Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 323
  • 740
  •   2
Отговори
# 555
Благодаря ви момичета! На биотен нещата са хубави. Вероятно ще взема техен от серията 25 + мисля, че тя беше с дюля. Взимала съм дневен крем и гел за лице и съм доволна.

# 556
  • София

Използвах една опаковка. Запасила съм се с втора. Стана част от моите must have кремчета. Много ми хареса. По-добър е от този на Балеа с урея.

# 557
Олелеее оказа се че нямаме Лили тоя магазин, който мислих че е Лили бил Ивис. Добре че не излязох. Ужас. Момичета в Ивис намаления има ли ? 😂

# 558
Миленака, според мен ще ти свърши работа

# 559
  • София
А, мерси, това ми трябваше Simple Smile

# 560
  • Бургас

Използвах една опаковка. Запасила съм се с втора. Стана част от моите must have кремчета. Много ми хареса. По-добър е от този на Балеа с урея.
Подкрепям и аз съм ползвала този околоочен на Биотен и ми хареса.С нар също ми е любим,и двата за мен са по-добри от този на Балеа с уреа,който аз не харесвам никак.Всъщност за околоочните дали мега скъп и много евтин/ползвала съм всякакви/ за мен е все тая не правят нищо кой знае какво.Не очаквам нищо от тях освен да ми е хидратирана добре винаги околоочната зона.

# 561
И аз се отчетох в Лили и ДМ. В Лили нямаше много останали неща, та си взех само крем за ръце - 0,39 лв. и балсам за тяло - 0,99 лв. От ДМ взех няколко неща на Балеа  - маска саше - 0,95, пяна за бръснене - 2,79, душ гел ванилия и кокос - 1,59, спрей за обем и топлинна защита - 2,79, шампоан за обем - 1,59 и млякото за коса с манго- 3,99 лв. Та доволна съм.
Напоследък редувам двата  интимни гела на Jessa от ДМ и мога с чиста съвест да ги препоръчам. 300 мл. - 2,99 лв. И двата са за чувствителна кожа.
https://www.dm.de/jessa-intim-waschlotion-extra-sensitiv-p4010355971210.html
https://www.dm.de/jessa-intim-waschlotion-sensitiv-p4010355476203.html

# 562
  • София
Bright Crystal, абсолютно на същото мнение съм. Купувам и скъпи и евтини. След много големи инвестиции в козметика съм се убедила, че най-важно е усещането за хидратация, което получавам. И това кремче ми го осигурява.

Последна редакция: сб, 16 юни 2018, 15:19 от DonaFlor

# 563
Момичета, като става въпрос за гелове за интимна хигиена - има ли такива от вас, които получават неприятно дразнене в тази зона след епилация и как се справяте? Пробвала съм различни масла, кремове и гел алое вера, но ефектът е за по няколко часа и после кожата пак е неспокойна.

# 564
Моето предложение за околоочен

# 565
В момента на работа ползвам този интимен гел
,
а в къщи този

и от двата съм доволна
От околоочните най-доволна съм от този

# 566
  • Варна
В момента на работа ползвам този интимен гел
,
а в къщи този

и от двата съм доволна
[/quote
и аз съм с първия от много време и съм доволна

# 567
  • Варна
страхотно предложение

# 568
От околоочните най-доволна съм от този

този преди години много ползвах и обичах, но отдавна нямам познати дистрибутори и не съм го поръчвала скоро

# 569
Момичета, като става въпрос за гелове за интимна хигиена - има ли такива от вас, които получават неприятно дразнене в тази зона след епилация и как се справяте? Пробвала съм различни масла, кремове и гел алое вера, но ефектът е за по няколко часа и после кожата пак е неспокойна.

Как се епилираш? Когато се скубех (епилатор, кола маска), и след бръснене за успокояване ползвах Бочко. Малкия, против подсичания, за тежки случаи. За обикновена епилация - успокояващите кремове и лосиони за тяло.

Общи условия

Активация на акаунт