Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 77 290
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
На мен си ми харесва Естония, но аз харесвам опера

# 616
  • София
Не  е лоша естонската песен.

# 617
Добре се справи нашето момче, макар че изглеждаше малко притеснен. Харесвам песента му.

# 618
  • Пловдив
Естония на кое място я гласят?

# 619
Извинявам се, че нахълтвам в темата, но ми беше интересно, победителя от миналата година показаха ли?Разбрах,че е с ново сърце вече и бил добре.
Не.Още е в болница.На първия полуфинал участници от миналата година пяха неговата песен.

# 620
Ох.. не...Естония.  Предпочитам испанците пред това оперно пеене на модерна песен.

Е, не, и двете ще са мъчения.... Joy

# 621
  • Испания
Извинявам се, че нахълтвам в темата, но ми беше интересно, победителя от миналата година показаха ли?Разбрах,че е с ново сърце вече и бил добре.

Не, не са. Да, трансплантацията я извършиха преди месеци. Имаше проблеми, но сега, казват, е добре.

# 622
  • Вестерос
След коя песен имаме почивка, за да си измия чиниите ?

# 623
  • Испания
Не.Още е в болница.На първия полуфинал участници от миналата година пяха неговата песен.

Кога са казали, че е в болница?

# 624
О, на мен ми харесва Естония!

# 625
Норвегия с удоволствие ще я слушам.

# 626
Тайна, не го показаха, но хората с трансплантация известно време са в карантина, може би е все още този период. Операцията е била в края на януари май, нещо такова четох.
До тука на мен Испания ми хареса, Австрия също. На Литва гласът ме хвърля в ужас, Словения не е мой тип. Естония я бива.

# 627
  • Испания
Роклята на естонката тежи 8 кг и струва 60 000 евро.

# 628
  • София
Благодаря, Tuon!  Hug Благодаря на всички отговорили ми!

Много го харесвам Александър Рибак.

# 629
След коя песен имаме почивка, за да си измия чиниите ?
На която не те кефи.Smile

Общи условия

Активация на акаунт