Отговори
# 1 560
Част от нас може да отидем в клиника за алкохолици, а не в психиатрия, Бар Наздраве ще затвори Joy

# 1 561
Част от нас може да отидем в клиника за алкохолици, а не в психиатрия Joy

Ми Фотев да се замисли....колко пари ще направи Joy

# 1 562
Това, че се предлага червено вино, не е на добре... Ако онзи от тортата се връща, следващия сезон ще гледам с отвращение, или хич няма да го гледам. С четвърти така бях!

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 19:22 от mayova

# 1 563
  • София
Не знам дали Свети Кирил ще се препрофилира в Психиатрия, но има реален шанс нас да ни зазилят на 4-ти км. Аз съм на далавара, че живея отсреща.

О, всяко нещо трябва да се прави с мярка. Аз така пропуснах 2/3 от един сезон, защото ми дойде твърде много драмата, че чак ми доскуча. Ако ще гледам още един сезон многострадална Геновева, няма нужда.

# 1 564
Я да ви попитам според вас ще вкарат ли развитие по въпроса с желанията, когато пусаха фенерите от болницата. Едното се сбъдна останаха две или сценаристите ги тресе шизофренията и забравиха за тях. Аз все си мисля, че бяха със замисъл и ще е доста тъпо да останат ей така в пространството. За бар наздраве ще кажа НАЗДРАВЕ аз усещам, че приключихме с романтичните сцени на Марио и Зорница. Най много една целувка в 52ри епизод след като вече окончателно са се събрали, или ридаещ Марио над простреляна Зорница да ни държи влага до следващия сезон. Всичко друго би ме изненадало. Сбогом романтика.

# 1 565
Я да ви попитам според вас ще вкарат ли развитие по въпроса с желанията, когато пусаха фенерите от болницата. Едното се сбъдна останаха две или сценаристите ги тресе шизофренията и забравиха за тях. Аз все си мисля, че бяха със замисъл и ще е доста тъпо да останат ей така в пространството. За бар наздраве ще кажа НАЗДРАВЕ аз усещам, че приключихме с романтичните сцени на Марио и Зорница. Най много една целувка в 52ри епизод след като вече окончателно са се събрали, или ридаещ Марио над простреляна Зорница да ни държи влага до следващия сезон. Всичко друго би ме изненадало. Сбогом романтика.
А аз да питам освен желанието на Кръстева и желанието Калин да проходи, какво беше третото? Grinning

# 1 566
  • Другата България
 Laughing Ама вие сериозно ли смятате, че Зорница ще пострада заради Ина?
Аз не го вярвам.
А аз да питам освен желанието на Кръстева и желанието Калин да проходи, какво беше третото? Grinning

Да останат в Бг Калин и Наталия не беше ли на ЖенитУ желанието? А не Калин да проходи, той си ходеше.

# 1 567
Да Калин да не заминава и на Жекова да се омъжи

# 1 568
Аз сякаш претръпнах от снощната серия и вече нямам никакви приятни очаквания. Настройвам се за неприятни моменти, които най-вероятно ще се случват. Поне два месеца ми беше приятно вълнуващо, имах хубави и положителни емоции с моите двама любими герои. Изцяло бях ангажирана с тях и много малко внимание отделях за другите герои, но и те не са особено вълнуващи и интригуващи за мен. Мъчно ми е, че развалиха образа на Марио, а имах такива надежди за безметежно и красиво бъдеще на двамата.

# 1 569
Не успявам да чета всичко и може да съм пропуснала. Та има ли вече официално изявление за 6-ти сезон?

Милошевица(Рачковица) май иска на Шекспир да ни се прави.

# 1 570
Аз сякаш претръпнах от снощната серия и вече нямам никакви приятни очаквания. Настройвам се за неприятни моменти, които най-вероятно ще се случват. Поне два месеца ми беше приятно вълнуващо, имах хубави и положителни емоции с моите двама любими герои. Изцяло бях ангажирана с тях и много малко внимание отделях за другите герои, но и те не са особено вълнуващи и интригуващи за мен. Мъчно ми е, че развалиха образа на Марио, а имах такива надежди за безметежно и красиво бъдеще на двамата.

На мен ще ми е мъчно, ако са го развалили единствено, за да прокарат път на онова студенокръвно създание Банков.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 19:54 от mayova

# 1 571
И аз имам такива подозрения!

# 1 572
Мелани то и ние бяхме с надеждите и не за друго, а защото бяхме решили, че Зорница изяде достатъчно л йна през миналия сезон и можеше да има 40 епизода драма и накрая поне 10 щастие за нея. Но неби нашите желания са без значение, очевидно дадени персонажи могат да се измъчват до край, ама не може ли поне да сменят тематиката, единия сезон да е за любов, другия заради работа, роднина на третия повече щастие. Що  за глупост беше това не разбрах. Две минути щастие за финал евентуално... Ако сценаристите са решили това от вчера при Марио да не е само временно умопомрачение, а да му съсипят рязко образа, аз рязко ще спра да им гледам глупостите. Достатъчно ми беше противна вчерашната сцена ако ще има още не благодаря. Павлов я изигра блестящо, но те съсипаха героя му.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 19:58 от malak zaiko

# 1 573
Замислих се - ако върнат Банков, дали сценаристите може да възкресят и Виолета? Те показаха че могат такива неща. Страшни бяха заедно
Може да я Върнат като призрак човъркащ гузната съвест на хората ще е доста интересно .

# 1 574
Да Калин да не заминава и на Жекова да се омъжи
A на пациентката беше, желанията на останалите три дами да се сбъднат. Mай я забравиха тая линия.
Има потвърждение от Mилошев за шести сезон, споделил го е в интервю след раздаването на наградите на Nova.

Общи условия

Активация на акаунт