Как запазвате спретнатия си вид с течение на деня

• 55 332
  • 504
  •   1
Отговори
# 180
Леле, съчувствам ви! Даже не знаех, че в ушите е възможно да се завъдят гъбички.

# 181
  • София

_velvet_, стана ми интересно какво работиш, в каква лаборатория?

# 182
  • София
Леле като прочетох определени мнения излиза, че няма как да отговоря на зададения въпрос в заглавието.
По мои стандарти се запазвам спретната с един гребен и ...ами това.
Косата ми е естествен цвят, не употребявам пяна, лак или друго. Само шампоан, балсам и толкова.
Грим не използвам също, облеклото ми е спортно - не се харесвам и не се чувствам ок с поли, рокли обличам само лятото или понякога за официален повод.
Но пък и в офиса ни за щастие няма изискване за облеклото.
И естествено личната хигиена. Но това няма какво да го коментирам - ясно е че всеки човек поддържа такава ( отделен въпрос е дали винаги е на ниво за околните, но за това има доста други теми)
Както написах, за да съм спретната като сутринта - един гребен, ако е било ветровито и съм си все спретната 😉
Иначе много харесвам жени, които успяват да се гримират, точно тип: да не личи, че е слаган грим, но подчертани очи, устни и т.н. Как го правят за мен е загадка, но пък респект към тях!

# 183
Maidenly, Произвеждаме стенд, който се използва при сърдечни операции. Това мотивира всички ни. Сами го правим с ръце и машини, микроскопи и огромни екрани, защото работата е много финна. Непрекъснат контрол има на всяко наше действие. Тежка работа, но удовлетворяваща. В Германия съм обаче.

# 184
Maidenly, Произвеждаме стенд, който се използва при сърдечни операции. Това мотивира всички ни. Сами го правим с ръце и машини, микроскопи и огромни екрани, защото работата е много финна. Непрекъснат контрол има на всяко наше действие. Тежка работа, но удовлетворяваща. В Германия съм обаче.

Какво е стенд? Как го изполват а сърдечни операции? Хирурите ли стъпват отгоре му или слагат инструментите си? Щом е финна работата, е нещо много специално.

# 185
  • Canada
Стентът е тръбичка всъщност, вкарва се в кръвоносния съд.

# 186
  • София
Не пита наистина, а иронизира грешките. Не знам на какво отгоре.
А потребителката работи в лаборатория, не е филолог. Пак допринася с нещо за човечеството, не лази с турското си име в български форуми да генерира вторични мнения, цитирайки чужди такива, без да има какво да каже по самите теми.
Е, вярно, не знае как се пише "фина", но пък е добронамерена и става диалог с нея.

Какво е стенд? Как го изполват а сърдечни операции? Хирурите ли стъпват отгоре му, или слагат инструментите си? Щом е финна работата, е нещо много специално.

# 187
Не пита наистина, а иронизира грешките. Не знам на какво отгоре.
А потребителката работи в лаборатория, не е филолог. Пак допринася с нещо за човечеството, не лази с турското си име в български форуми да генерира вторични мнения, цитирайки чужди такива, без да има какво да каже по самите теми.
Е, вярно, не знае как се пише "фина", но пък е добронамерена и става диалог с нея.

Какво е стенд? Как го изполват а сърдечни операции? Хирурите ли стъпват отгоре му, или слагат инструментите си? Щом е финна работата, е нещо много специално.

Иронизирам, защото ме кефи. А името ми е прекрасно. Нищо, че е с турски произход, пък аз пиша в български форум. Иначе, гледам, твоето екранно име, с което пишеш в български форум е чисто българско.

# 188
На какъв език е написано името/ника ти? Някаква смесица от латински букви и българска фамилия, ама странно изписано. Не е на турски със сигурност. Нито на английски, немски, френски, испански, руски или латински.
Обаче критикуваш други хора как пишат, пък и призоваваш админите да се намесят ... ooooh!

Иронизирай, ама с ценз. Нямаш го. А и предоставяш некомпетентна информация.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 01:20 от Stardust@

# 189
На какъв език е написано името/ника ти? Някаква смесица от латински букви и българска фамилия, ама странно изписано. Не е на турски със сигурност. Нито на английски, немски, френски, испански, руски или латински.
Обаче критикуваш други хора как пишат, пък и призоваваш админите да се намесят ... ooooh!

Иронизирай, ама с ценз. Нямаш го. А и предоставяш некомпетентна информация.

Joy Joy Joy

Нямам ценз. Така каза Шехеразада.  Joy Хареса ми псевдонимът ти, предложен от друга съфорумка. Много ти ходи.

Псевдонимът ми е изписан точно така, както АЗ искам да бъде изписан. НЕ предоставям никаква информация, а се опитвам да покажа на някои кифли, които се вземат много на сериозно, че са именно това, кифли.

А дали имам ценз, какъв е той, кой ми го е дал, и т.н. е абсолютно ирелевантно в Клюкрника на бгмама.

# 190
  • Canada
Това беше грозно...

# 191
От както работя в лаборатория тотално си промених представите за свеж вид. Нося от тези странни шапки, които прибират коста и тя се омазнява страшно бързо. Нямаме право да се гримираме и трябваше да свикна без грим. Напоследък се заглеждам и в колежките, всичките ни пори и недостатъци са на показ. Сутрин идвам свежа и към 12.00 кожата ми е омазнена и очите уморени. Използвам гел за почистване на лице и маска за очите. Отнема ми 5 мин, от обедната почивка, но направо се съживявам. За омазняването на косата лек не намирам, Всички фризьори ми казват, че спарвам кожата на главата с тази шапка.  
Може ли да покажеш маската за очи? Аз в обедната си слагам изкуствени сълзи, но ако има маска и действа толкова бързо ще е супер

# 192
И аз искам да разбера каква е маската, ако е удобно! Да не би да е със силикон, охлаждаща?

# 193
Имам един лореалски продукт за прикриване на пори, който наистина ги прикрива, но се разделя. Консистенцията му не е хомогенна и трябва да си играя да го смесвам на ръка, ако искам а си сложа, така че го ползвам много рядко.
Много бих искала да знам кой е този продукт за прикриване на пори! Имам нужда от такъв понякога, макар че се опитвам да ги свивам с гелове, маски и т.н. Налага се да ползвам и декоративна козметика в определени дни...

# 194
И аз искам да разбера каква е маската, ако е удобно! Да не би да е със силикон, охлаждаща?

И на мен ми е интересно?

Общи условия

Активация на акаунт