Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 6

• 106 262
  • 776
  •   1
Отговори
# 195
На какъв номер да звъня на митница. Поръчката е над 30 лв. Май вместо да се улеснят нещата, по скоро се усложниха. Като адрес за доставка съм дала Еконт, за да ми е по удобно за получаване.Днес звънях до митницата в София и ми казаха да да говоря с доставчика DHL  на какъв номер да звъня. Това ми беше първа поръчка от този сайт и май ще е последна.

# 196
  • София
На какъв номер да звъня на митница. Поръчката е над 30 лв. Май вместо да се улеснят нещата, по скоро се усложниха. Като адрес за доставка съм дала Еконт, за да ми е по удобно за получаване.Днес звънях до митницата в София и ми казаха да да говоря с доставчика DHL  на какъв номер да звъня. Това ми беше първа поръчка от този сайт и май ще е последна.
Пиши на ЛС / какво точно се случва с пратката ти/ Peace

# 197
Здравей Денис, 5 месеца пия добавките за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ, трябва ли да правя почивка и за колко време ? Тази седмица ми прекратиха стимулация по дълъг протокол за ин витро, защото не ми подейства, Я не нарастваха.

# 198
  • София
Здравей Денис, 5 месеца пия добавките за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ, трябва ли да правя почивка и за колко време ? Тази седмица ми прекратиха стимулация по дълъг протокол за ин витро, защото не ми подейства, Я не нарастваха.
Почивка, поне 20 дни, може и повече - ти си преценяваш.

# 199
Благодаря ти,  Денис !

# 200
Привет, момичета. Аз бързам да се похваля, защото успях да си запиша час при доктор Димитров. Колебаех се между него и доктор Стратиева,но в крайна сметка реших да съм при него. Надявам се да се съгласи да ми проследи той бременността, пък живот и здраве и той да ми води раждането. Непременно ще го попитам какво му е мнението за витамините.

# 201
Мила Денис, според теб за стимулиране на О. има ли смисъл и по-голям ефект ако заменя мио-инозитола с д-хидро-инозитол? Как мога да проверя дали усвоявам инозитола, а не се трупа като мастни клетки? Някъде прочетох, че се разгражда като захар/въглехидрат.

# 202
  • София
Мила Денис, според теб за стимулиране на О. има ли смисъл и по-голям ефект ако заменя мио-инозитола с д-хидро-инозитол? Как мога да проверя дали усвоявам инозитола, а не се трупа като мастни клетки? Някъде прочетох, че се разгражда като захар/въглехидрат.
Kak така, ще се трупа като мастни клетки?! - той е термогеник, използва мастните клетки за енергия, гори мазнини.
Няма как да не го усвояваш.
Ако искаш, пробвай с Д-Хирото, но според мен Мио-инозитолът е добър, с него са правени най-много клинични изследвания / най-вече при СПКЯ - нормализира андрогените, подпомага инсулиновата чувствителност и т.н./и той влияе по-добре на кач-вото на яйцеклетките от Д-Хиро формата.
Препоръчва се, ако се ползват двете форми, Мио-инозитолът да е много повече  от Д-Хиро-инозитола

# 203
Благодаря ти за разясненията! Ще продължа с мио инозитола.
Просто четох прекалено много и различни мнения и се обърках. Според някои д-хидро инозитола се произвежда от усвояването на мио инозитола в организма, но понякога тялото не можело да мине всички стъпки така че от мио да стигне до д-хидрото - затова препоръчват да се взема директно последното. Именно когато мио-то не можело да стане д-хидро имало проблем със захарта. Но няма да задълбавам повече, че най-много да ме заболи главата от мислене кое ще ми помогне Simple Smile

# 204
Денис Hug
Моля те да провериш дали има добавка, която да пречи на другите или могат да се взимат заедно:
Скрит текст:
На гладно:
- Инофолик Комби 2х1/ден
Мио-инозитол - 1100 mg;
D-хиро-инозитол - 27.6 mg;
Фолиева киселина - 400 mcg

- Агнес 1/ден
Стандартизиран екстракт от Витекс (Vitex Agnus castus extract) 5mg.

