Скъпи наследници - Тема 6... Семейството е всичко

• 79 947
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Да, за мен Крум и Марта са чисти попадения. Много добре се справят. Другите ми любимци са Милица, Станислав, Диди, Цветан.

# 676
# 677
  • с/у ОколоМръсТното
Ама как се усеща липсата на Иван...
Тегави и скучни са серийките!

# 678
  • София
Щото всички говорят за Иван... ако не го споменаваха нямаше хич да се сетя за тях. А те всички серии реват за Иван, много тъпо.

# 679
  • Разпиляна във въображението
Ами от самото начало са си Косьо и Ваньо. Дупе и гащи. Навсякъде заедно и във всичко. Мисля, че е напълно нормално да липсва на Косьо. Е, не да оревава навсякъде, но все пак.

# 680
В днешния епизод дупето  съвсем се срина и Неда се обади на гащите да се връщат .
Толкова е тъпо ,че точно Косьо  напираше да събере Иван и онази жена , а пък сега  ходи като зомби от мъка .
Като се върнат Иван между него и Неда ли ще спи ?

# 681
  • Варна

Като се върнат Иван между него и Неда ли ще спи ?

Май в първите серии имаше такъв случай.  Laughing

# 682
  • Разпиляна във въображението
Косьо откъде да подозира, че новата жена ще отведе половинката му надалеч.

# 683
  • София
Много ме издразни Катерина как нагло нападна Чавдар. Защо не ги хванели телефонните терористи. Пача.  ooooh!

# 684
  • Ямбол
Чак пък, пача.

# 685
  • София
Точно като такава се държа. Отдавна ме дразни, но сега мина всякакви граници. Все едно Чавдар да отиде при нея и да и каже как да преглежда или зашива. За пореден път обикновени хора се държат нагло и безпардонно със служители на закона, а иронията в случая е, че той всъщност е истински работяга и идеалист в професията си. Но ето какво среща, неразбиране от прекия си началник (гъзолизец) и от обикновените хора.

# 686
  • София
То и за пореден път полицията се оправдава, че няма какво да се направи за жалост. Еми малко криейтив се изисква, ама нашата полиция е такава и много хубаво го пресъздадоха. Сакън да не кривнат малко от релсите и да не измислят изход от ситуацията. За мен е права Катето и дано успее да измисли нещо. Мои познати точно по този начин хванаха измамници, като съвместно с полицията влязоха в роля на "жертва" и ги хванаха.

# 687
  • София
То не се иска кой знае какъв умствен багаж, за да се сетиш това което се сети умното Кате, дето ходи и ръси морал и съвети навсякъде. Човека и казва, че няма как да се подслушат телефоните, не знам освен да направи някоя магия... Тонът и бе отвратителен. Все едно му е шеф. Много хора имат подобно отношение към полицаи, доктори, учители и пр. Но пред селския баровец или кварталния мафиот са по-ниски от тревата.

# 688
  • Ямбол
Тя е лекар и не сме я чули да мрънка, че нищо не може да се направи. Поне може да опита. И точно защото тя гледа да помага и при невъзможните случаи, реагира така спрямо другите.

# 689
  • София

епизод 119

Общи условия

Активация на акаунт