Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 74 687
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
[video]Реакцията към този тип продукти за мен е по-индивидуална от всяка друга част на тялото. Зависи от 'флората' и 'фауната' на всяка жена. Ако тялото ти си е ок и нямаш проблеми, няма нужда от допълнително миене. Там тялото си знае най - добре. Аз споделям при мен какво беше, явно не съм само аз. Но имайте на ум като купувате такива работи, че дискомфорта е неописуем.

# 676

Продукт за лице ли е? С блещукащи частички как ли ще е?

От коя дрогерия е снимката

# 677
  • Варна
Упс, забравих да споделя опита си с
Първо, на мен всички околоочни с розово масло, вода и пр. ми дразнят кожата в съответната зона (сърбеж, пъпчици и пр.). Мислех, че е до марка, но не - абсолютно всички, които съдържат тези извлеци, имат еднакъв ефект. Пробвала съм Агива, Българска роза - Карлово, Биофреш и някои по-неизвестни марки.

В момента използвам зеления на Ziaja и ми е ок, но не е нещо уао (а аз изглежда търся нещо уао, хаха). Преди време имах рол-он на Нивеа и ми действаше добре, но ми омръзна и го изхвърлих. Сега се замислям дали да не си купя отново, но не ми се дават толкова пари. Иначе рол-ончета имат и Арома, и Рубела (или пък Рубелия, аз ги бъркам), май и Балеа имаха, но не съм сигурна. Самият рол-он като форма е много приятен за околоочния контур, чуден е за деликатен масаж на зоната.

Кремчетата на Avon не ми допаднаха (аз съм представител, но поръчвам само за семейството). На Garnier околоочният беше добър, даже той е леко тониращ (излиза бял, после става кафеникав, вероятно играе роля на коректор).

Тези кремчета ги държа в хладилника (особено сега лятото), за да може да имат и анти-оточен ефект (съвсем лек, но го има, когато се налага).

в момента ползвам ролон на евелин new hyaluron околоочен серум и е ок, само ако не те притесняват парабените като съставки, иначе четох много добри отзиви за кремче пак околоочен на биотен с нар и разбира се ползвам и него
само да добавя че и аз имам непоносимост към много продукти в тази зона

# 678
Аз също имах проблем след употреба на Лактацид.
Не знаех, че има момичета, които ползват интимните гелове за почистване на лице. На моя позната пък мъжа й ползва интимен гел за неговата хигиена Grinning Явно има разностранни приложения.

# 679
И аз да споделя, че и на мен едно от най-големите светила в геникологията ми каза без гелове и даже нищо-само топла вода. 😊 понеже за това се заговорихте

# 680
Аз също имах проблем след употреба на Лактацид.
Не знаех, че има момичета, които ползват интимните гелове за почистване на лице. На моя позната пък мъжа й ползва интимен гел за неговата хигиена Grinning Явно има разностранни приложения.
И моя мъж ползва интимните ми гелове. В момента Себамед.

# 681
  • Варна

Продукт за лице ли е? С блещукащи частички как ли ще е?

[/quote]

Лили имат каталог лято.

# 682
  • Бургас
И аз да споделя, че и на мен едно от най-големите светила в геникологията ми каза без гелове и даже нищо-само топла вода. 😊 понеже за това се заговорихте
На мен обикновен гинеколог ми каза само топла вода да ползвам.Имам и аз не особено добър опит с интимните гелове,леко парене са ми предизвиквали.
Бебешки сапун или шампоан ползвам.

# 683
А опитвали ли сте да ползвате само вода и какъв е резултатът? Аз съм само за 1-2 дни и усещането е малко странно. Не си мръсен, но не се чувстваш и особено чист. Blush

# 684
Според лекарите, с които аз съм говорила, при вземане на душ неминуемо в тази зона се стича не малко количество душ-гел и всъщност няма как да е миене само с вода. Това се предполага да е достатъчно като измивно средство, а допълнително нанасяне на интимен гел води до премиване, кожата е много чувствителна и започват всевъзможни оплаквания при маса народ.

# 685
  • София
Същия продукт /водят го тоник/ го има и в Метро за 2.99 лв.  Peace

# 686
  • Бургас
На мен обикновен гинеколог ми каза само топла вода да ползвам.Имам и аз не особено добър опит с интимните гелове,леко парене са ми предизвиквали.
Бебешки сапун или шампоан ползвам.

# 687
  • София
Аз пък ползвам бебешки сапун Бочко със смрадлика за интимна хигиена, интимен лосион също. Много харесвам Жая с хиалурон. Обаче тезата на някои гинеколози да се миеш само с вода някак си не мога да я приема. Вредно, не вредно за мен миене само с вода не е никакво миене, сори.

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 21:34 от Mumy

# 688
Според лекарите, с които аз съм говорила, при вземане на душ неминуемо в тази зона се стича не малко количество душ-гел и всъщност няма как да е миене само с вода. Това се предполага да е достатъчно като измивно средство, а допълнително нанасяне на интимен гел води до премиване, кожата е много чувствителна и започват всевъзможни оплаквания при маса народ.

Аз ползвам душ-крем на всяко миене, но съм абсолютно сигурна, че нищо не се стича, вероятно защото знам, че не е предназначен за тази зона и внимавам изрично, но не мисля че трябва да ходи там.   

# 689
  • Sofia
По въпросът с интимните гелове и аз да си кажа, че сума време имах проблеми точно с тях. Намерих си моя накрая след съвет на пак едно светило (което също настояваше за "само топла вода", но му мазах да забрави  Mr. Green). Та той ме посъветва да изпробвам различни с различно отбелязано Ph. И на принципа на изключването да намеря моя, защото някои са по-киселинни, други по-малко и има значение, спрямо твоето лично Ph там... Изобщо не бях обърнала внимание дотогава, че действително различните марки са с различно Ph, та дори и при една и съща марка, но различни видове.
Аз ползвам вече 2 години постоянно този:

Даже днес ходих да си купя, че моя привършва и жестоко се изкушавах от този с пшеничния зародиш, но после си припомних каква мъка беше и пак си взех този  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт