Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 78 400
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Много интересно е клипчето за подредбата на песните във финала, благодаря 😊
Аз харесах Австриеца и също хореографията на Молдова.
Не ми допада много това, че ще сме след Финландия и преди Молдова.
Шведите ми бяха скучни, както и Норвегия.
Ако Кипър ще печели, по-добре да е Израел 😎

Точно обратното - много добре, че са ни сложили между претруфените бози на Молдова и Финландия.

# 451
Аз израелската мога само да я изкудкудякам GrinningVery Happy:D
Ама трябва и чупката в раменете да се вкара.То само с изкудкудякване не става.

# 452
  • София
Абе, израелката е нацелила тънката феминистка линия. Не ми се мисли. Но западаът дано е уврял на тая тема, че в нашите ширини е още щеколитливо...., все едно, предпочитам Кипър пред израел, ако те са фаворите за първото място.

# 453
Предпочиташ, защото мацката от Кипър (албанка между другото) повече те кефи 😉

# 454
  • София
Не, песента повече ми харесва, изпълнението, излъчването и пр. Чисто сексуално, ако става въпрос, не съм ги изобщо разглеждал. Ясен ми е подтекста, но съм убеден, че еврейката и без подобни изпълнения ще има достатъчно фенове. Низки страсти от подобен род вече не са модерни. Поне в белия свят, в нашите ширини, кактп казах е мнооооого щекотливо:)

# 455
# 456
  • Вестерос
Аз се отчаях като четох в страницата във фб.  Коментират масово Кипър И Литва. Повечето са за Литва да спечели.. Нашите не ги споменават. Третата най-споменавана песен е Италия.

# 457
  • София
Някои тук, сериозно ли са си мислили, че ще спечелим Евровизия 2018?

# 458
  • Вестерос
Преди семифинала аз мислех, че ще спечелим, да.

# 459
И три вагона ругатни да излеете, Израелката ще спечели. Като пратихме Елица и Стунджи с "Вода" и другите така са ни коментирали - кудкудяка Елица, муча, бля като агне, давеше се, че и пелтечеше, ама станаха пети. Нека сме толерантни към хорската песен, не ни струва нищо.

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 21:31 от Маpи

# 460
  • Вестерос
Нета пя ФАЛШИВО.

# 461
Етиен, ти ли си? 😉 Аз не чух да е фалшиво, беше си жив звук, тя няма претенции, че е гениална певица. Не се явява на изпит в Консерваторията, нали?

# 462
И три вагона ругатни да излеете, Израелката ще спечели.
Никак не съм сигурна. Нета загуби много с изпълнението си на полуфинала, както и ние. Всъщност все ми е едно кой ще спечели.
За победа може и да съм си мечтала, но е било за кратко. Simple Smile Имаше един момент, когато бях сигурна, че ще влезем в борбата за тройката, но след като видях нашите на репетициите, надеждите ми се изпариха. Яд ме е, защото песента ни е прекрасна. Но все пак финалът предстои, дано ме опровергаят.

# 463
  • Пловдив
smileys, благодаря за клипчето. Имах нужда от малко свеж евровизионен полъх.

И аз много вярвам, че имаме шанс. Просто защото песента е силна, страхотна, носи уникален заряд и непреходно послание.
Правя каквото мога да я популяризирам -въртя я в ю туб от трите профила вкъщи с два браузъра и телефона, агитирам около мен, спамя във фб, /не пускам никой в лабораторията без да пее припева Trollface/, намерих си човек с френска карта и му дадох сумата, която мога да отделя, за да гласува.

Искрено вярвам, че има много чест и слава зад песента - не всичко е комерсиално. Харесва ми как се допълват всички, хармонията от гласовете. Не мисля, че Жана се изживя като фронтмен, просто смятам, че даде всичко от себе си на полуфинала и ще го направи и на финала. Беше страхотна.

Пак казвам за мен това е конкурс, който трябва да оценява песен и пеене, чак след това всичко останало. Фалшивото и слабото пеене и на обикновен концерт не е желано, за победител в Евровизия е недопустимо. Според мен.

# 464
  • Вестерос
A нима не е певчески конкурс?

Общи условия

Активация на акаунт