Отговори
# 60
  • Стара Загора
А, как ще е нежен. Ухае сравнително силно. Имам и шампоана, той също. Преди години си го бях взела с балсама, няма промяна в аромата. Душ крема мирише идентично.

# 61
Цитрусовите са много по-силни, както и ягодовата серия, но явно всеки възприема различно. Peace

# 62
В България масло Банан няма. За мен миризмата на банана е много силна и натрапчива. Ягодата не я коментирам, тя е от провалите на марката за мен. Сега ми подариха душ гел, веднага го дадох на дъщеря ми. Кокоса също мирише странно, а така обичам този аромат и исках да се влюбя, но не.
Харесвам обаче Макадамия и съм луда по Аргана.
Спа серията също миришат страхотно повечето, макар и фино, и нежно.

# 63
  • СОФИЯ
Не ми допадна банановата серия, но съм влюбена в Моринга Simple Smile

# 64
  • София
Аз май съм единствената, която не харесва морингата Grinning Мирише ми странно, а ягодата пък ми допада, имам маслото, като излюча факта че ми лепне доста, ароматът много ми допада.

# 65
морингата много ми харесва! Heart Eyes
кой е актуалният сайт за Бг.?
не тези, които продават нелегално или полулегално из интернет, а този, който е свързан с реалния магазин?
имам желание да си набележа неща онлайн и да поръчам или да ги взема директно от магазина без да се вкарвам в разглеждане на място, разговори с консултантки и ненужни импулсивни покупки Worried

# 66
  • София
bubanka, Скоро казаха, че ще има официален сайт. Все още няма.

# 67
благодаря! Flowers Four Leaf Clover

# 68
  • София
В страницата във ФБ са посочили
www.thebodyshop.bg, но все още не е готов явно, защото излиза само петицията срещу тестването върху животни.

# 69
Аз май съм единствената, която не харесва морингата Grinning Мирише ми странно, а ягодата пък ми допада, имам маслото, като излюча факта че ми лепне доста, ароматът много ми допада.

Малината и ягодата са ми фаворитите, както фуджи и бадем/мед.
Макадамията е махната от летните колекции, продават я като остатъчна стока заедно с други продукти от Коледа, Халоин и т.н.

# 70
В България си я има доволно и няма май нищо от Коледните.
Ако я махат да се запася.

# 71
  • Стара Загора
За моя вкус банана е страхотен, но с ароматите е строго индивидуално. Няма как на всички да се хареса. Шеата не ми е особено по вкуса и си държа маслото за зимата. Влюбена съм в серията с мед и бадемовото мляко обаче. Смятам да се запася с душ крема и лосиона за зимата.

По отношение на кокоса - имала съм млякото под формата на спрей и сега масло - за моя нос е точно тропически, с превес към кокосов орех и няма химически нотки. Доста хора предпочитат по кремообразна и млечна миризма, но малко фирми са успели да я докарат. Какъвто е в този душ крем на Palmolive. Подчертавам, не варианта в нашите дрогерии Coconut joy https://productimages.hepsiburada.net/s/2/431/9571621863474.jpg

Ягодата аз я харесвам, но си е сладка. А доста хора не искат да им се бие с парфюма. Ползвам и маслото с манго в момента, то е с лека текстура, попива бързо и не оставя мазен филм. Нв е най-доброто като аромат обаче.

Моринга за мен е като комбинация от жасмин, няколко капки цитрус и малко арганова ядка. По такъв начин усещам това цвете. Heart Eyes

Вчера се убих да се чудя на кое толкова познато ми мирише йогурта British rose, и изведнъж зацепих - Ralph Lauren Romance. Във фрагрантика също дама го е споменала, така че не съм луда. Simple Smile)))) Обожавам този парфюм, но все още не съм си го подновила.

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 18:57 от iv4enceto_91

# 72
Бодишоп са натурални (плодови) аромати, (на ядки, в комбинация с други), Лаш са по-бонбонести според мен.

# 73
От вчера ползвам йогурт със аромата на моринга... Влюбена съм! Но не ми допадна, че тестерите са оставени отворени и почти всичко беше засъхнало и със променен аромат. Hug

# 74
Това си зависи от мениджмънта на магазина.
Къде има магазини на Бодишоп в България освен в София, момичета?

Общи условия

Активация на акаунт