Отговори
# 1 590
  • Там,където се събуждам щастлива.
Понеже в момента гледам 4 сезон и не съм чела старите теми:Вергов не ви ли се струва твърде еднопланов т.е.във всяка роля е себе си:арогантен,надменен тип. То всичкото това може и да е фасада с цел самозащита Neutral Face

И моето мнение е това за сериала (не съм го гледала другаде)! Както бях казала преди време: има визия, но разгръщането на образа беше 0.0! Независимо дали беше ядосан, любопитен, влюбен, разпореждащ имаше една и съща игра и изражение на лицето!

# 1 591
И за финала нямам надежда. Трябва да стане нещо кризисно, драматично, което евентуално би провокирало прошка??? Смятам, че няма как да съчетаят присъствието В. Павлов и Вергов заедно на екран. Мисля, че Вергов не би се съгласил да участва като второстепенен  герой. Мои размишления!
А защо да е второстепенен, може просто да са в различни сюжетни линии. Hямам много наблюдения върху егото му, другите сериали с негово участие не съм ги гледала и не мога да коментирам, но на големия екран има една главна роля - в Мисия Лондон. Останалите са второстепенни и не виждам да има проблем с това.
Велислав има една главна роля вече в сериал Отплата. Една главна роля Вездесъщият,  който обра наградите по престижни фестивали.
Вергов главен в Мисия Лондон, който бе отписан като пълен боклук. И други главни роли няма.(тя и той, но това беше преди векове)
Но! Известен е, защото играе в театъра, Велислав играе, но рядко и не е в главни роли, защото той предимно снима в чужди продукции.
Проблемът НА Велислав е, че е непознат на масата. А не защото не е качествен актьор. Качествен е много повече от прехваления Вергов. Филмите му го доказват. И сега го доказва за пореден път в Откраднат живот.

Но, за съжаление, алчните продуценти се водят от това, на какво най кълве масовият зрител,  и затова ще им върне Мистър Голямата работа.

# 1 592
  • Другата България
И за двамата могат да намерят място под слънцето не е нужно единия да е второстепенен. На мен също драмата  ми дойде вповече. Тони го съсипаха не до дъното,а под него, Албена и тя, Марио се запъти към тях абсолютно ненужно за мен. Той нали вече сто пъти се откза от Зорница, не можеше ли да го дадът колко борбен е станал и с драма и упорство да се справи с брат си. Хубаво решиха да се откаже, еми какви бяха тея вулгаризми. Защо се гради един образ и после за две минути се съсипва. Вместо да гледаме градация го ударихме на падение. Доста съм разочарована от сценария и се съмнявам за 8 епизода да ми променят мнението. Пък да видим. Твърде много драма.
Именно. Излишна драма за несериозни неща, уж разумни хора, а се държат като дечковци - и Тони, и Албена, за Марио да не говорим. Не може да седнат като мъже и да се разберат, преследват се по коридорите и се гонят като диверсанти, единия се цупи като дете, на което са му взели близалката, другия пък си мени настроенията като майско време. И на този фон и недораслата Албена се предлага на 30 години по-стар от нея мъж с дете и бременна жена. Tired ooooh! На него пък нали му е слаб ангела...и хоп, в хотелската стая.
Интересно ми е и със Стаменова какво ще се случи, дали Калин все пак ще размисли, както и останалите от екипа. Пенев и Владов никакви ги няма, и интересни медицински казуси вече няма.

# 1 593
Ще е адски тъпо, ако цялата тази работа се прави, само защото на Вергов му е скимнало пак да се връща в сериала. Отделно, мисля, че би било обидно към Велислав Павлов, от гледна точка на следното: влез, поддържай рейтинг, крепи сезона, ама да знаеш, че ще ти съсипем героя за появата на "Неотразимия". И не ни интересува колко хейт ще понесеш - един път като себе си, защото някои тетки са решили, че си му заел мястото на същия - обиди за външния вид, за дикцията (повръща ми се, само като се сетя), и втори път - като Марио, щото сме решили, че за нуждите на "Неотразимия", Марио следва да се държи като задник... Не че бих се учудила особено... Милошев дори името на Ирина Митева не се беше пострарал да запомни, което за мен си беше чиста проява на неуважение!

# 1 594
Гледах Велислав и в "Отплата" и там страшно ми хареса:тоя човек ми внушава на 100% емоцията на героя му,влиза в образа изцяло и го пресъздава пълнокръвно. Два пъти изгледах "Търси се"- интелигентен и ужасно притеснителен,никъде нито за момент не усетих демонстрация на превъзходство над "уважаемия зрител"...За мен Велислав даде нов живот на сериала,въпреки че се опитват да съсипят образа на героя му напоследък. Да взема да спра,че заприличах на фенките на Вергов Simple Smile

# 1 595
Хубава снимка на Диана. Явно техният екип все още снима.
Много е хубава усмихната,  дано и Зори да е така усмихната на финала и Марио да е причината за тази усмивка. Grinning
Надявам се и Диана и Велислав да са на линия за 6 сезон.

