Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 79 009
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 375
Турция нали се разсърди точно заради тази несправедливост (директни финалисти страните основателки) и се отказа от конкурса преди години.

# 376
Дания мноогооооо ми харесаха! И хореографията на Молдова Joy

# 377
Големи сметки, голямо чудо с това гласуване! Не може ли просто да харесваш някоя песен и да гласуваш, а също и да очакваш с чисто сърце някой да харесва и гласува за нашата? То големи конспирации, проксита, френски карти, плащане на ръка, букмейкъри, не гласувай - помагаш на врага, гласувай по сигнал, да подбиеш... Еййй... Ама той "златния пръст" не случайно се роди като израз по нашите територии... 😄 Просто послушайте 2-3 часа песнички от Европа, и припомнете на децата с кои държави граничи Черна гора, примерно... Тая победа на ВСЯКА цена е малко смешна, особено на фона на големите страни, които се молят да НЕ спечелят...Хпрата нямат грешни 2-5 милиона да хвърлят, ма на нашия гръб кво са - прашинка... Освен да е от чувство на вечно недооценяване при нас...

# 378
И аз не искам победа на всяка цена, но се надявам България да е победител или сред първите, защото го заслужава. И също се надявам ако не сме ние, поне да е песен, която ми харесва, а не някой Джъстин Бийбър. Тъй като не живея в БГ, мога да гласувам за БГ и ще го направя, но ще пусна глас и за друга песен, която ми харесва. Така направих и миналата година — 3 смс за Бг и 1 не за нас. Май за Франция гласувах. Такава съм си аз, справедлива до болка 😊

# 379
Еее, защо не класираха Полша.....
И други песни, които харесах, не се класираха, но най ми е яд за Полша.

# 380
Големи сметки, голямо чудо с това гласуване! Не може ли просто да харесваш някоя песен и да гласуваш, а също и да очакваш с чисто сърце някой да харесва и гласува за нашата? То големи конспирации, проксита, френски карти, плащане на ръка, букмейкъри, не гласувай - помагаш на врага, гласувай по сигнал, да подбиеш... Еййй... Ама той "златния пръст" не случайно се роди като израз по нашите територии... 😄 Просто послушайте 2-3 часа песнички от Европа, и припомнете на децата с кои държави граничи Черна гора, примерно... Тая победа на ВСЯКА цена е малко смешна, особено на фона на големите страни, които се молят да НЕ спечелят...Хпрата нямат грешни 2-5 милиона да хвърлят, ма на нашия гръб кво са - прашинка... Освен да е от чувство на вечно недооценяване при нас...

И аз така го възприемам конкурса, затова си гласувам всяка година с чиста съвест за който ми харесва, било той конкурент или не. Simple Smile

# 381
  • Варна
Русия беше наясно, че няма да минат, нарочно изпратиха същата певица, която навремето не бе допусната от Украйна, за да кажат „мы не сдаемся!”, напук го направиха Simple Smile

# 382
Кофти късмет с жребия - нашата песен е между Финландия и Молдова, на фона на техните сценографии, нашата съвсем ще изглежда като правена в час по по трудово...
Всъщност сега се зачетох, то дори не е било жребий, а е било решено от продуцентите:
The running order is being decided to ensure each act has the opportunity to stand out. The producers look at the genre of music, whether a song is performed by a solo singer or group, the use of props, music tempo and various other aspects of each act.

# 383
Много ме е яд за Полша, много!!! Sad(((((( Надявах се и за Малта, латвийката и тя не беше толкова лоша..
Радвам се само за Дания, Словения и дори Молдова.
Очаквано за мен, без да ме впечатляват особено, се класираха Норвегия, Австралия, Швеция, Украйна и Унгария. Не очаквах, че ще минат Холандия и Сърбия. Изненадах се за Русия, но е заслужено.

# 384
  • София
Здравейте,
Бихте ли ми казали утре коя поред ще е наша песен, разбрах, че ще е след първите 12, но коя?
Благодаря!

# 385
Здравейте,
Бихте ли ми казали утре коя поред ще е наша песен, разбрах, че ще е след първите 12, но коя?
Благодаря!
18

# 386
И аз съм на мнение, че нашата сценография е прекалено семпла въпреки че лично за мен сценографията няма особено значение. По-важна за мен е музиката и самото изпълнение. Ако певецът влага емоция в това, което пее ми е достатъчно. Дори прекалено пъстрите сценографии ме дразнят, все едно гледам цирк.Още повече, че тази песен някак не предполага големи маймунджелъци на сцената. Може би малко мислят като мен, обаче.

# 387
Паднали сме на 14 място при букмейкърите.

# 388
  • Пловдив
Уф, тези букмейкъри.
Не знам как би следвало да се гласува - но е очевидно, че масовото гласуване не "по харесване" решава класирането.
Не съм наясно сега - отпадналите държави могат ли да гласуват?

# 389
Да, всички, имали участник, могат. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт