СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 835
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 180
  • Terra incognita

Само побъркани алкохолици и мо(х)абетчии

# 181

Само побъркани алкохолици и мо(х)абетчии

Аууууууууу, туй много брутално. Бубанка ш' ни затвори темата... Ш' каже Туй да не е изтрезвително Grinning

# 182
Че е спам темата, то е ясно ...
Но не разбрах кои са тия от заглавието. Никове ли трябва да изброяваме? Аз ИЗМЕЖДУ тях ли съм или ДА?

Да дойде във вас да ремонтира бойлер/кухненска печка  или да ти монтира нова етажерка за книги, защото ти трябва помощ и не може да се справиш сама с  МОЩНАТА дрелка !
Ха - ха- ха!

Не знаете сама безпомощна жена колко и какви помощници си намира. В моята автомобилна сага помощници да искаш ...

# 183
Да заменим "алкохолизирани" с "дегустатори" за заблуда на противника!!!!

# 184
Но не разбрах кои са тия от заглавието. Никове ли трябва да изброяваме? Аз ИЗМЕЖДУ тях ли съм или ДА?

Да дойде във вас да ремонтира бойлер/кухненска печка  или да ти монтира нова етажерка за книги, защото ти трябва помощ и не може да се справиш сама с  МОЩНАТА дрелка !
Ха - ха- ха!

Не знаете сама безпомощна жена колко и какви помощници си намира. В моята автомобилна сага помощници да искаш ...

Амммм... Не. Всеки, който се чувства Готин е добре дошъл. Това е едно леко намигване към скучните, тъжни домакини и моралната полиция... Надявайки се да разберат, че за тях място в темата - НЯМА...

Намериха се 2-3 момчета, които влезнаха в темата, защото решили, че ще ходим на СПА... Grinning

# 185
  • Terra incognita

Ха - ха- ха!

Четох твоята шофьорска сага. Скоро и на мен ми предстои и малко се наежвам от предстоящото...

# 186
Изпращам последната чаша от първата бутилка вино с песен...

# 187
Аз давам идея за фотка към заглавната страница на темата

# 188
  • В Космоса
Аз ни ща на спа..

Искам на спам Blush

# 189
  • Terra incognita
Арайвъле, турил ли си снимка на темата?

# 190
  • Тра-ла-ла
Това е едно леко намигване към скучните, тъжни домакини и моралната полиция... Надявайки се да разберат, че за тях място в темата - НЯМА...
Пич, не се подигравай на личния избор на всеки човек Peace Ти да не си мислиш, че до гроб ще сме свежарки?!

# 191
  • Terra incognita
Аз давам идея за фотка към заглавната страница на темата

Четеш ми мислите. Ами, много ми 'аресва тая фотка 😁

# 192
Това е едно леко намигване към скучните, тъжни домакини и моралната полиция... Надявайки се да разберат, че за тях място в темата - НЯМА...
Пич, не се подигравай на личния избор на всеки човек Peace Ти да не си мислиш, че до гроб ще сме свежарки?!

Тебе май бирата те хвана. Кой ще избере да е скучна и тъжна домакиня, ако има правото на избор? Ся, аз съм виновен, че мъжете им са ги заставили до котлоните... Ай сиктир. Ей ся ше ти намеря и едно стихотворение, по темата

Не готвиш, не подреждаш, не переш –
не ми е нужна тиха домакиня!
Надявам се за днес да избереш
онази рокля във небесно синьо,

обувките на белите цветя
и сребърните гривни от Мароко…
Сложи червило. Идва пролетта.
Прекрасна си! Направо си жестока!

Аз искам да се перча като лъв
със своята излъскана лъвица!
За другите мъже да бъдеш стръв,
но да си само моя!
Хубавица!

Такава те желая. Не с парцал.
Мъжете нямат нужда от слугиня.
Бъди красива! Всичко бих ти дал!
Но, моля те, не ставай домакиня!

# 193
Ъ???? Не може ли да се разтегли, та да се вижда и "хот и спайси"????? Арайвъле.... пробвай да я нагласиш Grin

# 194
  • Terra incognita
Арайвъле, аз съм домакиня от плът и кръв. И чистя, и готвя, и пера и простирам, деца гледам, че и вино пия.

Общи условия

Активация на акаунт