Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 316
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Аз обожавам лосионите на Ейвън, които са от порядъка на 3 лв и с избор откъм аромати. Много харесвам този с боровинка и орхидея.

При мен попиват много бързо и не хидратират. Също като на Балеа. Воднисти и леки са. Често се налага да повтарям с друг лосион или масло.

# 511
Много е специфичен жасмина. Веднага се сещам за Alien.Защото го нося в момента основно през деня. Няма такъв аромат! Много внимавам колко пръскам. Дори с много малко капчици мирише по цял ден и нощ. Когато преди години се влюбих в този аромат си  нямах представа,че по-късно ще ми е малко проблемно да я нося. Понякога дори не ми поняся. Като бях бременна ми ставаше лошо. И вече знам,че парфюм с жасмин или бели цветя не е моят. Досега не съм срещала и лосиони с жасмин.
Аз много си харесвам тези на Avon.

# 512
Това, златистото олио на Planet spa, на мен ми мирише на жасмин и гардения. Alien не мога да го понеса върху себе си, а и друг да го носи, пак ми е неприятен.

# 513
При нас козметиката на Агива в ДМ стои на отделен стелаж.

# 514
Ползвала съм лосион с блестящи частици на Севантийн и ми хареса ,и е с траен аромат,но не е евтин.

# 515
  • Deutschland
Аз имах лосион на Балеа с лъскави частици, нямам спомен да съм блестяла като елха, значи става. Този :

# 516
  • Sofia
При нас козметиката на Агива в ДМ стои на отделен стелаж.

marzeliva, и в нашия ДМ е така. Първият път не го намерих, изобщо не бях забелязала стелажа... ooooh!

# 517
Аз гледах в Лили за Агива, но намерих само маските за коса и някакви лосиони. Днес от Елитис си взех и двата серума за
лице - с роза и с маслина. Малко се поизхвърлих, но за тези пари няма какво толкова да го мисля.

# 518
Днес пак намазах от Лили душгел и шампоан за стотинки+ камъче за пети+ 3-4 бръснарски ножчета за крупната сума от 5 лв.

# 519
  • Варна
вижте на какво попаднах в елитис на цена от 6 лв

и видях всички продукти на avia в магазинче на червения площад точно до спирката на 20 номер

# 520
didito, сподели дали е хубава. Купих същата марка крем за лице на майка ми, но не беше евтин (голям магазин за козметика в малък град) и тя е много доволна, а е капризна на кремове.
Маските на Агива помагат ли за сухи и стърчащи краища? Имам прораснали косъмчета, които се къдрят и стърчат нагоре като антенки Animal Snail и нищо не помага. Измазах почти цяла маска за коса, за която дадох към 15 лв., а ефектът е по-зле от най-евтин балсам.

# 521
  • Пловдив
Днес пак намазах от Лили душгел и шампоан за стотинки+ камъче за пети+ 3-4 бръснарски ножчета за крупната сума от 5 лв.
как за стотинки?

# 522
  • Варна
didito, сподели дали е хубава. Купих същата марка крем за лице на майка ми, но не беше евтин (голям магазин за козметика в малък град) и тя е много доволна, а е капризна на кремове.
Маските на Агива помагат ли за сухи и стърчащи краища? Имам прораснали косъмчета, които се къдрят и стърчат нагоре като антенки Animal Snail и нищо не помага. Измазах почти цяла маска за коса, за която дадох към 15 лв., а ефектът е по-зле от най-евтин балсам.
ами като първа употреба е ок, но ми направи впечатление състава, мн. добре ми се стори и пише без парабени, и т.н.

# 523
  • София
как за стотинки?

И аз видях промоцията ,повечето неща бяха по 0.99 лв. - душ гелове , шампоани , крем за ръце - 0.49лв. , лосиони за тяло и т.н. Всичко е на VELNEA .

# 524
Маслото за тяло на Velnea с ванилия и сусамово олио, което споменахте и беше 1,99 просто е страхотно! Много добре овлажнява и омекотява кожата, а ароматът е пристрастяващ, и много траен!

Последна редакция: сб, 16 юни 2018, 14:07 от Jelly Bean

Общи условия

Активация на акаунт