# 1 596
  • Другата България
Ще е адски тъпо, ако цялата тази работа се прави, само защото на Вергов му е скимнало пак да се връща в сериала. Отделно, мисля, че би било обидно към Велислав Павлов, от гледна точка на следното: влез, поддържай рейтинг, крепи сезона, ама да знаеш, че ще ти съсипем героя за появата на "Неотразимия". И не ни интересува колко хейт ще понесеш - един път като себе си, защото някои тетки са решили, че си му заел мястото на същия - обиди за външния вид, за дикцията (повръща ми се, само като се сетя), и втори път - като Марио, щото сме решили, че за нуждите на "Неотразимия", Марио следва да се държи като задник... Не че бих се учудила особено... Милошев дори името на Ирина Митева не се беше пострарал да запомни, което за мен си беше чиста проява на неуважение!
Това и аз си го помислих.

# 1 597
Велислав е страхотен и в техните среди хората си го знаят. С Вергов са колеги и предполагам се уважават. Не намирам разумно обяснение да сменят един с друг. Няма да има никакъв проблем да си играят двамата. За Огнянова ако решат да дадат на преден план още един сезон нейните нещастни влюбвания само ще загубят. Другият сезон трябва да се е уредила с мъж вече и да минава на друг тип драма. Много омръзна това, вечно натискане по коридорите и припкане след някой мъж. Време е за нещо по различно. Банков или да го връщат с жена му или ще му намерят нова без проблем. Може да вземат Духовникова. Голяма простотия ще е да засипят финала на два сезона заради Вергов. Първият, защото е решил да излиза от сериала, а вторият, защото после е решил пък да се връща.

# 1 598
Мен ме е яд най-вече защото за мен актьорите са страхотни, монолозите, който пишат са убийствени, идеите за сюжетите също бяха добри, но във всеки един от тях просто се прекали. Хубаво Тони беше разглезен до безкрай, трябваше по рано да се освести, а ние тепърва го чакаме. Албена се влюби в баща си, чудесно, ама после нали уж се разбраха, защо не се спря, а я изкарват някаква тотална психопатка. Захариев колко време беше женкар, не беше ли редно при положение, че чака второ дете от жената дето уж обича да не го изкарват толкова противен. Ванчето носи бебе две години. Решиха Зорница пак да е тази дето
 да се бори във връзката еми да се бяха спрели по някое време,да гледаме нещо различно ама не до дупка. Марио достатъчно дълго се бори със страховете си, защо продължиха да дълбаят толково време там. Издигаха го малко по малко и после го забиха рязко. Пак казвам жал ми е че пропиляват таланта на актьорите, биха могли да предизвикват повече положителни емоции в зрителя с една идея по стегнат и разнообразен сценарии. Въртят се на едно място.

# 1 599
  • София
Идвам от Вездесъщият и бога ми, няма такъв филм. За втори път го гледам и ще го гледам пак. Велислав жесток, жесток, абсолютно гениален е в този филм. По такъв начин играе, че чак те боли.
Филма за мен е еталон, най-добрата българска продукция. Всичко, всичко е на място, направено с толкова стил и професионализъм. Сратхотен екип, страхотни актьори, страхотен Велислав.

Изненадах се като казаха, че след прожекцията ще се появи. Уви не успя, още снимат Откраднат живот и закъснявали с почти 2 часа. Но беше пратил мило послание до зрителите на СМС.
Беше обаче Илиан Джевелеков и се получи доста приятен разговор. Говори толкова хубаво за Велислав, за това как са го избрали, как са работили заедно. Каза прекрасни думи и за човека и за актьора.
Издаде и новина, Мирамар започват да снимат нов сериал, който ще се излъчва по БНТ, за човек който попада в 70те години на миналия век. Да ви кажа изтръпнах. За момент исках да попитам дали Велислав ще снима, но предположих, че няма да ми отговорят, а и реших, че по добре да изчакам края на ОЖ.
Ако разкарат Марио, дано поне да гледам Велислав по БНТ, ако може да хване и Диана Димитрова под ръка, че ако пак я натирят на Банков или на нова невъзможна любов не знам.

Прочетох ви, не знам какво да мисля. Надявам се сценаристите и екипа знаят какво правят. Но нелогични и пошли бяха някои от последните сцени.  Но пък каква беше тази в четвъртък, а? Монолозите, усмихнатите двойки, любовта. Защо, трябва след такъв епизод, да ни оставят в потрес от случващото се, и защо трябва да се случва по такъ грозен начин. И Боби се държа гадно, Албена и Тони ми идваше да ги ошамаря, Захариев, пълен катил, Марио - толкова жесток, до неузнаваемост, и към себе си и към Зорница.
Духовникова каза в едно интервю, че няма да участва в ОЖ.

