Отговори
# 1 710
  • София
За мен Марио много добре съзнаваше каква ще е реакцията на Тони и, че отново ще залитне и за това не му каза. Поне аз оставам с убеждението, че в критични ситуации малкия винаги се е подхлъзвал и Марио го е спасявал. Как да оставиш брат си когато знаеш, че може да се нарани.
Мотора е наркотик, пристрастяваш се и не можеш ли да владееш това чувство става страшно. Повярвайте ми, живяла съм в страх, какво ще стане, да не капне някоя капка дъжд, въображението ти рисува размазващи картини. Тони не е стабилен психически, вършил е много глупости, изпадал е в депресии, зависимости, а в ръцете на такъв човек, мотора е оръжие.
За мен пържените филии бяха другия преобраз на самоунищожителното поведение на Тони. Показаха нехайното и безотговорно отношение на героя към здравето и живота му.
И как Марио да реагира в тази ситуация, няма как да стои отстрани и да гледа безучасно. Тони не го допуска до себе си, за да поговорят и за това Марио реши, че ще се справи с проблема, като отблъсне Зорница с надеждата да стигне отново до брат си.
Порастването е процес, изисква време. Започваш с една крачка, после следваща. Но, за да пуснеш едно дете ( защото Тони е като дете за Марио) да се оправя само в живота, трябва да вярваш, че ще може да се справи само и няма да подпали къщата. Марио, цял живот се е борил за живота на брат си, спасявал го е, учил е  и сякаш не му е останало време да научи Тони как да бъде възрастен. Не мога да го виня, той също е бил дете. Но сега страда и плаща прескъпа цена за това. И мен ме боли, че такова жетрвоготовно и красиво сърце трябва да страда по този начин - губейки жената,, която обича и предал брат си, който показва пълно презрение.

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 16:27 от rosita_ta

# 1 711
  • Другата България
...предал брат си, който показва пълно презрение.
Никого не е предал, просто има взаимна любов между него и жената, в която брат му е влюбен. Това не е предателство.

# 1 712
Стела, два пъти се опита - след първата им целувка каза, че е грешка, след това даде всичко от себе си да я отблъсне - то дави паяци, то залита други жени пред очите й- не стана нищо, щото като я видя страдаща, му се подгънаха коленете, утеши я, понацелува я, после пак на тавана „скъса” с нея, после пак я видя страдаща, ама понеже беше особено наранена, само целувки не помогнаха Joy
Не можеш да избягаш от любовта. Марио тепърва има да вие като куче от болка по изгубената любов.

Предаде брат си като го лъга толкова дълго, не като се влюби в Зорница.

# 1 713
  • Другата България
Той не го е лъгал, просто не му каза истината. Има разлика.
Не е като Тони да го е питал и той да е отрекъл. Тони през цялото време смяташе, че Зорница страда за Банков.

# 1 714
  • София
...предал брат си, който показва пълно презрение.
Никого не е предал, просто има взаимна любов между него и жената, в която брат му е влюбен. Това не е предателство.

Предаде го, защото го лъга, когато знаеше, че Тони също има чувства към нея.

Ами в случая е същото, мълчеше и не му каза какво чувства, че е взаимно със Зорница, а го остави да  се прави на глупак пред нея.

Има и нещо друго. Тони е развил някакъв комплекс за малоценност пред Марио. Единия е винаги Супер, Тони е сянка, братът, когото назначават по милост.
Тони се влюби в Зорница, реши, че е спечелил такава жена като нея. Обаче изведнъж научава, че брат му пак печели - откраднал е жената.

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 16:11 от rosita_ta

# 1 715
Абе, той Марио се опита веднъж да прекрати всичко между тях, като бяха горе на тавана, но то като обичаш някого, как да стоиш далеч от него...
Абе Стела ти май не си гледала последния епизод,той не я обича само секс е дори не я познава.Шегувам се разбира се.
Москита,ще вие и още как това с тръшкането на шкафчето,ще ни се стори като погалване.
Росита,то това е проблема на Тони,той не разбира,че никой не може да ти открадне нещо,което никога не е било твое.Държи се така сякаш някой му е отнел жената,но това не е така.Тя  не е била негова жена,тя му беше приятел.

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 16:21 от malak zaiko

# 1 716
Чакайте да хвърля малко съчки в кладата на Марио, че нещо много затихна огъня и почнахме да го разбираме твърде много Joy

Изобщо да не ми минава с това, че просто е премълчал. Чиста лъжа си беше. Знаеше много добре какво става между него и Огнянова, а оставяше Тони да се излага, като се напъва да я спечели. Айде, да речем в началото е мислил, че ще се справи и ще я отблъсне, не е знаел, че ще е любов. Ама след оня секс в колата, срам за всяка целомъдрена домакиня, нищо не оправдаваше мълчанието му.

