1 627
Само не можах да схвана каква им е логиката да не го дават в петък и да го местят във вторник

# 1 628
Явно списващите от този сайт не се дочели, че финала го местят на 29. Поне според графика на нова ще е тогава.
Само мога да си представя какво ще стане тук, голям кеф.
С тоя двучасов финал направо я втасахме. Joy Два часа драма и после два месеца ще се чудим къде се намираме хахаха. Черни дробове ще ни останат ли? Освен това може и в някой психодиспансер да се озовем накрая. Joy
И защо на 25.05 няма да има епизод?

# 1 629
Само не можах да схвана каква им е логиката да не го дават в петък и да го местят във вторник

За да има бум на рейтинга във вторник! Значи ще се мре след епизода в четвъртък!

# 1 630
Във вторник конкурентна телевизя е възможно да излъчва нещо интересно????

# 1 631
  • София
Яница, отново е 1 час, но рекламното време от 20 до 22 ще е с тази тарифа.
Явно ще се мре.
А ако някой се чуди, защо биха изкарали Ковачев, ами да прочете фейса. Изумена съм от вулгарния език, използван в социална мрежа и то от жени по адрес на актьора и героя му.  Но явно аз съм глупава, защото си го причинявам и ги чета.

# 1 632
Аз спрях да чета Фейсбук! Такава простащина е, че ми се повдига! В истинския живот никога не бих общувала с подобни хора!

# 1 633
Ееееее от четвъртък до неделя е много времето, особено на края на сезона....
Ще ни взривят с нещо в края на епизода и трябва след това четири дни да сме в агония и да се мъчим. Те са се объркали нещо, че ние сме мазохисти. Ц ц ц

# 1 634
Офф, пак ще има голямо чакане за финала и после ред сълзи, ред сополи, ще се оправим уж и така до следващия сезон. Joy

Скоро и ние така. Усещам го хахахах. Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт