Отговори
# 1 575
И за финала нямам надежда. Трябва да стане нещо кризисно, драматично, което евентуално би провокирало прошка??? Смятам, че няма как да съчетаят присъствието В. Павлов и Вергов заедно на екран. Мисля, че Вергов не би се съгласил да участва като второстепенен  герой. Мои размишления!

# 1 576
Само да посмеят да извадят Батко от сериала 😠
Една серия няма да изгледам повече.

# 1 577
Не успявам да чета всичко и може да съм пропуснала. Та има ли вече официално изявление за 6-ти сезон?

Милошевица(Рачковица) май иска на Шекспир да ни се прави.

Ще й дам аз един Шекспир:
"Недейте спа! Макбет закла съня! Съня невинен, съня, разплитащ счепканата прежда на грижите, съня успокоител, съня балсам за морния ни дух"... Заменете Макбет с нея и съня - с любовта. Аз така бих се почувствала, нали съм инфантилна тетка Simple Smile

# 1 578
Понеже в момента гледам 4 сезон и не съм чела старите теми:Вергов не ви ли се струва твърде еднопланов т.е.във всяка роля е себе си:арогантен,надменен тип. То всичкото това може и да е фасада с цел самозащита Neutral Face

# 1 579

Вера, и аз Велислав не го давам, за който и да е друг от останалите Simple Smile

# 1 580
Не мисля, че е арогантен, но надменен - о-о-о-о  да!!!

# 1 581
https://www.facebook.com/RalitsaPaskaleva/photos/pcb.98504408832 … theater&ifg=1

Според мен сценаристите удариха дъното (за пореден път). То бива драма, бива, но и малко щастие не вреди. На края ще намразя този жанр заради тях.  След последния епизод и промото за новия не виждам някой пожален. Очакваше се тотална каша преди финала, но малко множко идва.
Иначе и аз смятам, че за да върнат Марио при Зорница може би тя ще пострада покрай Фотеви или пък ще се появи Банков и това ще го накара да премисли. Незнам дали такива думи се прощават - можеше да и каже, че не иска повече да са заедно по 100 други по-меки начини...а като се сетя и разговора за пръстена/презервативите още повече си мисля, че не трябва да му прощава.
Васил Бинев в няколко интервюта говори, че героя му се променя положително, така че очаквам изненада в тази посока. Както и че много му харесва екипа и с голямо желание би се снимал в следващия сезон - явно няма да приключи участието му с края на този, което не можем да кажем за останалите герои - почти всички са спорни за следващия сезон - като започнем от Ралица та до Велислав и Диана...
Ще е интересно ако върнат Банков с жена му, която да има активна роля в живота на болницата.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 20:18 от Millan

# 1 582
  • Другата България
Честно казано, на мен лично ми е по-интересно как ще се развият нещата с бременността на Ина и отношенията ѝ със съпруга ѝ и Тасев, отколкото многоъгълника с Огнянова. Там ме загубиха с /за пореден път ще го кажа/ инфантилното поведение на Тонката и неговите снощни /и не само/ драми ooooh! Tired.
Страда и той не знае за какво - за нещо, което никога не е имал, цупи се като първолак и той не знае за какво, брат му пък за пореден път му удовлетворява капризите и прищевките, зарязвайки жената на живота си заради това....ту мач захар ми идва. Затова и в този момент ще е логично завръщането на Банков, да стане поне смешно, не че сега не е с фръцкането на Тони и молбите на Марио да не го прави като че ли кой знае какво е направил - голям мъж се изнесъл на квартира  и си купил мотор - чудо невиждано! Stop
Искрено се надявам и Захариев да не стигне до интимност с Албена, че ще загубят детската аудитория Mr. Green и ще стане мани-мани. Както и вече очаквам разчиствайки кабинета си да намери най-накрая това писмо и да се сложи край вече и на тази мъка тяхна - че то се не трае. Сигурно на финала на 6 сезон ще се реши да ѝ каже кой е всъщност.
Но най-вече искам да има развитие с Фотеви, да. Там ми е най-интересно.
Ако Ралица Паскалева напусне сериала очаквам с Пешко да дръпнат за Лондон при младите или някъде на друго място.

# 1 583
И за финала нямам надежда. Трябва да стане нещо кризисно, драматично, което евентуално би провокирало прошка??? Смятам, че няма как да съчетаят присъствието В. Павлов и Вергов заедно на екран. Мисля, че Вергов не би се съгласил да участва като второстепенен  герой. Мои размишления!
А защо да е второстепенен, може просто да са в различни сюжетни линии. Hямам много наблюдения върху егото му, другите сериали с негово участие не съм ги гледала и не мога да коментирам, но на големия екран има една главна роля - в Мисия Лондон. Останалите са второстепенни и не виждам да има проблем с това.

# 1 584
Злати, имам предвид ако се върне и е в позиция "искам те Зорница". Зорница обича Марио и няма да отрази Банков. Но все пак не зная какво е в главите на сценаристите.

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 07:51 от *Melanie*

# 1 585
Злати, имам пред вид ако се върне и е в позиция "искам те Зорница". Зорница обича Марио и няма да отрази Банков. Но все пак не зная какво е в главите на сценаристите.
И из не знам какво е в главите на сценаристите, но имам чувството, че ако участват и двамата (Вергов и Диана), този път действително ще снимат на различни етажи  Wink

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 20:41 от Zlati***

# 1 586
И за двамата могат да намерят място под слънцето не е нужно единия да е второстепенен. На мен също драмата  ми дойде вповече. Тони го съсипаха не до дъното,а под него, Албена и тя, Марио се запъти към тях абсолютно ненужно за мен. Той нали вече сто пъти се откза от Зорница, не можеше ли да го дадът колко борбен е станал и с драма и упорство да се справи с брат си. Хубаво решиха да се откаже, еми какви бяха тея вулгаризми. Защо се гради един образ и после за две минути се съсипва. Вместо да гледаме градация го ударихме на падение. Доста съм разочарована от сценария и се съмнявам за 8 епизода да ми променят мнението. Пък да видим. Твърде много драма.

# 1 587

брой и мен ✌

# 1 588
Не знам за вас обаче мен сериалът твърде много ме натоварва, нищо, че ми е толкова любим. Обаче не мога да се откажа от него ей. Joy Но това да се вкарваме толкова пряко в сюжета, да го чакаме всеки ден като луди е направо откачена работа. Много драми, много нещо, прекалено е чак и ми идват в повече понякога. То хубаво реалност да показват, ама то това тяхното вече не е реално. И да не говорим как съсипват образи на килограм. Викам си вече да се свършва тоя сезон и да си починем малко, септември пак хахаха. Лятото подхващам любовни романи с хепи енд. Joy

# 1 589
Хубава снимка на Диана. Явно техният екип все още снима.

Общи условия

Активация на акаунт