Отговори
# 1 605
Майче, за финала си вземам една бутилка шампанско и ако за нашите хора има хепи енд го отварям направо. Обаче изложат ли се, никакво шампанско. Joy Чак като ги съберат тогава хахахах.

Като видях промото ми направи впечатление, че Зорница пак е на близалки хахахх. Нивото на ендорфина рязко е спаднало, скоро не я бях виждала с близалка в уста. Grinning Надявам се на финала да не запали пак цигарата. Wink
Обаче видя какво се случва с Ина докато седеше пред болницата и ще загрее за какво иде реч, Фотев като я пита за куфарите. Може и да успеят да му замажат очите. Ама малко ми идва недоизмислено това оправдание, че ще услужи с тях на Зорница. Как ще обясни защо са пълни? Да беше измислила, че тия дрехи ги дарява примерно някъде ама това ми е несериозно и мъж като Фотев няма да се върже лесно. Да не говорим колко й личеше, че е изнервена и уплашена.

# 1 606
Александра все едно аз съм го писала това. Или някаква нечувана неземна промяна в някой от мъжете или сценаристите изобщо да забравят, че на Огнянова и трябва мъж и да я оставят на мира, то тая простотия не се търпи вече. Единственото, което ме обнадеждава е, че в Петък явно беше епизода, в който всички трябваше да ударят дъното Галя и Петър, Тони и Албена, Марио той направо се шибна в него и от другата седмица дано да вземат да се оттласкват вече. Въпреки че като гледам Албена тя продължава да си дълбае момичето. А Марио горкия с кран ще трябва да го вдигат от там където е в очите ми в момента.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 22:12 от malak zaiko

# 1 607
Има ли го промото качено някъде. Много искам да го изгледам.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 22:35 от Melany444

# 1 608
Това ново промо още не мога да го хвана никъде Disappointed
И какво сега, ддимитрова, хвърли бомбата и избяга, ти от сценаристите се учиш Smiley  От мъка ли ще се пие или от радост, аз не разбрах Weary

Нямам нищо против Вергов и по принцип и аз не мисля, че трябва да ги съпоставяме, има достатъчно стринки във Фейса, които я вършат тая работа повече от чудесно. Но имам против Банков във връзка с Огнянова. Просто ще е адски тъпо да развалят нещо, което са градили цял сезон с такава грижовност ( образът на Марио), само защото искат рейтинг с Вергов. Друг е вече въпросът дали Велислав сам иска да си продължи играта в сериала, но защо да не иска? Той досега само хубави неща каза, а и с Диана и Димитър са приятели, така че не би трябвало да има проблем.

# 1 609
  • София
за мен проблема е един - Зорница е една. И единия и другия лагер ( условно моля, аз ще страдам, но каквото такова) искат тази Светица Зорница за техния любим герой.
Иначе какво противопоставяне на Вергов и Павлов. Това не е сериозно, всеки от тях бяга в собствената си писта. Вярвам, че са професионалисти и не обръщат внимание на нашите и ФБ драсканици.

Аничка същото е промото, като това в края на епизода в частта с Фотева.  Дават как Зорница стои на входа на болницата с близалка и гледа Ина, която взима ключовете на джипката и казва на охраната, че сама отива на фитнес. След това е сцената, където Фотев хваща Ина с куфарите.

# 1 610
От мъка ли ще се пие или от радост, аз не разбрах Weary
От сутринта  Laughing

# 1 611
Яница, и аз това си мислех - пак е на близалки милата Joy

Роси каква ти светица, ти не следиш ли темата и фейса, Зори е Грешницата на грешниците Joy

# 1 612
От мъка ли ще се пие или от радост, аз не разбрах Weary
От сутринта  Laughing
А така Smiley добре, че бар Наздраве е отворен денонощно  Kissing

# 1 613
  • София
Шега шега, ама аз от сега съм се пропила. Искат да ме пращат в командировка във Виена от 22 до 25. Ми хайде моля, била съм100 пъти там, може ли 101-я да не точно в края на сезона? Подела съм кампания - спасете 24 май, почивен ден в БГ. Дано да успея.

Диана нещо снимки от финалните снимачни дни дали е пускала и с какъв цвят екипче е ?

# 1 614
Мернах някъде във фейса, че епизодите били 51.  Гледам сменили са го и във Уикипедия. Има ли някой подобна информация? Има ли някъде месечна програма на нова. Е ще бъде гадно, това да са сменили броя в последния момент. Аз вече съм се настроила за още 8 епизода.

# 1 615
  • София
Майче, остави се , бях сложила ФБ под карантина, но не устоях. Следя ги какво пишат, даже и постнах един, два коментара. Но няма да го правя повече, вчера почнах да ги чета, но се спрях навреме, че са ми слаби нервите в някои моменти.

Как 51, нали казаха официално, че са 52? Странно е това, защото най малкото имат договор с Нова за ефирното време.

# 1 616
  • Ню Йорк

Именно. Излишна драма за несериозни неща, уж разумни хора, а се държат като дечковци - и Тони, и Албена, за Марио да не говорим. Не може да седнат като мъже и да се разберат, преследват се по коридорите и се гонят като диверсанти, единия се цупи като дете, на което са му взели близалката, другия пък си мени настроенията като майско време. И на този фон и недораслата Албена се предлага на 30 години по-стар от нея мъж с дете и бременна жена. Tired ooooh! На него пък нали му е слаб ангела...и хоп, в хотелската стая.

И пак си дойдохме на думата, че поведението на тези герои е инфантилно Wink А вие ми се карахте в началото на сезона като ви обяснявах, че това и тийнове няма да го направят.

Как 51, нали казаха официално, че са 52? Странно е това, защото най малкото имат договор с Нова за ефирното време.

На 24 е последният епизод. Това е официално от сайта на Нова.

# 1 617
На 29.05 е финала

# 1 618
Не беше ли на 25.05 последно?

# 1 619
  • София
Аз се обърках. Нали уж на 25.05 - петък е финала.
Дайте линкове моля.

Общи условия

Активация на акаунт