Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Deutschland
Едно време на Ейвън имаше крем за стягане и на мен много ми помогна. А иначе след като родих преди почти две години, до момента съм свалила почти 40 кг от 90дневната диета, като не съм я спазвала стриктно и не съм спазвала в началото грамажи докато кърмех.
В Бг имам и крем на Евтерпа за отслабване, но не мога да дам мнение, защото не съм го ползвала. От сорта на два три лева беше

# 436
Този крем на Евтерпа съм го виждала за 1.50лв.,та ми е много интересно дали има ефект Grinning

# 437
Не е невъзможно евтин продукт да има ефект,въпреки,че за отслабване ми е малко съмнително. Помня преди доста време един крем против стрии на Дева ми ги заличи доста. Та ще се пробвам и с този на Евелин. 😃
На Евтерпа сега ползвам една маска за коса,харесва ми и мирише добре. И тя беше 3-4 лв.

# 438
Този на Евелин е против стрии също,освен всичко друго Simple Smile

# 439
Не е невъзможно евтин продукт да има ефект,въпреки,че за отслабване ми е малко съмнително. Помня преди доста време един крем против стрии на Дева ми ги заличи доста. ..
Ползвала съм на Дева Slim effect и определено имаше полза. Tрябваше ми за зони с целулит, не за отслабване и не очаквах абсолютно нищо, но имаше ефект.

Маслото за тяло от Лили се оказа доста добро, дори и за моята суха кожа. Ароматът на ванилия се усеща, но не е натрапчив. Не знам дали за зимата ще се справя да хидратира и омазнява. Защо мислите, че са намалени? При нас са обявени като редовна цена, нито пък пише, че са до изчерпване на количествата. 

# 440
  • София, България
Момичета, влизам с питане. Четох в друга тема, че обикновения крем на Здраве, съчетан с алое и вит. А имат благоприятно действие върху пъпки и проблемни зони. До тук добре, купих кремчето (лека версия), но в аптеката ми казаха, че Алое не са зареждали от 2 години и надали ще заредят. Та, къде мога да намеря алое?

# 441
Цинковия оксид в крема Здраве не е с определената големина за целта и не върши никаква работа.
Това го обясняваше дерматолог по тв. Simple Smile
А аз се чудех защо не ми действа...

# 442
Цинковия оксид в крема Здраве не е с определената големина за целта и не върши никаква работа.
Това го обясняваше дерматолог по тв. Simple Smile
А аз се чудех защо не ми действа...
Това в леката версия на крема или и в пълната? Понеже при нас кремчето действа отлично при кожни раздразнения и то още на първата нощ.

simona1411, алое съм виждала по аптеките, но моето си го поръчах от iHerb.

# 443
Едно време на Ейвън имаше крем за стягане и на мен много ми помогна. А иначе след като родих преди почти две години, до момента съм свалила почти 40 кг от 90дневната диета, като не съм я спазвала стриктно и не съм спазвала в началото грамажи докато кърмех.
В Бг имам и крем на Евтерпа за отслабване, но не мога да дам мнение, защото не съм го ползвала. От сорта на два три лева беше

Какъв е този крем на Ейвън? Снимка може ли?

# 444
  • Бургас
И на мен крем Здраве ми е помагал много.

# 445
  • София
Може ли на Neutrogena мазилото за атопична кожа.
Моята е екстремно суха, но предполагам няма да навреди.
Това ли е?
https://s12emagst.akamaized.net/products/945/944750/images/res_5 … 43737768_full.jpg
Ако се сещате за някое друго, което върши подобна работа, споделете Simple Smile

Просто хидратиращите рядко ми вършат работа.

# 446
Аз с това си излекувах лишеи по цялото лице зимата:
https://sanita.bg/kozmetika/grizha-za-tyaloto/suha-i-atopichna-k … -dry-skin-200-ml/

# 447
И при мен не става само с хидратиращи. Дори и лятото, а зимата кожата ми на пръстите на ръцете чак прокървяваше. Само специализирана козметика за атопична кожа ползвах по назначение на дерматолозите от Медицинска академия, която е доста скъпа, докато открих това:

# 448
Купих си Витасин,предимно го взех за лечение на стриите,но имам и пъпки,и помага много,също мазах и детето имаше ухапвания от комари.

# 449
Изобщо не е възможно да отслабнеш мажейки се с нещо,каквото и да е. Няма как да се убедя в това. Отслачва се с неядене (или  поне избягване на някои видове храни ) и спорт. Ще се намажа с някой крем и ще се стегна ...как ли пък не.

Общи условия

Активация на акаунт