Отговори
# 1 530
  • Там,където се събуждам щастлива.
Днес в 18.00 Батко ви ще бъде в Дом на киното. Да грабваме плакатите и да отиваме да си излеем гнева от вчера.

Това би било голям майтап! Ще е голям смях да му се видят ококорени очите, както в серията преди операцията, когато Войнова, той и Зорница трябваше да кажат какво чувстват!

# 1 531
Или Боби надушва, че Зорница нещо се върти покрай Ина и Фотев е почнал да съска срещу нея. Даже може да ги чуе, че я предупреждава да не си играе с огъня и да не му върти номера да не свърши на Витоша. Боби тръгва при Марио да му каже да я вразуми,  обаче се натъква на двете братчета. С драматичен тон ги подхваща да се разберат кой какво дели с другия и някой да налее здрав разум в главата на общата им любима, защото е превключила на режим самоунищожение и скоро ще се наложи Марио да и вади някой флекс от гърлото, като на пациента дето оперираха с Боби. Малък Тони при мисълта за умираща Зорница вече е готов венчални халки да им избира с Марио.

# 1 532
  • Другата България
Някакво промо за вторник има ли някъде?
Колкото по-малко остава до края, толкова повече се ядосвам.
Няма такъв инфантил като Тони smile3511 smile3514, от всички недоразумения това за мен е най-голямото. Mr. Green Типичен недорасъл инфантил.

# 1 533
Merri_An, промото е изцяло насочено към Ина, тя казва на бодигарда си, че отива на фитнес и отпрашва сама с колата, бодигарда й се обажда на Фотев и казва, че тя не е там, а е в тяхната къща и Фотев искащ обяснение от Ина за куфарите.
Очаквам с нетърпение анонса за следващата седмица, колкото по-малко остава, толкова по-напрегнато ще става, трябва да се запасим с железни нерви Grinning

# 1 534
52 Епизод финална сцена:
Марио и Тончо на дивана вкъщи само двамката. Марио плете шушони за братлето( нали: Аз майка аз баща) да не му е студено на детето зимъска. Тони гледа втренчено новините. Дават репортаж за влизането в затвора на убилата при самозащита мафиот номер едно на републиката. На кадър е проклетата грешница. Тончовата мисъл "Добре,че се отървахме от тая никаквица. Сега бати вместо да се грижи за мен, щеше да се секси нейде с нея". Марио нищо не чува и вижда. Той има само очи и уши за пеленачето до себе си.

1 Епизод 6 Сезон:
Скок във времето 1-2-5 години?Портите на зандана се отварят, Зорница излиза. Отпред я чака кола със затъмнени стъкла. Тя влиза. Вътре започват да се прегръщат и целуват с........ Ина Фотева( благодарна на Зорница до гроб, че и е спасила кожата и детето разбира се). Ина пита Зорница "Задействаме ли плана?" Зорница отговаря положително. Ина се обажда на директора (Банков)и му казва до половин час всички шефове на отделенията да са в залата за рапорт. Всите са там насядали около овалната маса кършейки пръсти и чудещи се какво има да им казва шефката. Тя влиза и казва" Колеги имам честта да ви представя новият директор на болница "Св. Кирил",(малка пауза) д-р Зорница Огнянова. Зори влиза с гръм и трясък, а на тримата Дон Жуановци им висват ченетата.......Зорница им показва жеста с пистолета( като Тони към Йосиф когато кака му привързваше раната). Отмъщението започва!

Ето вариант как и тримата да са там( Зорница, Марио и Виктор)
За развоя по-натам да мислят тези на които им се плаща за това.

# 1 535
За тези, които нямат фейсбук. Под снимката от сцената на Марио и Зорница е страшно има 270 коментара, за протокола под другите има по 4,10 най много 50.Марио може да срина Зорница с думите си, но я оневини пред потребителите на фб. Всички я защитават, а героя на Марио се пече на кладата, като и Тони му прави компания повечето пъти. Как ще му рехабилитират образа не знам, голямо старание трябва да е.

# 1 536
Разглеждам си Фейсбука и попадам на моя позната и снимки с всички на сета. Полудях Joy може да съм я изнудила, а може и да не съм да ми каже нещо. Joy

Някои неща ще станат по-рано, от 6 сезон, както си мислим. Joy

# 1 537
  • Другата България
Merri_An, промото е изцяло насочено към Ина, тя казва на бодигарда си, че отива на фитнес и отпрашва сама с колата, бодигарда й се обажда на Фотев и казва, че тя не е там, а е в тяхната къща и Фотев искащ обяснение от Ина за куфарите.
Очаквам с нетърпение анонса за следващата седмица, колкото по-малко остава, толкова по-напрегнато ще става, трябва да се запасим с железни нерви Grinning
Аз по-скоро анонса за седмицата имах предвид, ще съм благодарна, ако го постне някой тука. Hug
Този почти 4 дневен интервал ме дразни, да ги дават тези останали епизоди и да се свършва. Laughing
Скрит текст:
52 Епизод финална сцена:
Марио и Тончо на дивана вкъщи само двамката. Марио плете шушони за братлето( нали: Аз майка аз баща) да не му е студено на детето зимъска. Тони гледа втренчено новините. Дават репортаж за влизането в затвора на убилата при самозащита мафиот номер едно на републиката. На кадър е проклетата грешница. Тончовата мисъл "Добре,че се отървахме от тая никаквица. Сега бати вместо да се грижи за мен, щеше да се секси нейде с нея". Марио нищо не чува и вижда. Той има само очи и уши за пеленачето до себе си.

1 Епизод 6 Сезон:
Скок във времето 1-2-5 години?Портите на зандана се отварят, Зорница излиза. Отпред я чака кола със затъмнени стъкла. Тя влиза. Вътре започват да се прегръщат и целуват с........ Ина Фотева( благодарна на Зорница до гроб, че и е спасила кожата и детето разбира се). Ина пита Зорница "Задействаме ли плана?" Зорница отговаря положително. Ина се обажда на директора (Банков)и му казва до половин час всички шефове на отделенията да са в залата за рапорт. Всите са там насядали около овалната маса кършейки пръсти и чудещи се какво има да им казва шефката. Тя влиза и казва" Колеги имам честта да ви представя новият директор на болница "Св. Кирил",(малка пауза) д-р Зорница Огнянова. Зори влиза с гръм и трясък, а на тримата Дон Жуановци им висват ченетата.......Зорница им показва жеста с пистолета( като Тони към Йосиф когато кака му привързваше раната). Отмъщението започва!

Ето вариант как и тримата да са там( Зорница, Марио и Виктор)
За развоя по-натам да мислят тези на които им се плаща за това.
doh smile3501 hahaha

# 1 538
Разглеждам си Фейсбука и попадам на моя позната и снимки с всички на сета. Полудях Joy може да съм я изнудила, а може и да не съм да ми каже нещо. Joy

Еее издай малко на грешниците тук. Joy

# 1 539

пиши ми на лични дали Батко продължава в 6ти, друго не ме интересува 😁😎плийз 🙄

# 1 540
  • Другата България

Еее издай малко на грешниците тук. Joy
И аз се нареждам за инфо.

# 1 541

Ау, каква бомба хвърли Joy Kажи поне, от радост ли ще пием или от мъка  Crazy

# 1 542

Кажи ще се радваме или ще се наливаме от мъка? Joy

# 1 543
  • Разпиляна във въображението
Димитрова драсни ред на лс

# 1 544
Имам страхотно домашно червено вино, което не пия. Желаещи?

Общи условия

Активация на акаунт