След хранене:
- Масло от вечерна иглика 2х1300/ден
- Омега 3 2х1000/ден
- Витамин C 2х500 мг/ден
- Бевит Форте 2х1 (изписан от хематолог)
100 mg витамин В1, 200 mg витамин В6 и 200 микрограма витамин В12

- Хром Пиколинат 1х200мг/ден
- Селен 1х100мкг/ден
- Калций и Витамин D-3
Витамин D( холекалциферол D-3)     10 µg Калций (калциев карбонат)             600 mg
- Цинк 1х30мг/ден
- Магнезий 1х250мг/ден
И няколко въпроса за витамини и добавки:
- На опаковката на Инофолик Комби пише, че това е състав в 2 капсули, а в интернет, че е в 1. Не е ли много малко? Rolling Eyes
- Комбинация на вит.А и вит.Е ли е по-добре (примерно Геритамин) или да са отделно? Или само вит.Е е достатъчен?
- Какво мислиш за Аспарагус (Шатавари)?

# 205
  • София
Денис Hug
Моля те да провериш дали има добавка, която да пречи на другите или могат да се взимат заедно:
Скрит текст:
На гладно:
- Инофолик Комби 2х1/ден
Мио-инозитол - 1100 mg;

- Агнес 1/ден

След хранене:
- Омега 3 2х1000/ден
- Витамин C 2х500 мг/ден

- Селен 1х100мкг/ден
- Калций и Витамин D-3
Витамин D( холекалциферол D-3)     10 µg Калций (калциев карбонат)             600 mg
- Цинк 1х30мг/ден
- Магнезий 1х250мг/ден
- На опаковката на Инофолик Комби пише, че това е състав в 2 капсули, а в интернет, че е в 1. Не е ли много малко? Rolling Eyes
- Комбинация на вит.А и вит.Е ли е по-добре (примерно Геритамин) или да са отделно? Или само вит.Е е достатъчен?
Схемата на прием е добра, няма добавки които да си пречат
Инозитол се приема на гладно, 1 час преди хранене, 1час преди или 2 часа след кафе.
- за дозата - погледни си опаковката
Геритамин - става, но в него вит. Е не е хубава форма /при Герикапс - също/ - по-добре си ги вземи поотделно. Peace
За Шатавари -става, но следи Пролактина

# 206
Супер! Благодаря bouquet

# 207
Денис Hug
Скрит текст:
На гладно:
- Инофолик Комби 2х1/ден
Мио-инозитол - 1100 mg;

- Агнес 1/ден

След хранене:
- Омега 3 2х1000/ден
- Витамин C 2х500 мг/ден

- Селен 1х100мкг/ден
- Калций и Витамин D-3
- Цинк 1х30мг/ден
- Магнезий 1х250мг/ден
Схемата на прием е добра, няма добавки които да си пречат
Инозитол се приема на гладно, 1 час преди хранене, 1час преди или 2 часа след кафе.
- за дозата - погледни си опаковката
Геритамин - става, но в него вит. Е не е хубава форма /при Герикапс - също/ - по-добре си ги вземи поотделно. Peace
За Шатавари -става, но следи Пролактина

А коя е по-добрата форма на вит.Е - от  ДЛ-алфа Токоферил ацетат? И на коя фирма може да се намери? Стана ми интересно.

# 208
  • София
А коя е по-добрата форма на вит.Е - от  ДЛ-алфа Токоферил ацетат? И на коя фирма може да се намери? Стана ми интересно.
Тази форма, освен че е синтетична, но е и токсична.

Формата на  вит. Е е желателно да е натурална:  D-alpha Tocopherol.
Solgar, Natural Vitamin E, 400 IU, Pure d-Alpha Tocopherol, 100 Softgels
вит. А може да е ретинол, напр. от риба - 10 000МЕ
или Бета Каротин - натурален от водорасли, 25 000ME:
Nature's Way, Beta Carotene, 25,000 IU / D. Salina, 100 Softgels

# 209
Това мислих да взема: https://remedium.bg/antioxidants/gnc-vitamine-200iu-100caps.html
Витамин Е 97,37 mg α -TE
(смес от d- алфа токоферол,бета - токоферол,гама -токоферол)
Добра ли е тази форма?

Общи условия

Активация на акаунт