Как запазвате спретнатия си вид с течение на деня

• 55 270
  • 504
  •   1
Отговори
# 30
Василена:
Скрит текст:
https://www.lookfantastic.com/skin-doctors-eye-tuck-15ml/1030753 … NoCFdBHDAodklkEDQ

Сега взех една система, пробвах пачовете им и ми харесват, ето я:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00LB6NOSM/ref=oh_aui_detail … TF8&psc=1
Същия е , да . Много ти благодаря !
Нещо не си харесвам кожата около очите в последно време . А, ако там не е добре положението
не се харесвам и ...няма свежест .

# 31
Тази зона е определяща според мен! Умореният вид идва най-вече от очите.
Не е тук темата, но аз обмислям да сложа филъри, кремовете са само поддържащи и след определена възраст и постоянно недоспиване е много трудно да имаш свеж вид.

Василена,
Скрит текст:
този продукт не е лош, сега ползвам него и е значително по-евтин:
https://theordinary.com/product/rdn-caffeine-solution-5pct-egcg-30ml

# 32
  • Варна
Ползвам дълготрайно червило( наистина издържа над 12 часа) и дълготраен молив за очи.
Ще споделиш ли марките? Никога не съм имала червило, което да издържа толкова време, пък и моливите ми се размазват ... Иначе и аз отдавна купувам дрехи, които не изискват гладене и съответно не се мачкат особено. Изключение правят ленените панталони, но пък те търпят да са поизмачкани.

На лореал е двукомпонентно течна част и от другата страна е фиксатора. Струва между 23 и 26 лв в различните магазини - има го дм, някои магазини на Елитис . Изключително е !  Но са около 10 Тина цвята ( не е голямо разнообразието). Молив за очи от по- хубавите магазини има голямо разнообразие от дълготрайни( в момента моя е водоустойчив на ив сен Лоран ).

# 33
Какви парфюми и дезодоранти ползвате, че повечето споменахте нужно подновявяне? От сутринта до вечерта, дори при двудневно пътуване, от -20 до 40+ градуса, ухая все така интензивно, както току що напръскано. Вероятно е въпрос и на кожа, но все пак.

# 34
Аз освен мене си, имам за приготвяне още 2 диванета. Понякога забравям да си сложа парфюм от бързане. И затова си държа един в офиса, че ако забравя да не се дразня. Отделно лятото не пречи да имаш нещо за освежаване за под мишниците.

# 35
Моите парфюми са силни и ги подновявам само, ако имам важна среща или излизам след работа. Нормално пръскам само сутрин. Ползвам главно на Шанел, Диор, Булгари, ТФ. За под мишниците дезодорант Мичам.

Добре, че диванетата пораснаха, сами се приготвят сутрин и носят униформи. Но аз излизам преди тяхното събуждане така или иначе.

# 36
Аз съм си турила в кантонерката в офиса 2 палитри сенки + четка Grinning , че сутрин обикновено нямам много време за пълен очен грим. ФДТ/ББ крем и руж не подновявам, нито парфюм, издържат си цял ден. Нося в себе си 4-5 червила, които въртя като ми омръзнат. Мокри кърпи задължително, че колкото и да внимавам, имам някаква карма - геврек да ям, пак ще се окапя. На работа не разрешават дънки и кецове, така че ходя основно с ризи, понякога с рокля. Повечето ми дрехи изискват гладене, но това го правя вечер. На работа се старая да стоя изправена на стола, и понякога това ми помага срещу мачкането.

# 37
  • София
Simple Smile
Аз хем работя в съседния вход до нас и пак не успявам да съм толкова свежа, колкото пишат някои дами. Свежа съм в дните, когато успея да се прибера на обяд и да полегна, а после да подновя грима и парфюма. В другите дни съм неперфектна. Особено, когато се прибера да сготвя нещо или да изведа кучетата, или да помогна с някое домашно, или да освободя гледачката на малкия и да се позанимавам с него. В такива дни, когато трябва да се върна в кантората, гледам да съм с немачкаеми дрехи, в чантата имам мокри кърпички за освежаване на лицето и мишниците, а в бюрото имам термална вода, червило, универсален крем, мини парфюм и четка за коса. Толкова.

# 38
Няма проблем, просто си говорим кой какво си оправя през деня. Не разбирам защо, когато някой не разбира дадена тема и я намира за безсмислена, си прави труда да пише в нея?
Опитва се да я разбере сигурно.
Неразбирането ми идва от това - каква е разликата между свежестта сутрин и вечер /освен евентуално умората/. И измачканата риза, която се спомена. Ако не спи следобеден сън в офиса и не се мърляви по някакъв начин от средата. С дрехи, които не изискват гладене човек може да си тръгне така, както е дошъл. Ако се роши от вятър, носи си гребен.
Аз лично само си подновявам червилото понякога, друго не.

# 39
Моите парфюми са силни и ги подновявам само, ако имам важна среща или излизам след работа. Нормално пръскам само сутрин. Ползвам главно на Шанел, Диор, Булгари, ТФ. За под мишниците дезодорант Мичам.

