Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 311
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Къде във Варна може да се намерят тези продукти на марката на Лили ?
Вчера бях в Лили на Червения и не видях такива намалени продукти ...

# 526
При нас са изкарани на щанд най-отпред пред входа и до касата. Във всички Лили трябва да разпродават, щели да им сменят опаковките. Питай продавачките.

# 527
  • София
За 7лв си купих тези неща днес 😊:
Скрит текст:

# 528
Двете сини шишета какво са?

# 529
  • София
Соленият спрей за плажни къдрици, използвала съм не знам колко шишета вече, дано не го спрат.

# 530
Как са като цена продуктите на Велнеа? По-евтини ли са от Балеа, имат ли хубави аромати?
Визирам главно неважни неща като душ гел, пяна за бръснене, лосиони...

# 531
  • Пловдив
Как са като цена продуктите на Велнеа? По-евтини ли са от Балеа, имат ли хубави аромати?
Визирам главдно неважни неща като душ гел, пяна за бръснене, лосиони...

Не знам какви са редовните цени на Велнеа (не бях взимала нищо тяхно), но преди няколко дни си взех два намалени на 1,25 лв. душ гела - единият с маслина и зелен чай, другият с кокос и ванилия. Хубави са.

# 532
  • София
Ми същите са цените като че ли....Може би Балеа са мъъъничко по евтини. Преди не пипах нищо на Велнеа, обаче едно по едно взех да пробвам разни продукти и всъщност ги харесах.
И аз си взех душ гела със зелен чай и маслина, също и скраба за тяло, общо за 2лв двата продукта.Wink Срока си им е наред до 2019 не знам си кой месец.

# 533
Не виждам на душ гел какво ще му стане, ако му мине срока

# 534
Навихте ме и аз да ида днес до Лили. Дани в нашия скапан малък град ги има . Кажете ми само кой лосион не мирише силно.

# 535
  • Стара Загора
Аз се сетих след 5 дни да отида и бяха обрали почти всичко. Говоря за Стара Загора. Имаше някакви остатъци буквално, масла за тяло от намалениете и душ гелове йок. Само един вид и те бяха по 2,50 май. От скрабовете за тяло пък грам. Имаше 2 нови душ гела с портокал и фреш. Скраб в лилав цвят, който ухаеше готино. Нищо не взех, то и нямаше какво. И да е имало много бройки, са свършили.

# 536
И при нас са свършили бутерите, взех друго. С кеф ще си купя още един бутер ако намеря. Изкарват май по малко нови неща.

# 537
Купих си вчера от ДМ тази серия шампоан и балсам бяха на промоция по 1,60лв. Пробвах ги снощи,страхотни са Simple Smile Убеждавам се,че не винаги качеството е според цената Simple Smile Много харесвам продуктите на Балеа

# 538
  • Стара Загора
С каква коса си и какво правят?

# 539
Оф а аз какво да кажа. Тук нямаме ни Лили ни Дм,нищо. Никакъв избор. Сега си търся околоочен крем? От кои сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт