Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 313
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • В къЩи.
Момичета, като става въпрос за гелове за интимна хигиена - има ли такива от вас, които получават неприятно дразнене в тази зона след епилация и как се справяте? Пробвала съм различни масла, кремове и гел алое вера, но ефектът е за по няколко часа и после кожата пак е неспокойна.

И моята кожа там е адски чувствителна. Пробвала съм бръснене,епилатор,кола маска...все е така. ГОлям проблем ми е да си намеря удобно бельо,защото всичко ме дразни. ooooh!
Лек не съм открила,ако ти успееш,казвай веднага. Hug

# 571
  • Пловдив
И аз се отчетох в Лили и ДМ. В Лили нямаше много останали неща, та си взех само крем за ръце - 0,39 лв. и балсам за тяло - 0,99 лв. От ДМ взех няколко неща на Балеа  - маска саше - 0,95, пяна за бръснене - 2,79, душ гел ванилия и кокос - 1,59, спрей за обем и топлинна защита - 2,79, шампоан за обем - 1,59 и млякото за коса с манго- 3,99 лв. Та доволна съм.
Напоследък редувам двата  интимни гела на Jessa от ДМ и мога с чиста съвест да ги препоръчам. 300 мл. - 2,99 лв. И двата са за чувствителна кожа.
https://www.dm.de/jessa-intim-waschlotion-extra-sensitiv-p4010355971210.html
https://www.dm.de/jessa-intim-waschlotion-sensitiv-p4010355476203.html
Кой е този спрей за обем и топлинна защита?

# 572
  • Стара Загора
В началото на седмицата ходих в Лили, но гледах декоративна козметика и не съм видяла, че има намалени неща от бялата козметика на Velnea... Разбрах за това от темата. Днес пак ходих и нямаше нищо останало - имаше празни стелажи с намалени цени или пък продуктите, които видях в поста на Mumy въобще не намерих...

Какво мислите за интимните гелове на Лактацид? Друагата седмица са намалени в Кауфланд и мисля да си взема два за 7.89 лв. До сега ползвах на Лидл, но май вече е доста стар и искам да го сменя. 

# 573
  • Варна
Ползвам интимен гел от Лили, марка Moe28, често го пускат на промоция за 1.99 лв, доволна съм. Имам и Джессика от ДМ, но този от Лили повече ми допада.

# 574
  • Пловдив
Някои от намалените неща на Велнеа ги има на рафтовете, но не и в специалните стелажи, където са сложени само тези продукти. Днес например  видях на рафта спрей за коса /0,99 лв./, който го нямаше на стелажа с намалените велнейски продукти - може да е бил там, но да е свършил.
Ето и моите находки от намалените продукти на Велнеа /много ми хареса идеята на mumy/ - два душ гела, шампоан, спрей за коса и крем за ръце - всичко за 5 лв. Имаше останали и боди butter-и, но не взех.
Скрит текст:

# 575
  • Бургас
И аз уважих намалението в ДМ на Балеа.Купих си три шампоана за по лев и нещо,душ гел,камък дезодорант,кремове...
За Лили още се чудя,ползвала съм Велнеа и нищо не ми е харесало.

# 576
  • Стара Загора
Аз не страдам, даже се радвам. И без това шкафовете преливат, а и отвориха Боди Шоп сега, който ме изкушава повече. С нетърпение чакам края на август, за да се добера до магазина им. Дотогава ще мажа с всички сили. Smiley

# 577
Какво мислите за интимните гелове на Лактацид? Друагата седмица са намалени в Кауфланд и мисля да си взема два за 7.89 лв. До сега ползвах на Лидл, но май вече е доста стар и искам да го сменя. 
Един от най-добрите на пазара  Peace

# 578
И аз се отчетох в Лили и ДМ. В Лили нямаше много останали неща, та си взех само крем за ръце - 0,39 лв. и балсам за тяло - 0,99 лв. От ДМ взех няколко неща на Балеа  - маска саше - 0,95, пяна за бръснене - 2,79, душ гел ванилия и кокос - 1,59, спрей за обем и топлинна защита - 2,79, шампоан за обем - 1,59 и млякото за коса с манго- 3,99 лв. Та доволна съм.
Напоследък редувам двата  интимни гела на Jessa от ДМ и мога с чиста съвест да ги препоръчам. 300 мл. - 2,99 лв. И двата са за чувствителна кожа.
https://www.dm.de/jessa-intim-waschlotion-extra-sensitiv-p4010355971210.html
https://www.dm.de/jessa-intim-waschlotion-sensitiv-p4010355476203.html
Кой е този спрей за обем и топлинна защита?
Eто този е:
https://www.dm.de/balea-foehnlotion-volumen-effekt-p4010355135513.html

# 579
И аз харесвам Лактацид. С чувствителна кожа съм, а ми понася много добре. Другият ми любим е на Нивеа с лайка, също е много мек и щадящ.

# 580
Аз си използвам интимния гел на билка с навен и съм много доволна.

# 581
  • русе
Да попитам някой знае ли къде в Русе да търся Талодерма?

# 582
Да похваля тези два продукта. Крема за ръце е страхотен и мирише уникално на плажно масло. С мед и макадамия. Хидратира отлично. Розовата вода не ми е позната като марка. Ползвам от няколко дни. Не ми дразни кожата, има деликатен аромат. Ползвала съм на Леганца и Милва преди това. И от тях съм много доволна.Пише,че е особено подходяща за кожа склонна към акне(каквато е моята).

# 583
Мис, любимият ми крем. Blush Само ми е малко тежък за всеки ден. С памук също е хубав.

# 584
Да попитам някой знае ли къде в Русе да търся Талодерма?
Само в аптеките и то не всичко и във всички.

Общи условия

Активация на акаунт