# 1 600
Казвайте като ще го дават пак Въздесъщия в София ще ходя да го гледам и аз щом е добър.

# 1 601
Идвам от Вездесъщият и бога ми, няма такъв филм. За втори път го гледам и ще го гледам пак. Велислав жесток, жесток, абсолютно гениален е в този филм. По такъв начин играе, че чак те боли.
Филма за мен е еталон, най-добрата българска продукция. Всичко, всичко е на място, направено с толкова стил и професионализъм. Сратхотен екип, страхотни актьори, страхотен Велислав.

Изненадах се като казаха, че след прожекцията ще се появи. Уви не успя, още снимат Откраднат живот и закъснявали с почти 2 часа. Но беше пратил мило послание до зрителите на СМС.
Беше обаче Илиан Джевелеков и се получи доста приятен разговор. Говори толкова хубаво за Велислав, за това как са го избрали, как са работили заедно. Каза прекрасни думи и за човека и за актьора.
Издаде и новина, Мирамар започват да снимат нов сериал, който ще се излъчва по БНТ, за човек който попада в 70те години на миналия век. Да ви кажа изтръпнах. За момент исках да попитам дали Велислав ще снима, но предположих, че няма да ми отговорят, а и реших, че по добре да изчакам края на ОЖ.
Ако разкарат Марио, дано поне да гледам Велислав по БНТ, ако може да хване и Диана Димитрова под ръка, че ако пак я натирят на Банков или на нова невъзможна любов не знам.

Прочетох ви, не знам какво да мисля. Надявам се сценаристите и екипа знаят какво правят. Но нелогични и пошли бяха някои от последните сцени.  Но пък каква беше тази в четвъртък, а? Монолозите, усмихнатите двойки, любовта. Защо, трябва след такъв епизод, да ни оставят в потрес от случващото се, и защо трябва да се случва по такъ грозен начин. И Боби се държа гадно, Албена и Тони ми идваше да ги ошамаря, Захариев, пълен катил, Марио - толкова жесток, до неузнаваемост, и към себе си и към Зорница.
Духовникова каза в едно интервю, че няма да участва в ОЖ.
Звучи като Живот на Марс това със сериала, дано не е копи-пейст. Амин главният да е Велислав! Ух, а представете си, че е Вергов 😁 (пу-пу)

# 1 602
Велислав бях го гледала само във Вездесъщия, много харесах миналата година филма игра чудесно, тук е страхотен също, взаимодействието с Диана и Димитър е  много силно. Ще оправят положението,не съм сигурна още  как, но някак ще го направят. Не мисля, че Вергов ще се върне или поне се надявам да не го направи(макар да го харесва като актьор),за да не разрушат това, което изградиха до сега, макар да хвърлиха кал върху историята вчера.
Досега сценаристите са ни показвали,че могат да пишат страхотни сцени, а с актьори като Велислав и Диана, и химията между тях, може и да ни накарат да се разплачем и да отворим пусто шампанско Grinning

# 1 603
  • София
Хаха Хъмбъл, дълбоко се съмнявам Wink. Само да кажа, че нищо не се казали, кой ще участва, чуденката дали няма да е Велислав беше само в моята глава.

Зайко, задължително трябва да го гледаш и не само заради Велислав, въпреки, че във филма е съвършен. Всичко в този филм е на толкова високо ниво, че чак е нереално за БГ филм - текст, сценарий, режисура, музика, актьори, всичко наистина всичко е на ниво.

# 1 604
  • Кърджали
На мен почна да ми досажда вече това противопоставяне на двамата - Банков или Марио, Вергов или Павлов. Ще рече човек че на Земята няма място и за двамата, та зорлем трябва да се избира само един от тях. И ако избереш единия, то другия задължително е противен. По принцип...
И двамата са талантливи актьори, и двата образа са добри. Ако Вергов реши да се върне /не вярвам в което, освен за някакъв кратък период от два-три епизода, колкото да разбуни духовете/, мисля че спокойно може да направят така че да е интересно.

Изгледах набързо каквото пропуснах от снощния епизод, та видях тази сцена. Такива шамари ми идеше да му забия на Марио, че думи нямам. Дори не мога да го изразя, идот бе, магаре №2, муле.
Тони и той вече до обсебсия го докарва. Казах - разбирам защо е сърдит, донякъде е прав, ама преиграва вече...
И поддържам мнението си че и от двамата мъже в живота на Зорница ни единия не става за нищо. В следващия сезон или един от тях /абсолюто нямам претенции кой, съвсем еднакви ми са /да преживява някакъв катарзис и да става мъж или изобщо да не забъркват Зорница в любовни драми повече.

Общи условия

Активация на акаунт