Тренировки в домашни условия - 93

• 69 445
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Този нормален степ, може ли да се използва за лежанка? Изобщо как модифицират лежанката за целите на Хамъра&чизела?
Днес се успах и си взехме почивен ден с малкото, обаче е ми е паднало кръвното и не знам, дали ще имам сили да тренирам. Отделно една приятелка на тийнейджърката ни е на гости и съм сложила тесто за пица да се меси, най вероятно ще ям.

# 571
Този нормален степ, може ли да се използва за лежанка? Изобщо как модифицират лежанката за целите на Хамъра&чизела?
Да, но е доста нисък и неудобен, но става донякъде... Х§Ч дават опция за топка вместо лежанка, това правех аз най-често (но аз имам 3 топки с различни размери и си намирах удобна височина за всяко специфично упражнение).

# 572
Дана, аз все пак тръгнах от много високи килограми и съм далеч от стопяването. Не съм от тези, които искат от 50 да станат 49:smile:, та затова свалянето е по-лесно.
Непо, много се радвам за девойката ти. А за по-небрежния и незаинтересован младеж -не се ядосвай, има достатъчно време да се ориентира занапред. Само не го записвай на място, дето няма да му е по сърце, че аз карала така едни ужасни няколко години в училище.

# 573
Дана, премерих степа - 98х38 см в горната част, което е ок за човек с височина до около 170 см, като имаш предвид, че краката няма да са на платформата. Аз моите обикновено ги поставям на пудовка или гири, за да прилепне по-добре гърбът.
За днес - Lift&Shred 1 с Джилиън.

# 574
Днес малко функционален фитнес, ЗвездиSparkling Heart Само 2 часа. Заваля дъжд.
Ми, Аманда Sparkling Heart, и подплатено!

По този случай се чупихме с изработените пари на Делчево и бири, мезета, бири, мезета ...Ми организмът трябва да се възстанови. Леле какви мезета. Вкусът в Македония си е истински!

Аз май развалям дисциплината!

# 575
  • 1st floor
За днес отчитам ден шести от БР и приключих първата седмица. Нещо си напрегнах от тежестите врата и горната част на гърба и още от първото упражнение си ходя леко схваната. Но бавно минава. Имах желание да правя двойни тренировки с допълнително кардио, но не смогвам с времето. Rolling Eyes Главният проблем в момента ми е храната.

# 576
Аз ще повтарям седмицата със Шон. Нечовешки вирус ме тръшна и правих само една от всички тренировки Sad

# 577
Почти в края на Фаза 1 от БР съм. Два пъти размествах местата на тренировки, но не съм пропускала и съм идеално в график. В сряда ми се пада последното Кардио 1, обаче изведнъж се оказа, че в този ден тръгвам на море (не беше планирано) и правя сметки дали, ако стана в 5, няма да имам време и за кардиото преди самолета. Sweat Smile После, няма как, ще си дам 4 дена почивка до понеделник, но спред мен трябва да завърша първата фаза докрай, иначе ще ми седи като несвършена работа.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 11:01 от Barbabeau

# 578
Аз продължавам с агрофитнеса. Имах един ден почивка и вместо да се метна в Аквапарка аз отидох на фитнес и то крака. Сега издишам. Нещо почва да вали и може да му ударя една функционална почивка. То това да спя до 10 часа за мен не е нормално. Обикновено в 6 съм будна.

Кристи, Hug

# 579
И аз миналата седмица размествах тренировките от Фаза 1 на БР. Днес започвам третата и съм ОК, имам лека болка в едното рамо след последното упражнение, дано отшуми. Истината е, че този комплекс 4 кг на ръка са ми много, но не успях да отида до Декатлон през уикенда. Чакам с нетърпение да свърша седмцата, малко взе да ми досадява 3-та седмица едни и същи тренировки.

Кристи - бързо се оправяй!

Барбабо - приятна почивка!

# 580
Чакам с нетърпение да свърша седмцата, малко взе да ми досадява 3-та седмица едни и същи тренировки.
Хммм, може би аз съм в грешка, но не бяха ли 2 седмици х 2 тренировки по стандартния календар за БР? Аз правя
 програмата двойно ускорено и сменям всяка седмица 2-ката тренировки - днес почвам 3-та седмица и ще правя 5 и 6 + Кардио 2

42/69 Killer Buns&Thighs W2 + BR Cardio 1 + rowing 33 min
43/69 BR W3 + 22 min elliptical + rowing 11 min
44/69 BR W4 + 22 min elliptical
45/69 Cycling 15.51 km
46/69 Rowing 39 min

Почнаха активните летни почивки и темата ще пооредее Simple Smile
Весели ваканции на всички и се вклювайте понякога дори да нямате чутовни тренировки за отчет... възстановяването е много важна част от тренирането, да не забравяме този факт Grinning

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 22:02 от Agent Provocateur

# 581
Звезди, благодаря за мерките! Измерих се и аз и ще ми пасне на дългото тяло. Сега остава и на височина да върши работа.

И аз твърдя, че в БР тренировките се сменят на 2 седмици, и то точно навреме преди да станат досадни или прекалено лесни.

Аз довечера ще мъча Кардио Флоу. Уикенда ми беше активна почивка.

# 582
Включвам се само да кажа, че Джилиан има и тренировки за след раждане.
Днес ги започнах с долна част--не са зле.
Има още 2- за горна част и кор.
След месец ще докладвам, ако някой се заинтригува.

# 583
На мен ще ми е интересно.

Уф, днес се престарах. Беше core cardio и реших, че мога да вкарам още десет минути пудовка, десет минути цяло тяло базови и десет минути дупе. Въх, отреперих се по средата. Изкарах някак си, ама явно не съм се възстановила като хората.

# 584
Включвам се само да кажа, че Джилиан има и тренировки за след раждане.
Днес ги започнах с долна част--не са зле.
Има още 2- за горна част и кор.
След месец ще докладвам, ако някой се заинтригува.

Къде мога да ги видя?

Общи условия

Активация на акаунт