Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 309
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Крем за след епилация, който да успокоява и такъв за забавяне растежа на космите, имате ли впечатление, препоръка?

# 586
Точно за тези цели не бих използвала нищо евтино!
Grinning

# 587
  • Бургас
Крем за след епилация, който да успокоява и такъв за забавяне растежа на космите, имате ли впечатление, препоръка?
Вчера си скубах космите над горната устна и на брадичката и много ми се зачерви кожата.Напръсках с термална вода Авен,после намазах с Балеа мед крем за лице,успокои се кожата.
За тяло не съм ползвала крем,пръскам термална вода.По големите аптеки има промоции и излизат много изгодно.

# 588
След кола маска на Горна устна аз използвам Гентамицин крем и Дефламол .
Така спестявам от последващи подкожни пъпчици или наранена кожа .

За интим все още търся подходящ крем за подкожни косми , моля препоръчайте ако знаете такъв ! Дори и да е по-скъп , на лични може , стига наистина да действа !

# 589
  • Бургас
Гентамицин е антибиотик,не бих го ползвала без причина,но Дефламол или Бепантен е добра идея,благодаря.Бързо възстановяват кожата.

# 590
Минавам само да споделя, че за 2 лв и нещо (намален) си взех споменатия шайн лосион за тяло. С някакъв плодов аромат е, което въобще не ми допада, но по-важното е това, заради което го взех - няма нииито една блескулка! Ама нито една! Затова пък мириша на евтин мармалад от тоя в кофите по едно кило... Не си го купувайте!
https://www.dm.de/balea-bodysorbet-golden-shine-p4010355492807.html

# 591
Аз от козметичката ми знам за Гентамицина , иначе без дефламол не оставам . Наистина помага  при всякакви кожни наранявания . Страхотен продукт и за без пари / около 3.50лв /

# 592
Минавам само да споделя, че за 2 лв и нещо (намален) си взех споменатия шайн лосион за тяло. С някакъв плодов аромат е, което въобще не ми допада, но по-важното е това, заради което го взех - няма нииито една блескулка! Ама нито една! Затова пък мириша на евтин мармалад от тоя в кофите по едно кило... Не си го купувайте!
Като не ме слушаш така ще е Grinning

# 593
Да попитам някой знае ли къде в Русе да търся Талодерма?

По аптеките основно ги продават, имат онлайн магазин: https://thallodermashop.com

Kokoshy, два крема за забавяне на растежа съм пробвала, последиците бяха ужасни - увеличиха се подкожните косъмчета, станаха на петна и ранички, като излязат. За леки случаи помага редовно ексфолииране и мазане с омекотяващи лосиони. За кардинално решение ми помогна само фотоепилацията.

# 594
Защо не си взе VANDINI?

# 595
Защото го нямаше! Голям ДМ в мол, не намерих нищо на марката, накрая питах една и тя каза, че не продават техни неща. Ако ми кажеш къде го има, ще си взема. Вчера погледнах, че и по сайтовете не се предлага вече този лосион.

Tweety1993, често не слушам аз... И от главата си патя! За всичко.

# 596
Значи взимаш си едни сенки за очи или бронзант,рониш в какъвто лосион обичаш и нагласяш блясъка,и си ОК Simple Smile
В шок съм,че никъде няма LAURA VANDINI,още утре ще отида да видя в нашия ДМ.

# 597
Крем с отблясъци аз ползвам на Севънтийн, имат няколко аромата на известни парфюми. Аз си взех Келвин Клайн Еуфория, е няма толкова силен и траен аромат. Към 17 лв, аз дебнах промоция и го взех към 13–14 лв., но не беше скоро. Голяма разфасовка е, с помпичка отгоре и смятам, че е икономичен и си заслужава. Някой беше споменал за него преди.

# 598
След кола маска на Горна устна аз използвам Гентамицин крем и Дефламол .
Така спестявам от последващи подкожни пъпчици или наранена кожа .

За интим все още търся подходящ крем за подкожни косми , моля препоръчайте ако знаете такъв ! Дори и да е по-скъп , на лични може , стига наистина да действа !

Керапил пробеала ли си? Не е от най-евтините, но пък интимът е сравнително малка площ, и реално не излиза скъпо.

# 599
Пробвах го , но преди време и ми се искаше да опитам нещо ново .
 Сега гледам в ремедиум че има някакви лосиони , но ако не намеря продукт с положителни препоръки , ще се върна на Керапил .

Общи условия

Активация на акаунт