Отговори
# 1 515
  • Разпиляна във въображението
Всъщност Банков не трябва да се връща с жена - или ще е жива, но напуснала го, или ще е мъртва. Банков е принципен. Той на жена в съзнание не може да изневери. Така че ще е волен и свободен да си вземе момичето.

# 1 516
Фотев няма да върти далавери той ще се покае за васичко като изгуби Ина и ще стане честен бизнесмен. Или пък супер Банков идва да спаси болницата от Фотев с някоя жестока врътка го принуждава да я продаде и я купува от него. Ех мечти.. И разбирасе Зорница става шефка на урологията като извинение за ошамарването, така като се ръфат с шефа на спешното поне ще са равностойни.
Или пък Фотев начупва кокалите на всички, което си е най-достоверно. И всички дружно отиват да работят в Германия. Е там Зорница може вече да си намери някой германец без комплекси. И само тъпия Врабчев заедно с фъфлещата Стаменова остават в Св. Кирил като чистачи, например. Нещо такова да е сценария. Започна като драма, а да завърши като комедия.

# 1 517
Аз не разбирам защо така тикате Зорница в ръцете на Банков. Сваля каската и тя му пада в ръцете. Да бе.

Росита, би ли споделила теорията си, че ми е любопитна:)

# 1 518
  • София
Сценаристите са казвали, че се съобразяват с желанията на публиката и променят сценария според това.
Връщането и Оставането на Банков има смисъл единствено и само заради Зорница. Никой не го иска, за да подписва документи и да си говори с Жекова за санитарните материали, феновете искат да го гледат в горещи сцени с Огнянова.
В този случай оставането на Ковачев е абсурдно и унизително за героя. Та ако Банков се завръща трайно, Ковачев заминава трайно за Израел.
Не ми е приятно това развитие, признавам си. Но, какво да се прави, ако Банков е, това което иска по-голямата част от зрителите.

Москита, напълно си права, ако говорим за логично поведение. Но в случая, оставането на Банков в сериала е с цел рейтинг. Наистина не виждам как Банков си говори приятелски със Зорница и Марио.

# 1 519
Ама публиката трайно не го иска вече със Зорница. Тя е отвратена от тая идея и го иска,но без нея. Да не говорим, че все пак има една друга публика, която пък иска Марио. И не смятам, че ное тук сме някакво изключение.

# 1 520
  • София
Беше отвратена до вчера, докато тя беше с Марио. От снощи пак чакат Банков, за да си спомни Огнянова коя е истинската и любов и да запратят Ковачев в 9-та глуха. По памет цитирам

Аз продължавам да мисля, че Банков и да се върне, няма да остане. Горното го написах, само ако той остава в сериала.
Другият вариант, който за мен ще е най-правилния е, ако се върне с жена си, която е някоя готина мадама и публиката бързо да забрави за Зорница.

# 1 521
Аз пък си мисля, че сценаристите са достатъчно интелигентни, за да намерят място и за двамата и само ние поставяме нещата така, че единия трябва да е за сметка на другия. Те искат Огнянова и Банков, защото друго не са видели, но ако им се представи качествено една нова история ще заобясняват, че това с Огнянова нищо не е струвало. И защо да не могат да си простят със Зорница, ако тя вече има до себе си друг мъж, който обича и я прави щаслива. Напротив тя с удоволствие би се отървала от товара на миналото, хората много по страшни неща си прощават. Тя не е редно да му прощава в смисъл отново да са заедно, но едни колегиални взаимоотношения за мен не са странни и непостижими, особенно ако вече си открил щастието с друг.

# 1 522
  • София
Зайко, за това казвам, че вариант, в който Банков е трайно в сериала, без да е обвързан с Огнянова е възможен, ако той се върне с жена си.

# 1 523
От изчетеното разбирам, че критичната за Зорница точка ще е среща близо до смъртта, заради доброто ѝ сърце и усилието да помогне на Ина. Joy
Това не е медицинска драма, а направо хорър-трилър (като се сетим и за Ваня). Joy

# 1 524
И от екипа май са сбъркали с промото за сезона. Там Тони и Марио хващаха Зорница да не падне от ръба, а досега аз по скоро гледам как я подритват натам, даже май Зорница се опитваше през повечето време да ги спасява от високо падане.

# 1 525
  • София
Охоо, Зайко, ако наистина са заформили някаква драма  с Ина и Зорница е замесена, като нищо ще видим как братята спасяват Зорница.

# 1 526
Сега си представете следните кадри.
Паркира се мотор. Боже, Тони пак се е изръсил с пари за двуколесно. Каската се сваля и отдолу Банков
Някои фенки припадат от кеф - мечтите им са се сбъднали. Други фенки посръбват - доволни са, защото са били убедени, че ще се прибере. Тези, антифенките на Банков, т.е. аз /например/, извъртаме очи и си казваме "Пак ли ти бе?"
аз, като бамбашка антифенка- повръщам, след като съм му теглила няколко май*и 😀😀😀

# 1 527
Охоо, Зайко, ако наистина са заформили някаква драма  с Ина и Зорница е замесена, като нищо ще видим как братята спасяват Зорница.
Особено Марио. Той направи най-голямата услуга на Фотев - спаси внука и сина му. Фотев му е задължен, Марио е негов човек. Едва ли Фотев е забравил това, той не е неблагодарен и ако Зорница се окаже в опасност и е в ръцете на Фотев, Марио може да му припомни това и именно така да я спаси. Услуга за услуга, просто е. Wink

# 1 528
  • Там,където се събуждам щастлива.
Охоо, Зайко, ако наистина са заформили някаква драма  с Ина и Зорница е замесена, като нищо ще видим как братята спасяват Зорница.

И аз мисля, че това ще стане. С това Марио ще даде да се разбере, че я обича и не може да живее без нея. А на Тони ще му стане ясно, че брат му заслужава да е щастлив!

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 17:31 от Kalinka

# 1 529
Днес в 18.00 Батко ви ще бъде в Дом на киното. Да грабваме плакатите и да отиваме да си излеем гнева от вчера.

Общи условия

Активация на акаунт