Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 76 936
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Sofia
Не мислех да коментирам от уважение към труда на българската група.
Но гледам доста се чудите на класирането, та реших да дам странична, гледна точка.
Гледах нашата песен само веднъж на полуфинала. Мрак, тъмнина, кости. Ужасно грозен костюм и прическа на Жана. Идея няма. Защо седи встрани остава загадка. Нищо не случва. Някакви хора се мотаят. Песента започва добре, но припев няма. Ааа не го броя.
Може би ще се харесва при повече слушане, но предполагам гласуващите в други държави са като мен - чуват и виждат за първи път.
Поли и Крис бяха много по-добре.

# 1 516
Аз за два месеца, да съм видяла макс 5 негативни коментара от чужденци.
Но явно много от харесващите я, не са гласували.
Колкото си по-неадекватен, толкова по-голям шанс имаш за победа.

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 03:59 от Paige

# 1 517
Сега след финала, вече мога да си кажа мислАта. Много, много си харесвах песента, но - категорично слаба сценография, то какво слаба - никаква я нямаше... Трей, нали това е момчето в клин - зле! Лично мнение, но днес Жана избута песента, + Миа Ди. Иначе едно вяло... и не е заради БНТ, защото го гледах от три източника. Каквото - такова, за мен е повече от достойно представяне, но и претенции за уинър нямам.

# 1 518
явно на всички вече дотолкова им е писнало от всякакви политико-социално-здравно-икономическо-малцинствено-неоправдани-мега-съществено-значими проблеми и глобални послания, че просто искат да теглят една * на всичко, да си надуят тонколоните до дупка, да се развихрят и да кудкудякат Wink Може би и те са си в правото, де, (представи си бабо Пено), след като Европа им/ни предлага за консумация предимно висококачествен "стрес"..Баланс трЕбе.. Друго обяснение просто нямам за цялата трагикомедия аз...тЪзвечершна... Cold Sweat
Какво има за чудене. Песента на Нета нацели точния нерв в момента, а именно духа на MeToo кампанията. Посланието е в заглавието: Toy (I'm not your toy, you stupid boy).
България си заслужи класирането. Тукашния коментатор похвали песента, но след изпълнението каза, че са пяли фалшиво, незнайно по каква причина. И да, наистина много мрак и черно. По радиото по ще върви.
Браво на Австрия! Голям пич е Сезар! Толкова естествен и готин!

# 1 519
Не мисля, че България си е заслужила класирането. Заслужавахме да сме  поне в топ 5.
Първите 2 песни са тотал щета.
Здраве да е. Аз ще продължа да си слушам "Bones".

# 1 520
Добро утро.
Две сними за илюстрация какво е било снощи,клипчетата ще ви ги спестя.

https://images.haarets.co.il/image/upload/w_1496,q_auto,c_fill,f … 105.949430135.jpg
https://images.haarets.co.il/image/upload/w_1496,q_auto,c_fill,f … 06.4085224177.jpg
Мин. на културата потвърди,че догодина Евровизия ще се проведе в Йерусалим

# 1 521
Боже, само аз ли си мислех, че в Израел нещата са някак... по-обрани?? Simple Smile В смисъл,че не съм очаквала , че са толкова разкрепостени . Ама явно нищо не знам за света Sad

# 1 522
Мрачничко беше. Вместо космическо.
И щом се сринахме след първите репетиции това е главната причина.

Аз си мисля, че беше нормално да спечели нещо шантаво.
Две години под ред печелят натоварени песни, едната супер мрачна и явно на публиката и писна.

Не се чудете на гласуването на журитата около нас. Те гласуват точно както го правят нашите -  е дават точки на преките си конкуренти.
Плюс наговарянето, което.съм убедена, че съществува и явно нашите не лобират достатъчно.

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 09:02 от flambe

# 1 523
Аз съм доволен, фаворитът ми спечели.

# 1 524
  • Русе
За следващата година бих се радвала, ако при избирането на песен, която да ни представя, имаме възможността да си изкажем мнението чрез гласуване, както беше преди. Поне да знаем, че ние сме си ги избрали. И ще ми бъде интересно да чуя примерно, както някой беше споменал,
акапелно изпълнение, например от 4 magic, които са страхотни в това и имат много добър баланс помежду си.

# 1 525
  • София
Много ми харесаха повечето песни вчера (без отвратителната прасешко-феминистко-комплексарска песен на Израел), и стана ясно, че нашата си не е нищо особено, за жалост, на фона на дооооооооооста добри други песни и участието ни във финал само по себе си е успех.  Инак, самочувствието ни беше малко в повече Wink
В смисъ, песента е ОК , но както знаете то не е само песен, има и сценично излъчване, хореография и пр., и пр., нещо което ужасно ни куцаше. Иначе,, покривахме Истанбулската конвенция, то джендъри, то цветнокожи, то дроги....

# 1 526
  • Испания
BNT Eurovision  🇧🇬

Благодарим на всички българи за подкрепата през целия сезон. Бяхте невероятни. В момента ужасно съжаляваме, че не оправдахме надеждите Ви. Тепърва ще мислим върху грешките си и как да направим нещата по-добре.

# 1 527
  • Пловдив
Смятам, че не ние тук прекалихме с очакванията.
Песента беше втора при букмейкърите. Имаше прилично много гледания в ю туб - май бяхме 3-ти след Израел и Испания.
Със сигурност трябва да има разбор на класирането, не можем да обвиняваме само гласуването.
Но факт е, че журита на много държави ни игнорнаха от страх. Според мен.

# 1 528
Най ощетени бяха Италия, там беше най-голямо разминаването между публика и жури. От журито получиха само 59 точки, а от публилата около 250, бяха 3-ти след Израел и Кипър.

Като че ли журито умишлено ги игнорира, нямаха нито едно 12. А песента беше страхотна, текстът е поезия, която имаше и смисъл... Не знам, много политика има в този конкурс явно.

# 1 529
Как можа да спечели това дебело и урдоливо прасе с тази недодялана песен , срам и резил, поне да беше спечелила изпълнителката от Кипър, въпреки че и нейната песен бая бозава, ама поне е красива мацката. Нашата песен трябваше да е в топ 5!

Общи условия

Активация на акаунт