Отговори
# 1 545
Димитрова драсни ред на лс

Hа всички заинтересовани, моля  Mr. Green

# 1 546
  • Разпиляна във въображението
Край! Имам да стягам куфари.

# 1 547
Димитрова драсни ред на лс

Hа всички заинтересовани, моля  Mr. Green

И аз, и аз, нареждам се, че ми събуди жестоко любопитството сега. Joy

# 1 548
Абе не знам за какво се молите ама всички искаме да знаем.

# 1 549
Имам страхотно домашно червено вино, което не пия. Желаещи?
Значи, хубаво ли? Е кажи де, не ни измъчвай Grinning

# 1 550
Имам страхотно домашно червено вино, което не пия. Желаещи?

Моля те, пиши ми и на мен на ЛС, че полудях!!!!

# 1 551
Край! Имам да стягам куфари.

Мириел, плашиш ме! Това, което си мисля ли е? Hushed Joy

# 1 552
  • Другата България
Ама така е много гадно пък. Crossing Arms Пуска някой някаква бомба и после се почват недомлъвките. Или казваш, или не подхвърляш нещо-то в пространството. Има спойлери за тази цел.

# 1 553
  • Разпиляна във въображението
Не знам, но оставам с такова впечатление. Не съм получава лс, но по-добре и да не настояваме, защото си е вътрешно инфо и да не стане проблем. Отделно ще напълни темата само с молби.

# 1 554
Не знам, но оставам с такова впечатление. Не съм получава лс, но по-добре и да не настояваме, защото си е вътрешно инфо и да не стане проблем. Отделно ще напълни темата само с молби.
Честно казано, ако е нещо гадно не искам да знам. Но поне да каже, само, че е хубаво, ако е така.

# 1 555
И аз искам да знам само дали е хубаво или лошо, не е нужно нищо повече да казва  Simple Smile

# 1 556
Финала винаги е хубав за един, лош за друг и поне с една главоблъсканица дето не се разбира какво се случва. Въпроса е за кои ще бъде щаслив. Първия епизод беше пълен с много екшън и за финала го очаквам. Аз не пия, но мисля и аз да се подготвя да утешавам мъката. Няма да има спане после.

# 1 557
  • София
Жената ясно го написа, какво не разбирате? Laughing Предлага вино. Кога пихте и оплаквахте черния дроб? Драмите продължават.
Следващият сезон ще е: Откраднат живот. Драми в психодиспансера. Mask

# 1 558
Аз залагам на престрелка, Фотев сигурно ще е ранен щом актьора така се изказа за героя си в едно интервю, че ще се случи нещо което ще постави под въпрос участието му по натам. Тоест няма рязко да се гътне, а ще ни оставят да се чудим.  Шопов ако е решил да зарязва сериала сто процента, ще го гътнат на финала, обаче и някой от другите ще го однесе покрай него. Най вероятно Марио, Зорница или Тони всеки един от тях може да е.

# 1 559
Не знам дали Свети Кирил ще се препрофилира в Психиатрия, но има реален шанс нас да ни зазилят на 4-ти км. Аз съм на далавара, че живея отсреща.

Общи условия

Активация на акаунт