Добре, че диванетата пораснаха, сами се приготвят сутрин и носят униформи. Но аз излизам преди тяхното събуждане така или иначе.
Ето това е абсолютния ми фаворит. Няма изпотяване с него. Имам колежки, които сутрин след душа са си сложили нещо против изпотяване, към обяд вече понамирисват, и тогава подновяват спрея под мишниците и така запечатват отвратителната миризма на пот, но вече смесена с аромата на дезодоранта. Ето това не проумявам. Такива неща слагам на измита кожа. Без компромис съм в това отношение.
Забелязала съм, че има хора, с не дотам добра хигиена, но винаги изглеждат едни такива свежички, чистички, не се потят. А други, независимо колко пъти си вземат душ и подновяват грима си, пак не изглеждат такива.
Относно дрехите - немачкаеми, доколкото е възможно.
Ограничила съм ползването на фон дьо тен, защото към обед вече виждам как застрашително се смъква към деколтето и рискувам да си тръгна от работа с оцветена яка.
Червило - винаги го изяждам, защото почти цял ден пия нещо - кафе, вода. Затова много често слагам молив и отгоре червило. Поне после молива остава. Или само гланц. Но него обикновено забравям да го подновявам.
Молив за чувствителни очи на Голдън Роуз. Издържа доста дълго време и не дразни.
В бюрото - мокри кърпи, ластик, шнола, огледалце, капки за уморени очи, гъба за обувки, парфюм, слънцезащитен крем. Избраното за деня червило е в чантата ми, заедно с молива за устни и такъв за очите, слънцезащитен крем.

# 40
Някой пита защо подновяваме парфюма. Той си мирише до вечерта, но на мен ми е приятно да усетя по някое време като пръсна ароматния му облак. Фъс, фъс и струята ми дава свежест, събужда ми сетивата. Ползвам различни парфюми, обикновено според настроението и нагласата за деня ги слагам.

И, да, за дамите, които са по цял ден с малки деца е по-трудно да са спретнати целия ден. Там няма сядане, все се хвърчи.

# 41
Дами, върнахте ме романтично назад в годините, когато работех в офис с много хора на повече от 8 часа Simple Smile Чорапогащник не съм си носила, защото беше в центъра и можех бързо да притичам да си купя, но дълго време държах в бюрото си безцветен лак за нокти - спира невидими бримки, замазва за няколко часа развален маникюр. По едно време си държах спрейове с розова вода или някаква подобна флорална. Пръскам леко на лицето, изчаквам, после пръскам на памучен тампон и обтривам леко. Ако има нужда слагам някакъв грим. Но обикновено за цял ден не тръгвах от нас с пълен грим.

Ключово е дрехите да не се мачкат лесно и да не спарват. Имах едно много лошо лято, работехме в помещение буквално под покрив, климатици не се пускаха или въобще не помагаха, тогава просто се отказах след работа в горещи дни да ходя някъде без да мина през нас. Хубав дезодорант може да издържи спокойно цял ден, но като съм цялата мокра, и косата чак лепне от жега, само душа помага. Радвам се, че не съм там вече.

Задължително мини-гъбичка за обувки в чантата и мокри кърпи, овлажняващ крем. Колкото по-сложна прическа, толкова по-трудно да издържи цял ден. Трудно се запазва и ако косата е неизмита, неподдържана, и като цяло изоставена на произвол. Ако ще съм цял ден нанякъде, слагам леко червило или само балсам.

Държах си в бюрото четка и паста за зъби - първо заради зъболекар, после установих, че ми е удобно през деня ако се наложи да си измия зъбите. В краен случай и с дъвка става.

# 42
Няма проблем, просто си говорим кой какво си оправя през деня. Не разбирам защо, когато някой не разбира дадена тема и я намира за безсмислена, си прави труда да пише в нея?
Неразбирането ми идва от това - каква е разликата между свежестта сутрин и вечер /освен евентуално умората/. И измачканата риза, която се спомена. Ако не спи следобеден сън в офиса и не се мърляви по някакъв начин от средата. С дрехи, които не изискват гладене човек може да си тръгне така, както е дошъл. Ако се роши от вятър, носи си гребен.

Ами хубаво, ама някои хора вървят по улиците, потят се, размазва им се грима, накапват се (аз вчера, докато ядох кисело мляко на бюрото си), разрошва им се косата, чупят си маникюра и прочие. И обичат да си говорят празни приказки, каквато е тази тема. Не виждам какво има за неразбиране.

# 43

Ами хубаво, ама някои хора вървят по улиците, потят се, размазва им се грима, накапват се (аз вчера, докато ядох кисело мляко на бюрото си), разрошва им се косата, чупят си маникюра и прочие. И обичат да си говорят празни приказки, каквато е тази тема. Не виждам какво има за неразбиране.

Аз също не знам какво не се разбира от темата. Както казва Lаdу Stаrdust тема е за празни приказки, но защо не някой да допълни нещо към това, което има в бюрото, колата или в дамската чанта. На мен пък си ми харесва.
ПС: Аз също обичам дълготрайните червила, но когато обядвам си оставям червилото по салфетката.. та за това си имам и в чекмеджето на бюрото и в чантата червила.

# 44
Имам колежки, които сутрин след душа са си сложили нещо против изпотяване, към обяд вече понамирисват, и тогава подновяват спрея под мишниците и така запечатват отвратителната миризма на пот, но вече смесена с аромата на дезодоранта. Ето това не проумявам. Такива неща слагам на измита кожа. Без компромис съм в това отношение.
А да ти хрумва, че преди дезодоранта в средата на деня може да има опция да си вземеш душ? Не си ли чувала за работни места с душове? Понеже си ме цитирала и подчертала си позволявам да ти дам друга гледна точка, тъй като явно приемаш, че дезодорантът се поставя задължително на вече запотена кожа.
Любопитни са ми "дами" като теб, които приемат, че са абсолютно безкомпромисни и с изрядна хигиена за разлика от другите си "колежки".

Червилото се изтрива каквото и да правим. В моя случай изтривам остатъците и нанасям наново.

Общи условия

Активация на акаунт