# 1 717
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не мисля, че човек като Марио може да реагира със спокоен разговор, когато се чувства безпомощен в дадена ситуация. Кръвта и мислите му бушуват, което не се връзва с кротки думи. А и тогава по-тежко щяха да звучат думите за раздяла, защото щяха да са категорични. Сега са плод на моментните чувства. А такива думи не са истински!

# 1 718
  • София
Идиотска постъпка на Супер Марио...  ooooh!
Върховна глупост на сценаристите. За пореден път стават за смях с повтарянето на изтъркани сценки с нови герои, мислейки само и единствено за скандалното. Рейтингът не е всичко, важно е качеството също така.
В промото за вторник дано не направят върховната глупост да вкарат Албена в леглото на татко, че сигурно ще откажат половината аудитория да гледа шоуто. Мисля си все пак, че здравия разум ще надделее.
А относно писмото, или Петърчо ще го намери, като си изнася нещата от кабинета (примерно може да търси нещо негово вътре) или Стаменова ще го намери и ще му каже (какво друго).

# 1 719
  • София
Ааа, Москита моля, след онзи секс в колата, започна да мълчи пред брат си, когато му заговореше за Зорница, или братле, ти си влюбен. Мълчеше, многозначително. Преди това, винаги намираше за какво да захапе Тони и да покаже пренебрежително отношение.

Само да припомня как миналата седмица в Петък разпъвахме Зорница на кръст след онова злощастно посещение в кабинета на Тони. В неделя вече я бяхме обявили за светица.
Като гледам и с Марио е така. 😂😂😂😂

# 1 720
Именно, затова и се учудвам на реакцията на Марио - изтрещя изведнъж и реши, че не иска повече "отрова", а да се върне при глезльото, който много повече му трови живота с капризи и егоизъм.
Ами да си го дундурка тогава до 70 години ако и един ден като батко се спомине и той остане сам ще се види в чудо !

# 1 721
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ако вижда, че Тони не върви по ръба с действията си, със сигурност Марио би имал друго отношение към него! Няма да бди над него като орлица, защото ще знае, че Тони сам бди над живота си. В този момент не е така.

# 1 722
Даваше достатъчно знаци Марио,че нещо се случва,но Тони в егоизма си не виждаше нищо. Той винаги в центъра на разговора:какво искам ,какво съм намислил. Даже и в любовта му към Зорница не вярвам-един влюбен мъж е доста прозорлив по отношение на обекта на чувствата му.Оставя у мен усещането,че Огнянова е прищявка за него и я иска толкова,защото не я получи...

# 1 723
Ааа, Москита моля, след онзи секс в колата, започна да мълчи пред брат си, когато му заговореше за Зорница, или братле, ти си влюбен. Мълчеше, многозначително. Преди това, винаги намираше за какво да захапе Тони и да покаже пренебрежително отношение.

Само да припомня как миналата седмица в Петък разпъвахме Зорница на кръст след онова злощастно посещение в кабинета на Тони. В неделя вече я бяхме обявили за светица.
Като гледам и с Марио е така. 😂😂😂😂
Еми Разпети Петък. В неделя възкръсват Joy

Абе, айде сега, Тони пък не е длъжен да разчита знаци. А и Марио имаше две чудесни възможности да му каже - като го пита лъже ли го за друго и като го пита влюбен ли е. Достраша го Марио какво ще стане след признанието му.

Иначе и аз не смятам, че можеше да реагира спокойно и трезво. Очевидно не е нещо, което е премислил и взел с хладен разум. Действа рязко, импулсивно и крайно. Иначе нямаше да може да го направи.

# 1 724
Аз оправдавам мълчанието на Марио от началото,мислеше си че просто ще се пребори със себе си и въртеше извратения си план,в който се опитваше да я преотстъпи на Тони,като я накара да се отврати от него.Откъде да знае момчето,че нашата Зорница е такова упорито магаре и не разбира нито от умъртвяване на паяци,нито от други жени и вместо да бяга с писъци ще го приклещи на аварийния изход да го целува.Обаче след секса в колата оправданията ми се изчерпват.Това беше момента,в който трябваше да каже на Тони,защото вече беше осъзнал,че я обича и не иска да стои на страна от нея.Всичко след това вече стана тотална каша.

Общи условия

Активация на акаунт