Звездни компромати- 362 част

• 110 235
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
На мен всичко ми е пълна гротеска в това приложение. И жени, и мъже, грим, дрехи..всичко е напомпано, накичено, филтрирано, надупено..
Следя основно музиканти и известни личности от световния шоубизнес, но във фийда ми все се поместват разни Моники, Златки и сие, щото съм си "взаимодействала" с тях, пази Боже. Grinning

# 226
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
До момнета инста моделите сами са се издигали, сега започнаха да ги издигат. Та чудно ми е какъв е точно принципа на тоя нов тип бизнес,освен лансиране яко на реклами и  секви боклуци.

...да, а също и среден пръст в устата Confused
То е цял клип.
Както и това, това и това
Ба си глупостта! Joy
Да, съвсем нарочна Grinning Не е съвсем мойто,но не ме дразни : )

# 227
# 228
Днес направо паднах от смях... Аз не живея в БГ да уточня. Трябваше да отида до един пощенски клон да пусна писмо. А съм в краен квартал, забутано село на края на света дето се казва. И що да видя – над гишетата на един плакат снимана наша Сашка Петканова (или Пипи, от Куку и Пипи). Нещо във връзка с пощенските услуги. Брях значи, какво нещо. Такава световно известна личност да бъдела. Голям човек.... Joy Joy Joy

Вики, тя Александра e и в рекламите на Chase bank  Wink
Щях да се задавя с кафето преди време като отворих имейл от тях и гледам наша Алекс хлебарка (продаваше хляб), но сега са я подновили /повишили/  Mr. Green На новата реклама само цъка с телефончето. Рекламира мобилното банкиране.
 Вече и свикнах. Даже и се радвам  Laughing

https://www.chase.com/digital/mobile-banking

Скрит текст:

Чудо! Успях да я намеря като продавачка и даже успях май да кача снимка за първи път  Laughing

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 02:38 от tqna

# 229
# 230
tqna  Joy брях да му се не знае. Хич не съм заглеждала Chase. Но вече ще гледам ако имам работа при тях  Joy

Алекс хлебарка  Joy Това в скобите не го прочетох. Направо затърсих каква е връзката с cockroaches  Joy

# 231
  • Сидни
Всеки ден я гледам Александра в търговския център в моя квартал в Сидни
https://scontent.fsyd4-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/27624858_101554 … e&oe=5B528BCB

# 232
Безлична ми е Петканова. Хиляди брошури има с такива девойчета. Сега на мода са някакви смесици между расите с къдрави коси - черни, но не твърде черни. Grinning

# 233
На мен всичко ми е пълна гротеска в това приложение. И жени, и мъже, грим, дрехи..всичко е напомпано, накичено, филтрирано, надупено..

Чакай да ти покажа нещо естествено Wink

# 234
много ме кефи роклята на Брук
https://www.instagram.com/p/BihdkpVF2SK/?taken-by=brookeshields
за абитуриентка си я представям мечта

# 235
Сара Дж. Паркър не изглежда много добре

Скрит текст:

# 236
Евтим Милошев си е присадил кече
преди
Скрит текст:

след
Скрит текст:

# 237
Какво е накарало жена на нейната възраст да си тури тоя кафез на главата?

# 238
Анелия със странна подутина

# 239
Какво е накарало жена на нейната възраст да си тури тоя кафез на главата?
Темата на събитието. Повечето поне са се постарали. Тоалета го оценявам като добър и дори това на главата, но тя си изглежда сбабичосана от години.

Общи условия

Активация на акаунт