Звездни компромати- 362 част

• 110 264
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • София-Младост
Оказа се, че точно селфи си е правила Дарина Павлова, дадоха я в новините как охраната и прави забележка.

# 181
  • До морето
Много я харесвах през Gone Girl периода й, напоследък ми лъха на пошлост, а и с тези изкривени феминистки ценности дето промотира, ептен ми опротивя. Много феминистко и активистко да си снимаш гърдите денонощно.

Рататату се е снимала в Gone girl ли? Или за друга говорите?

# 182
Оказа се, че точно селфи си е правила Дарина Павлова, дадоха я в новините как охраната и прави забележка.
Дарина Павлова и тя в Кан. Докато си прави селфи, Ройтерс са я хванали в малко странна поза:

Тук не снима себе си и аз за тая снимка казах, че не си прави селфи

Някоя по-просветена душа, може ли да сподели, от какво аджеба очите придобиват този дръпнато-затворен вид като на Д.Павлова? Явно е от прекаляването с някакви процедури, защото ги забелязвам и при други особи, които са се обезобразили с операции и прочие разкрасителни експерименти.

Тук очевидно си прави селфи.

# 183
Много я харесвах през Gone Girl периода й, напоследък ми лъха на пошлост, а и с тези изкривени феминистки ценности дето промотира, ептен ми опротивя. Много феминистко и активистко да си снимаш гърдите денонощно.

Рататату се е снимала в Gone girl ли? Или за друга говорите?
Същата, играеше любовницата на Бен Афлек.
Или както героинята на Розамунд Пайк я нарече "The girl with the giant cum-on-me tits." Grinning

# 184
Изабел Аджани е 62-годишна!? Изглежда превъзходно!
Прилича на Моника Белучи.

# 185
Такива красиви рокли като на Бланшет трябва да се носят по няколко пъти.

Джулиан Мур е заложила на черното тази вечер.
Скрит текст:

Ирина Шейк също.
Скрит текст:

# 186

Просто нямам думи, с които да презентирам тези две харпии:

Скрит текст:

# 187
  • Sofia

Скрит текст:
Даже ТРИ...харпии  Mr. Green

# 188
Скрит текст:
Бих казала три...

# 189
Боже, Аджани кога стана на 62 години? Явно съм одъртяла...Вярно, че изглежда превъзходно за възрастта си, ама без прическата и молива щеше да е идеална!

# 190
И тия ми ревяха в "Черешката" , че би ли ги разкостили какви били..

# 191
https://www.instagram.com/p/BijIeywgPPX/?taken-by=borisa_tutundjieva
Това дете на Б.Тютюнджиева ли е? Един от коментарите е такъв...

Редактирам се - тя е отговорила, че не. Wink

# 192
  • София
https://www.instagram.com/p/BijIeywgPPX/?taken-by=borisa_tutundjieva
Това дете на Б.Тютюнджиева ли е? Един от коментарите е такъв...
И отдолу тя е отговорила, че не й е син 😊

# 193
Днес направо паднах от смях... Аз не живея в БГ да уточня. Трябваше да отида до един пощенски клон да пусна писмо. А съм в краен квартал, забутано село на края на света дето се казва. И що да видя – над гишетата на един плакат снимана наша Сашка Петканова (или Пипи, от Куку и Пипи). Нещо във връзка с пощенските услуги. Брях значи, какво нещо. Такава световно известна личност да бъдела. Голям човек.... Joy Joy Joy

# 194
В Португалия ли си? Че в предната тема имаше нейна снимка на билборд в Лисабон. Беше го снимал Антон Забравихкой.

Общи условия

Активация на акаунт