Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 376
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • В къЩи.
Здравейте искам да си купя двуфазен лосион за премахване на грим от очите. Колебая се между този на Avon и този на Cien (от лидл). На биотен съм ползвала, но много мазно ми влизаше в очите и едвам го изразходих.

Аз харесвам на Балеа.  Peace Ползвала съм и на  Ейвън, и той е хубав.
Всички двуфазни са мазни ,нали знаеш?

# 481
Да ми предложите някакъв не скъп лосион или олио за тяло с бляскави частици? Днес ми донесоха едно олио на Planet spa AVON, което си поръчах, но ароматът ме ужасява и ще го подаря на приятелка. Силно мирише на бели цветя, които тя обожава, а аз трудно понасям. Нещо като Alien парфюма. А аз и него не харесвам

# 482
Да питам, ако някой е ползвал серума за лице на Агива с маслиново масло или роза, каква му е консистенцията. Лятото като се затопли кожата ми се омазнява и ми се иска нещо по-воднисто.

# 483
Лосион за Avon с магнолия,той е със златни частици и мирише хубаво,ако обичате аромата на магнолия Simple Smile

# 484
Лосион за Avon с магнолия,той е със златни частици и мирише хубаво,ако обичате аромата на магнолия Simple Smile
Да, май харесвам аромат на магнолия, но не съм много сигурна, дали това, което аз мисля, че е магнолия е този аромат.
Ето това е олиото, което днес получих, но... не е за мен. Освен това блясъкът му "не работи", нищо не блести по кожата.
http://prikachi.com/images/860/9348860G.jpg

# 485
Преди съм ползвала лосионите със златни частици на Dove и бяха много хубави, на чудесна цена. Не знам дали още го има. Такъв имат Козметика Христина: http://kozmetikahristina.com/product/1231/losion-za-tyalo-sas-zl … ni-chastitsi.html

Конкретно този не съм пробвала, но от всички продукти на Христина, които съм ползвала, съм доволна.

# 486
Объркала съм,жасмин е а не магнолия,качвам снимка,също и олио с частици

# 487
Благодаря ви, ще потърся някой от тях.

# 488
  • София
Palmer’s имаха такъв крем за тяло с блестящи частици. Имаш лек кокосов аромат, доколкото си спомням. Много хубав беше. Не съм го виждала по нашите магазини напоследък.

# 489
втория лосион е ужасен, мирише на тоалетен сапун, а и нищо не се вижда от блестящите частици, сестра ми имаше олиото (второто Skin so soft) и беше споменала, че не и харесва

# 490
Това олио на Avon и аз го имах, и го хвърлих почти неизползвано.

# 491
Това олио на Avon и аз го имах, и го хвърлих почти неизползвано.

На планет спа или skin so soft

# 492
На Perfect с карамел. Мирише уникално, а блясъка се задържа до другия ден!

# 493
В лили има на промоция този месец на Velnea сухо олио със златисти частици, но не знам дали е хубаво

# 494
  • Варна
Да питам, ако някой е ползвал серума за лице на Агива с маслиново масло или роза, каква му е консистенцията. Лятото като се затопли кожата ми се омазнява и ми се иска нещо по-воднисто.
Имам с роза, водниста/течна му е консистенцията.Със смесена кожа съм, ползвам го вместо дневен.Е, пак си лъсвам де 🙃

Общи условия

Активация на акаунт